www.sudzibas.lv CENTRO Darbs Centro

CENTRO - Darbs Centro

Nevienam neiesaku iet stradat uz centro. Stradaju RigaPlaza Mukusala 71 par vecako. Parrunaas vaditaja Marina runa tik skaisti, ar tadu smaidu, sola tadus zelta kalnus, ka liekas kur nu vel jaukaku un labaku darbu vares atrast. Bet patiesiba ta ir visistaka elle zemes virus. Ja darba laiks grafika ir lidz 21:15 reali strada lidz 23.00 majas tiec ka gribi, strada vini lidz pedejam klientam, ja t/c strada lidz 21:00 centro vienmer lidz 21:20 un ilgak, klientus ara dzit kategoriski aizliegts, pec pedeja klienta zale ir jasakarto ideala stavokli kastem visam jastav viena linija, kautvai ej ar merlenti un izmeri lai butu ideali vienadi, pec izmeriem no mazaka un lielaku, vakara pec garas un nogurdinosas dienas vakra izejot visu zali var gadities ka kautko palaist garam, vaditaja Marina obligati to nofotografes un pec tam radis tos foto vai zvanis ja brivdiena un blaus ta itkaa nezin ko tu butu izdarijia. Oficialais pusdienlaiks ir stundu, bet jau parrunas Marina to meginaja pateikt ka stundu mes nepuzdienojam, reali tad pusdienot var 30min, un taas ir vienigaas 30min garaja darbadiena kad tu vari apsesties un nedaudz atpusties, parejo visu laiku bezjedzigi parkarto zali, papildini zali, skrien pie kases un klientiem, viss tev ir jauspeej, diena paiet tada haosaa. Liks nakt uz darbu visrsstundas par kuram vispar neko NEMAKSA, vinu neinterese kad tev kadi plani uz brivdienam, janak uz darbu un viss, sanak minimali 20 virsstundas un vairas. Pamato virstundas ar to ka tas ir darbs veikala laba musu laiba lai paceltu apgrozijumu un dabutu premijas par izpildito planu, kuras reali ar nav maksatas. Tris reizes diena jasuta sms ar apgrozijumu vadibai no sava mob, par savu rekinbu. Darbinieki tur mainas loti biezi. Iztur labi ja menesi, es iztureju 2 nedelas To laiku kad es stradaju aizgaja no darba divas meitenes, aizgaja tapec ka nevareja visu sito izturet. . Nekada nauda nav ta verta to visu paciest. Vecakajam pardevejam alga no pardevejas algas atskiras loti minimali, bet pienakumu un sudu ir 10 reiz vairak. Marina jau parrunas protams to pasniedz taa itka pardevejas sanem kapeikas, bet vecaka pardeveja LIELO ALGU. Taka pirms iet tur stradat padomajiet labi. Pazelojiet savu veselibu un nervus. Vinu kantori vajadzetu nodarbinat robotus, jo es nezinu kads normals cilveks to var izturet.

K

Komentāri (2)

N nagejeva 09.09.2014

Jā.. tieši tā. Es arī tur biju vecākā pārdevēja, algas tiešām neatšķīras, tikai pienākumi DAUDZ vairak. Ja pārdevējs var uzlikt mīksto un aiziet, tad mēs nekādā gadijumā, jo mēs tacu esam atbildigi par veikalu. Man paveicās, ka stradaju tajā laikā, kas prēmijas tiešām saņēmām, bet pēc tam Nikolaja kungam vienkārši likās, ka mēs taču nevaram saņemt tik daudz un lika samazināt mums prēmijas. Es tur eju ar līkumu. Es raudādama gāju uz darbu 7 un prom tiku tikai 23..vai ilgāk, ja vel apsardze nav nākusi mest mūs laukā. Kad tur ir superatlaides, mīkstās, kuras nemāk runāt pretī par partraukumu vispār vari nesapņot. Un par pārkārtošanu...BEZJĒGĀ KATRU DIENU UN TAD KAD VEIKALS PILNS AR CILVĒKIEM!!! Ņem un raujies. Meitenes, padomājiet par savu veselību un nerviem!

K krimka 31.10.2014

1.Pusdienlaiks grafikā bija 1h, reāli gājām pa 30 min, reizēm vispār nepalaida vai pa 15min, jo zālē, taču daudz cilvēku, mēs taču saprotam, ka nav laika papusdienot (grafikā neviens neko nemainīja, tā arī palika 1h izņemta no darba laika)
2. Grafiks ir sataisīts ar virsstundām (vecākajam pārdevējam). Mēneša beigās liek parakstīt citu grafiku, kur ir tāds stundu skaits, kādam oficiāli jābūt, par virsstundām neviens nemaksāja, aizbildinoties, nākammēnes noņemšot nost - gaidi un smaidi. Reizēm tās bija 20h, reizēm vairāk.
3.Pārdevējam no vecākā pārdevēja alga atšķīrās par aptuveni 20ls.
4.Ja saņēmām prēmijas, cik pēc tam dzirdējām, tās netika izmaksātas pilnā apmērā.
5.Zāle bija jāpārkārto nepārtraukti, neviens nedomāja par to, mēs esam sievietes, vai mēs spējam tās kastes pacelt vai nē, muguras sāp vai nē.
6.Par slimošanu varēja aizmirst, bija situācijas, kad meitenes uz darbu nāca ar temperatūru u.tt, jau iepriekš vadītāja teica, pat nedomājat slimot.
Šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl, bet cerams sapratāt, kas šis par kantori.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes