www.sudzibas.lv Citadele Banka Attieksme pret klientu

Citadeles banka - Attieksme pret klientu

Sveicinati gribu Jums iztastit atgadijumu un attieksmi ka attiecas pret cilvekiem banka Citadele parvaldnieks Sergejs Pavlovs.Sa gada decembra sakuma iegriezos Citadeles banka lai vienotos par parada segsanu(sava laika panemu divas Parex bankas kreditkartes un protams iekritu valsts krizes laika) gribeju vienoties par parada segsanas grafiku.Pirmais ieejot citadeles banka uznemsana kad pateicu ka esmu paradnieks,tad momentali bija atbilde -MUMS AR JUMS NAV KO RUNAT???Ka to saprast??Labi uzstaju ka man vajag ar menendzeri izrunat lietu,gaidiju 40 minutes,atnaca parvaldnieks Sergejs Pavlovs,un tad sakas viss interesantakais musu starpa nenotika nekads diologs,ka vins apskatijas ka es esmu paradnieks(es atnacu segt paradu neviss nemt)tad RUPJA VEIDA SEKOJA TEKSTS EJ PROM ,nu protams uz manu pusi.Ka banka drikst stradat tik neaudzinats cilveks kurs pret klientiem izturas ka pret .......??Kur musu valsts ieredni skatas ,ka var iziet atlasi uz darba vietu tads cilveks kuram kulturas limenis ir zemaks par nulli??Nezinu, bet tas ir skumji ,ka ta musu valsti nekontrole kadi cilveki un ka vini strada ar saviem klientiem.Es domaju ka neesmu vienigais kuram nacies dzirdet un izjust tadu attieksimi no sis bankas citadeles darbiniekiem.

M

Komentāri (8)

Latviešu tautas 25.12.2014

Kads vel "segšanas grafiks"? Kapec citiem jasedz tavus paradus? Nemaksa savlaicigi - maksa sodanaudu! Viņš pareizi pateica - "Brīvs/a!"

L Linda Vanaga 25.12.2014

Šausmas.

Inženieris 26.12.2014

Nemet plinti krūmos, bet aizej uz kādu no Citadeles filiālēm. Ja nevari vienoties tur, tad ej uz citu, gan jau atradīsi pretimnākošu vadītāju.

Ne jau visi cilvēki vienādi, iespējams arī Sergejam Pavlovam bija dranķīga diena vai jau pirms tevīm kāds pabojāja garīgo, ar sievieti nesanāca...

B Bankas Konsultants 19.11.2016

Vēcīt neviena neintērēsē kas tēv ar garīgo, vai ar ko tēv nesanāca. Bankas darbiniekam jaattiecas pret klientu ar cieņu! Ja tu esi tāds neadekvāts psihoemocionāls tipiņš, tad tevi vajāg izolēt no sabiedrības. Jo tādiem nevrotiķien nevār prognozēt kas galvā: šodien ar cilvēku rupji uzturas un rīt izvilks pistoli un nošaus kādu. Ta kā jebkūrā situācijā darbiniekam jābūt laipnām pret klientiem.

juju 26.12.2014

Piekrītu Inženierim, ar sievietēm tā ir kā ar bitēm-neko nekad nevari zināt.

M Marcelo 08.02.2015

Tu stulbais Vladlat, filtre ko runa (laikam pats strada taja citadeles mafijas banka) redzi tapec latvija izturas cilveks pret cilveku ka dzivnieki, visa pasaule var vienoties par atmaksas grafiku, es valsti nenovedu lidz krizei(to jautajumu tu stulbeni uzdod Kalvitim resnajam) man bija labs darbs un labi dzivoja mana gimene.Kapec citas eiropas valstis krize cietusajiem cilvekiem norakstija kreditkartes???Neatistitais auglis, vel te muti ver vala.Satiktu tevi dzive tad runatu citadak ar tevi.

M Marcelo 08.02.2015

Un vel Vladlat, es neprasu citiem dzest paradu manu, es gaju uz banku lai segtu paradu.Jenots tu esi konkretais, lemesis.HA HA

J Jānissssss 03.04.2017

Nu redzi, tu stāsti par audzinātību un morāles normām, bet pats lamā cilvēkus virtuālajā vidē...
Pēc tavas gramatikas, atieksmes un rakstīšanas stila esmu pārliecināts, ka tu izskatījies nesakopts, slikti smaržoji un rupji izturējies. Bet tagad jau ir 2017 takā šaubos, ka izlasīsi ;D
Tā pat pirms nosodi citus noliec sevi viņu vietā...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes