Latviešu

(Pirms 49 minūtēm)
Stabu 9 Bernu zobarstnieciba
(Pirms 56 minūtēm)
GROS AUTO
(Pirms 1 stundas 17 minūtēm)
iii
(Pirms 1 stundas 21 minūtēm)
Dino zoo
(Pirms 1 stundas 22 minūtēm)
SIA Swedbank lizings
(Pirms 1 stundas 23 minūtēm)
NS King
(Pirms 2 stundām 29 minūtēm)
GP recruitment - darbs anglija
(Pirms 2 stundām 34 minūtēm)
pro-force
(Pirms 2 stundām 48 minūtēm)
Tele 2

Rīga
Ķengarags
Maskavas iela 197
www.ap11ps.lv
Rīgas Andreja Pumpura 11.pamatskolas direktore Renāte Linde izceļas ar savas varas demonstrēšanu pret pamatskolas audzēkņiem. Komunikācijā ar bērniem tiek izmantotas tikai emocionāli vardarbīgas metodes iesaistot pārējos pedagogus kā atbalsta grupu savai despotiskajai uzvedībai- kliegšanai, pārspīlējumu izdomāšanai, audzēkņu rīcības dramatizēšanai utml. Bērniem vairākkārtīgi tiek uzsvērts, ka viņu mātes ir AITAS un tiek pārjautāts vai bērni ir sapratuši, ka AITAS. Skolā kā pedagogs strādā viņas vīrs, kurš pēc viņas norādēm uz audzēkņiem iedarbojas ilgstošā laika periodā ar nesekmīgām atzīmēm un negatīvu attieksmi stundu laikā. Bērns ir pilnīgi neaizsargāts pret šīs sievietes emocionālās vardarbības metodēm.

Lasīt komentārus Izglītība

Komentāri

Bez tabu sižets !!!
Komentēja: Osis 09-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Un kā tad šie paši skolnieciņi uzvedās?
Nu tādi mīlulīši, ka aiztikt nevar!
Pareizi, vecāki ir aitas, jo izlutinājuši savus smerdeļus!
Mājās tēvam ne pusplēsta vārda nevar pateikt, bet skolā viņš ir varonis! Tiktu manos nagos šāds smerdelis, tā dancotu, ka līdz izlaidumam atcerētos, ja tiktu līdz tādam!
Diemžēl šitie smerdeļi zin savas tiesības, bet pienākumus ir piemirsuši! Kaut vai to, ka uz skolu nāk lai iegūtu zināšanas, nevis dižotos draugu priekšā ar to kādas krosenes kājās, vai kam telefons krutāks!
Skolotājs arī ir cilvēks un vajadzētu cienīt tādu cilvēku, kurš vēl kaut ko cenšas šai jaunajai daunu paaudzei kaut ko iemācīt!
Mūsdienu skolnieks citu valodu kā lamāšanos un bomi nemaz nesaprot!!!
Komentēja: Hakers 09-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Haker, nespried pēc sevis. redzu, ka esi pamatīgi pa galvu dabūjis, bet izskatās, ka pa maz. Ja esi aita, tad nepiedēvē pārējiem savu dzimumu, es arī šajā skolā esmu mācījies un zinu par ko iet runa. Normāls skolotājs arī bez vardarbīgām metodēm ir autoritāte un spēj panākt pedagoģiskā ceļā, lai viņu ciena un klausa. Pirms izsaki savus spriedelējumus, vispirms kļūsti par tēvu un izlasi kādu pedagoģiska rakstura grāmatu!
Komentēja: Darbinieks 10-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Tā jau vispār nekad normāli nerunā, auro kā orvilks nepārtraukti. iepriekšējā dzīvē bijusi karavadone. žel, ka šajā dzīvē nākas realizēties uz pamatskolas audzēknīšiem. Labāk ūsas būtu apraustījusi.
Komentēja: Darbinieks 18-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Vienreiz stāvēju pie Krievu valodas kabineta, un skatijos uz zali.

Tur stāvēja direktore un bērni kuriem ir tikai 7 gadi.
Viņi nepareiz sastājas Direktore sāk kliegt.
Viņi netā kautko pasaka viņa viņus sāk apsaukāt par stulbiem.
Piekrītu sacītam.
Komentēja: Skolnieks 24-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Un runa par Andri Lindi.

Mājturības stundās, skolotājs ļauj bērniem ar rokām dauzīt dēļus utt.

Uz viņiem pašiem rāda spēka pielitojuma manevrus, ka bērniem sāp.

Pats esmu to pieredzējis.

Un esmu redzējis kā bērns izskrien no kabineta arasarām.

Skolaj 2007g. Ja nemaldos iedeva naudu lai izremontētu skolu un nopirktu miskastes utt.
Bet kad paietnedēļa bērniemsaka, kasāk pirkt miskastes un žalūzijas kuras maksā 150ls katrā kabineta, bet tā vietābija nopirkti aizskari ! Žēl skolniekus :(
Komentēja: Skolnieks 24-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Ak, nabaga skolniek, pamācies rakstīt, un tad vari izteikt pretenzijas!
Komentēja: Kita 27-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Tie noteikti nav pamatskolnieki, jo mūsdienās bērni no 10 gadiem jau zin veselu lērumu mātes vārdu, kurus viņi izmanto ikdienā.. Pats vēl mācos skolā un ir līdzīga situācija ar mūsu skolas direktoru. Tikai brīžiem liekas, ka viņš ir pedofīls, jo viņam vienmēr patīk piesieties par mazsvarīgām lietām, un tieši pie mazākiem puišiem. Es domāju, ka ļoti daudzās skolās direktori jūtas lepnāki un atļaujas darīt pretīgas lietas.
Komentēja: Armands 27-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Jā, manā laikā ir mests ar bumbiņām, pa klasi. Kam trāpīja - tas laikam nevietā sēdēja.
Nu - kurš skolēns tagad klausa. Mana klase regulāri izveda visas skolotājas no pasietības.
Komentēja: Izzi 28-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Kaut kā tomēr īsti neticas, ka tā notiek, jo vai gan vecāki to tā paciestu un nekādus iebildumus neceltu, pie tam, tad jau nav vērts rakstīt šeit, bet gan jārunā ar skolas vadību...
Komentēja: Rojs2 28-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Es pati mācijos šajā skolā.Nu pēc manam domām ši skola ir viszemāka līmeni, kāds vien var būt, kāda viņa bija 15 gadus atpakaļ un tāda viņa ir arī tgad.Es nekad nelaistu savus bērnus šajā skolā.Nesaprotu, kā valsts ir piešķīrusi līdzekļus šīs skolas rekonstrukcijai.
Nu runajot par Renāti un Andri, es vispār nesaprotu, kā Renāte vispār var būt skolas direktore.Diemžēl viņas intelekta līmenis ir zemaks par zemu, viņa, kā bija prasta pionieru vadītaja tā arī ir palikusi.Šajā skolā vispār visi skolas direktori, biji īpasi fenomeni, sākot no Annas Zommeres, kas izņemot bulciņu ēšanu un skolnieku pazemošanu neko vairs nezināja.
Varbūt tas tagad būs personīgs apvainojums Renātei, bet es uzskatu, ka skolas direktorei nepināktos ņemt kukuļus, kas diemžel ir ierasts pasākums šajā skolā un nesprotu, kamdēļ valsts kontrole ir pievērusi acis uz to, kā tika šķērdēti valsts līdzekļi, šīs skolas celtniecības laikā.
Andrim vispār vajadzēu atņemt pedagoga diplomu.Atceros viņa izgajienus, pret skolniekiem, man mati stāvus ceļas un diemžēl nekas nav mainijies.Vecāki uzmaniet arī savas meitas, šim cilvēkam ļoti patīk palaist savas rokas.Renātei ir paveicies ar vīru ;)
Komentēja: Madara 28-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Kā var sarakstīt tādas muļķības. Šī skola bez šiem cilvēkiem vispār nebūtu skola. Tie, kas te raksta negatīvu... paši vai jūsu bērni ir kaut ko pārkāpuši no skolas noteikumiem. Kā var tādu murgu uzrakstīt. Viena no jaukākajām skolām, ko vispār esmu pazinusi. Skolas direktore - atsaucīga, iejūtīga, saprotoša. Dusmīga paliek tikai tad, ja tiešam ir iemesls dusmām. Kā jau mēs visi... Nu un tad, ja nosauca par aitu? Nekā aizskaroša tur nav. Cilvēki bieži vien ir tik pakļāvīgi un paklausigi saviem mīlulīšiem bērniem, kas bieži vien mājās pastāsta visu tikai no sev izdevīgas puses un vecāki klausa arī. Luteklīši ir izaudzināti, kas mammām makaronus karina uz ausīm...
Skolotājs Andris vispār ir kolosāls. Viņa stundas ir interesantas, aizraujošas un nekā beztiesiska tajās nav. Kādam ļoti skauž, ka skolā ir tik normāli skolotāji. Iespējams, ka ir kādas kļudas, bet ne tās, kas tika rakstītas iepriekšējos komentāros. Paldies dievam ir tik maz šo riebīgo komentāru, jo skola ir laba un sie abi cilvēki ir īsti skolas fani, kas grib, lai skolēni skolā būtu godīgi, paklausīgi un cilvēcīgi nevis ciniski, rupji, aizskaroši un nejauki, kā pēdējā laikā ir ļoti populāri. Un ja kāds skolotājs cīnās pret to, tad par viņiem tiek rakstītas tādas zemiskas un nejaukas lietas.
Turaties skolotāji! Normālie skolēni un vecāki ir jūsu pusē.
Un Madaras komentārs vispār ir sūdzējams tiesā par personas apmelošanu... tas par kukuļiem...nav dzirdēts nekad un nevienu reizi... tāds murgojums gan nav dzirdēts. Un pareizi darīsi, Madar, ka nesūtīsi savus bērnus uz šo skolu. mazāk negatīvi un melīgi noskaņotu vecāku un skolā skolotājiem nebūs jāpaceļ balss uz jūsu bērniem.
Komentēja: Marija 29-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Izlasīju rakstu un komentārus un jutos šokēta! Nu kāds zemais līmenis! Šīs skolas skolēni pelna pirmās vietas rajona un pat valsts olimpiādēs, skatēs laureātu godā regulāri - direktores vadītie deju kolektīvi. Arī nesen "Pumpurēnu" deju kolektīvs un arī vokālais ansamblis tika godināti Rīgas Domes pasākumā, kur godalgas saņēma tikai nedaudzu Rīgas skolu interešu pulciņi. Protams, ka šīs godalgas nenāk ar "paijāšanu" vien - katrā vietā ir nepieciešams nopietns darbs un bērniem ne vienmēr gribas to ieguldīt, tad arī vecākiem patīk pameklēt kļūdas pedagoga attieksmē..
Nav nācies dzirdēt, ka skolas direktore ņemtu kukuļus, jo tos vienkārši neviens nedod. Kādreiz runāja - dažā labā centra skolā tādus dodot par iestāšanos. Bet šajā skolā pagaidām vietas pietiek, neskatoties uz lielo bērnu pieplūdumu pēdējos gados, tā ka pat piedāvāt kukuli vienkārši nav bijis nepieciešams..
Komentēja: Skolotaja 30-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Nu iszskatas, ka sos komentarus rakstijusi pati Renate, vai vinas kādi pieludzēji.Es aŗī mācijos šaja skolā un arī girbēju savus bērnus adot tur, tā arī izdariju, jo šī skola bija tuvu mūsu majām.Pēc diviem gadiem, es nekavējoties bērnus pārvedu uz centra skolām, jo ja es nebūtu to izdarijis maniem bērniem būtu prpblemas mācīties vidusskolā un unversitatē.Pasniegsanas līmeni šeit ir palicis, tāds, ka bija 20 gadus atpakaļ manā laikā, kad es mācijos.Liela daļas skolotāju šajā skolā vel ir palikuši, kad es vēl mācijos, kam dazam labam ir jau 75 gadi, kuriem jau ir iestajies vecuma marazms.Svesvalodas stunas i r ļoti zemā līmenī, mans dēls mācoties pirmaja ģimnāzijā, angliski jau runā labāk, nekā skolotaja Pumpura skolā.
Renāti atceros, jau sava laikā, ka pieoniera vadītaju, kura pat uz operu ar kaklautu gāja un tagad vina ir tāda patriote.Tāda liekule.Tas, ka Renātei patika pazemot bērnus tā ir taisnība, tas pats ir arī ar Andri ( fiziska izrīkošanās ), tas pēc manas pieredzes, kad es mācijos un pat maniem bērniem nebija nekādas cienas pret vinu, bet vajadzētu, kā nekā skolas direktore, .
Varbūt tas patiesām ir labs sizets priekš BEZ Tabu, vajadzētu aizsūtīt pieteikumu.
Ja JŪs negribiet, lai Jūsu bērni paliek analfabēti, nevediet vinus uz to skolu.No sirds iesaku, es domāju, ka būs vēl cilvēki, kuri tam piekritīs.
Komentēja: Arvis 30-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Ja raksta komentāru, pirmkārt, vajag zināt faktus. Es savā komentārā balstījos uz konkrētiem faktiem par skolēnu rezultātiem. Arī uz to gaišo auru, kas valda skolā. Jūsu fakti neatbilst patiesībai. Neviens pedagogs skolā nav pensijas vecumā, tā ka par marazmu piebilde būs lieka. Otrkārt, lai iegūtu labus mācību rezultātus, arī pašam skolēnam ir jāpieliek pūles - bet jūsu vēstule neliecina par labu latviešu valodas gramatikas līmeni :(
Treškārt, neesmu ne "pielūdzēja", ne pielīdēja - vienkārši, ja es strādāju šajā skolā un redzu, kāds ir līmenis patiesībā, man ļoti sāp, ja skola tiek nomelnota.
Komentēja: Skolotaja---> Arvilam 30-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Nu varbūt mans gramatikas īimenis ir tads, tapec, ka es mācijos šajā zemā līmeņa skolā.Nu ja, kurš tad cels skolas reputaciju, ka pašas skolotājas.Vajadzetu, jau paklausīties vairāk vecāku un skolnieku viedokli, neka skolotajas.Protams, ko tad Jūs citu teiksiet, ka šajā skolā ir laba aura. Jus man liekas nesaprotiet, ka nav jau nozīme, kāda ir aura skolā, vai kada skola ir no arpuse.Jasaprot vienigi tas, ka bērnam, kas ir pabeidzis šo mācību iestādi nebūtu problēmas iestāties visusskolā, vai studēt unversitātē, bet ja pamatskolas līmenis ir zems tur vairs neko nepadarīsi.Piemēram, bērni, kas ir pabeiguši pamatskolas centrā, runa perfekti jau angliski, franciski dazreiz spāniski, bet pēc Jūsu skolas vini pat nezin elementārās frāzes angliski, bet Jūs sitotes ar galvu pret sienu blaustietis par visu Latviju, ka Jūsu skola ir labākā.Ja es ticu, ka Jūsu bērni brauc uz uz olimpjādēm jo katra provinces skola ir arī ir talantigi bērni. Sprotu, ka šī skola netrodas Rīgas labākajā rajonā, bet diemzēl es negribu, lai mani bērni mācās kopā ar čigāniem vai bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm.Kauns pat atzīt, bet mans vecākais dēls, kad mācijās pie Jums, divas reizes bija dabūja utis.
Jums vajag faktus.Tad, ka bijušā pieonieru vadītaja, vai deju pulciņa vadītāja var būt skolas direktore.Ziniet, tas ir iespējams tikai Latvijā.Nav jau zināms vai šij kundzei ir vispār maģistratūras izglītība. Cik daudz vecaku ir pārveduši savus bērnus no Pumpura skolas uz citam skolām.Uztaisiet aptauju un Jums būs fakti
Komentēja: Arvis 30-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Jūs kļūdaties, ja domājat, ka manā vietā rakstīja direktore. Un es pat ļoti ceru, ka viņa nav lasījusi vispār šos nepelnītos apvainojumus. Viņu ciena skolā gan darbinieki, gan vecāki, gan skolēni. Iespējams, ka daži, kuri paši ir bijuši vainīgi pie kāda konflikta arī ir saskārušies ar direktores dusmām, bet tas ir normāli, jo vadītājam ir jāspēj būt tiešam un dažreiz arī skarbam savos izteikumos. Viņas darbs pat nav novērtējams. Šie aizvainojumi ir pretīgi. Ja es pareizi saprotu, tad skolā skolēnu skaits ir tā palielinājies ka drīz būs jāierobežo mācīties gribētāju skaits. Diez vai pie sliktas direktores un uz sliktu skolu tā gribētu nākt mācīties????
Starp citu - es šajā skolā mācījos un zināšnas ieguvu pie iepriekš minētajiem pieredzes bagātajiem skolotājiem un nevaru sūdzēties ne par vienu no viņiem un arī mani bērni mācīsies tieši šajā skolā, jo nevēlos nevienu citu skolu saviem bērniem, kur nu vēl "lepnās" centra skolas, kurās gan grozās lielas naudas, lai tiktu iekšā, bet līmenis ne ar ko neatšķiras no šīs skolas. Man patīk nelielas mīļas skoliņas, nevis lielās-kurās bērns pazūd.
Un vēl es uzskatu, ka Evita būtu bijusi cienījamāka, ja savas pretenzijas un dusmas uz direktori būtu aizgājusi un pateikusi skolā uz vietas. Tā ir tik zemiska rīcība palaist klačas pa pasauli - kā tirgus bāba. Iespējams, ka tas ir Evitas dabā - celt neslavu un sūdzēties... Ko nu tur padarīsi... katram savs raksturs...
Arvim -> noskaidroju jūsu zināšanai - direktorei ir divas augstākās pedagoģiskās izglītības, ir maģistra grāds izglītības vadībā un profesionālā augstākā izglītība kā iestādes vadītājam + neskaitāmi tālākizglītības kursi. Man bija kauns to skolā jautāt, bet īpaši priekš jums to noskaidroju. Lai gan neticu, ka jūsu ļaunajai dabai tas ko dos. Arī jums sen jau vajadzēja aiziet pie direktores un savas pretenzijas izteikt personīgi, nevis gānīties pa visu pasauli. Tas jums godu nedara. Ko var malt vienu un to pašu par svešvalodām? Sen jau citi skolotāji strādā. Ir profesionāls pedagoģiskais kolektīvs. Un par aizgājēju skaitu piezvaniet un pajautājiet uz skolu pats. To es nezinu, bet priekš jums varu mēģināt noskaidrot. Bet labāk, esiet vīrietis un visu, kas jums interesē noskaidrojiet uz vietas. Mazāk gānaties publiski, cieniet citu cilvēku darbu. Jo tā taču, lai vai kāda, bija jūsu skola, kurā mācījāties vismaz 8 gadus. Nezinu vai bijāt uz skolas 110 gadu jubilejas pasākumu, bet tieši direktore, skolotājs Andris un skolotāja Rasmane saņēma vislielāko applausu un ovāciju vētru. Tātad ir tikai daži, kuriem dzīvē viss ir slikts, milzīgs absolventu daudzums priecājās par iespēju tikties ar šiem skolotājiem.
Komentēja: Marija -> Arvim 30-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Izlasīju un esmu šokā! Šādi te apvainot skolu un skolotājus. Tas ir drausmīgi! Pati mācījos šajā skolā 9 gadus, abi Lindes bija arī mani klases audzinātāji un foršākus, labākus, saprotošākus un TAISNĪGĀKUS skolotājus neesmu sastapusi. Un tieši pateicoties šai skolai un šīs skolas skolotājiem varēju arī iestāties izslavētākajā no centra skolām - 1.ģimnāzijā. Bet nez kāpēc uz pēdējo man nekad negribas aizstaigāt vienkārši ciemos, jo skolas pietrūkst. Ko nevarētu teikt par A.Pumpura pamatskolu, ko apciemoju regulāri, galvenokārt patiecoties tiem sirds skaidrajiem skolotājiem, kas tajā strādā. Jā ģimnāzijā ir laba iespēja iegūt papildus zināšanas virs vispārējās izglītības standarta prasībām, bet tikai Pumpura skolā man iemācīja mācīties, mani zināja un spēja izcelt jomas, kurās man veicas un attīstīt tās, kurās ne tik ļoti. Neviena cita Rīgas skola nespēj piedāvāt tādu „privātskolas efektu” bez pērkamības defekta... Es nezinu nevienu skolu, kurā skolotāji tik daudz laika veltītu skolai un tam, lai to padarītu par labāku vidi saviem skolēniem, kurā piedāvātu tik daudz attīstošu un noderīgu ārpusstundu nodarbību, bieži vien šis viss pietam balstās tikai uz skolotāju, īpaši Andra un Renātes, iniciatīvu, nevis uz materiālajām ambīcijām. Līdz ar to apvainojumi par kukuļņemšanu ir vienkārši smieklīgi. Ir tikai apbrīnojami cik daudz laika, pacietības, zināšanu un mīlestības šie skolotāji velta skolas skolēniem. Protams, ja negribi mācīties un paņemt to, ko vari, tad nekāda papildus labuma neiegūsi zināšanu un prasmju ziņā. Un paliksi pelēkā viduvējība. Bet ja izrādīsi kaut kripatiņu ieinteresētības, tad būs gan papildus nodarbības, gan panākumi olimpiādēs, turklāt viss tikai patiecoties skolotājiem, kas ir sava amata pratēji - ne tikai ar atbilstošu izglītību, bet arī ar cilvēciskajām kvalitātēm, kas nodrošina augstas klases mācību procesu.
Un ja arī pasaka kāds kādu bargāku vārdu - esmu pārliecināta - pelnīti... varbūt pēc gadiem tieši tas arī būs tas, kas izveidos cilvēku no tā skolēna, ne mazu zvēru, kas to tik vien zina kā raust un pasaulē ar ļaunumu iet. Andrim, Renātei, Zommerei un visiem, visiem šīs skolas brīnišķīgajiem skolotājiem milzīgs paldies un neklausieties šajās suņu rejās, jūs tās neesat pelnījuši!
Komentēja: Una 31-12-2009 [nosūtīt e-pastu]

Vai tiešām bērnu dzīves padarīšana par elli ir tā vērta, lai iegūtu kaut kādas smirdīgus diplomus, kurus pēs pāris gadiem tik un tā aizmirsīs?? Domāju, ka jūs neesat vārda skolotājs cienīga. Tādiem vajadzētu strādāt kaut kādā pāraudzināšanas iestādē vai cietumā, bet ne jau ar BĒRNIEM. žēl skolnieku kuriem tas viss ir dienu no dienas jāpārcieš... veltīgi.
Komentēja: Skolotajai 01-01-2010 [nosūtīt e-pastu]

un biedziet skatīties uz kļūdām gramatikā BET GAN SAVĀ SKOLĀ UN SKOLOTĀJOS!!!
Komentēja: Skolotajai 01-01-2010 [nosūtīt e-pastu]

Iepriekšējā | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...13 | Nākamā

Pārbaudiet pareizrakstību, pirms ievietojat komentāru
Jūsu vards

Veikali / Tirdzniecība
Veselība / Medicīna
 Ieteikt jaunu kategoriju

Video

Kas jāņem vērā, kad meklē darbu ārzemēs?
Kas jāņem vērā, kad meklē darbu ārzemēs?
Vairaki video

RSS Feed