www.sudzibas.lv Cenuklubs It kā atlaides

Cenuklubs - It kā atlaides

Mīļie cilvēki,tādu tautas apjāšanu savā dzīvē nekad vēl nebiju rezējusi!!! Iegāju vakar Cenu Kluba veikalā un tur visur ''skaistas'' atlaides,vienas no tām kafijai Merild- In cup 500 g. iepakojumam. Vecā cena,kas nosvītrota ir uzlikta 7 Ls ar drusciņu un ar atlaidi uzlikta cena 5.99 Ls. Es tā kā sen nebiju lielo iepakojumu pirkusi tās cenas īpaši nepārzināju,gribēju jau ņemt,kad tomēr apdomājos un nolēmu paskatīties cik tāda paka maksā piem. veikalā Maxima. Lūk un tur jau bija tas šoks,kad ieraudzīju,ka veikalā cena bez atlaides tai pašai kafijai ir vispār pat mazāka par to,kas bija cenu klubā ar atlaidi un tas ir 5.19 Ls un arī tur bija atlaide šai kafijai un cena bija 3.99!!!,tātad nieka 2 Ls lētāk !!! Nu vai nav tautas jājēji€!!!!! Briesmīgi!!!!

P

Komentāri (1)

A aga 11.03.2012

Viņus jau nevar nosaukt par tautas "jājējiem, " jo katrā veikalā ir savs uzcenojums. Tieši tāpēc vecās omītes, kas grib ietaupīt sākumā izskrien visus rajona veikalus un tad tik pērk.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes