www.sudzibas.lv Cokols Buvniecība Darbinieku atalgojums,darba kvalitate

Cokols Sia - Darbinieku atalgojums,darba kvalitate

Sveiki!Velētos pabrīdināt par kādu jaunu firmu Valmiera. Saņemas strādniekus ka studentus tā ari kratīgus ģimenes cilvēkus kas tiešam pieprot savu amatu un ietur viņiem algas līdz iekrājas pārāk daudz, liek parakstīt parādzīmi mistisku vai neko nesakot pārtrauc jebkādas darba attiecības ar strādnieku nenomaksājot pat nodokļus. Pēctām uz zvaniem neatbild un savu godīgi nopelnīto naudu vari iegravēt skursteni.Jebkuram objektam regulāri tiek kavēti termini un pārsniegtas izmaksas jo naudu izņem avansa savam izklaidēm.Pēc Sia Cokols jeb kurs darbs ir jāpārdara jo steidzinot darbus kvalitāte paliek otrajā plāna punkta.

M

Komentāri (1)

S skaidrited 20.11.2015

Esam saskārušies ar šo uzņēmumu. Par darbu nesamaksā, ir palicis mums parādā par 3 mēnešiem. Pats brauc atpūsties uz siltajām zemēm, kamēr strādnieki liek zobus uz plaukta, tikai sola beigās nekā. ĪPašniekam bija salauzta kāja kāpņu telpā, laikam par nesamaksātiem parādiem. Nekad neielaidieties ar šo nekādās darīšanās. No celtniecības neko nesaprot, māna darbiniekus. SOS!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes