www.sudzibas.lv Citadele Banka Bankas darbiniece

Citadele banka - Bankas darbiniece

Neapmierina bankas darbinieces darbs(Vienibas gatve 111)Sledzot kontu sanaca parmaksat,banka par to informeja...un bija jadodas pakal parmaksatajai naudai pakal,bet bankas darbiniece teica kad nevarot naudu izsniegt...esot jaatstaj bankai.(galu gala naudu dabuju,tikai cita filiale)vai ta ir normala darbinieces riciba...cik tad diena laika no cilvekiem tiek izmanita vinu nauda?

Komentāri (2)

Z zinta lapina 04.08.2015

varbūt gribēja izņemt un nopirkt sev jaunas skaistas kurpes

Pacco_al 10.09.2015

:D kurpes noteikti negribēja sev nopirkt un stāsts noteikti ir par nelielu summu. Diemžēl mūsu darba tirgus ir tāds, kāds viņš ir un arī bankas sen vairs (īpaši klientu apkalpošas struktūras) pati pelnošākā darba vieta. Tāpēc arī pielasa stjuartes, bārmenes, oficiantes u.c., kam ir pieredze darbā ar cilvēkiem un skaidru naudu, bet nav sapratnes par bankas prcesiem. Diemžēl ne visas ir apmācāmas un dažas savu nezināšanu kopensē ar visādu pasaku stāstīšanu klientiem. Aprakstītais ir tāds tipisks gadījums, kad bankas darbiniece pati izdomā neesošus noteikumus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes