www.sudzibas.lv Valsts policija nezēlīgi ņirgājas par vecu lauku cilvēku

Ceļu Policija - nezēlīgi ņirgājas par vecu lauku cilvēku

Ogres raj.Ceļu policija apturēja 60 gadīgu riteņbraucēju uz Ķegums -Glāzšķūnis ceļa 50m no mājām plkst. 15:30, kurš bija devies pēc maizes, jo mājās ir 2.grupas invalīds.
Šis brauciens uz beķereju beidzās bēdīgi. Steigā izbraucot no mājām tika aizmirsts personas apliecinošs dokuments un šī iemesla dēļ ceļu policijai bija liels izbrīns, ka riteņbraucējs skaidrā (nav dzēris) un nav apliecinoša dokumenta. Velosipēds tika ielikts ceļu policijas vieglās automašīnas bagāžas nodalījumā un nogādāts uz Ogres raj. policiju, kur tika sastādīts protokols 2 Ls vērtībā un pārdurtas velosipēda riepas un palaida mani mājās, bet līdz mājām bija 20 kilometri.ko iet ar kājām, stumjot riteni.
Bija vēl no policistu puses bērnišķīgi absurdi draudi- ka es tagad uzvilkšu otro policijas vesti, kas man ir saplesta un pateikšu, ka tu mums pretojies-(šādi bija policistu vārdi).Vai tad uz tādiem mērķiem ir balstīts policijas darbs?!
Braucot gar savām mājām es saku policistiem, ka, šeit dzīvoju un tūlīt parādīšu visus jums nepieciešamos dokumentus, bet viņus tas neapmierināja, jo laikam ņirgāties valsts ierēdnim par vecu cilvēku ir rakstīts reglamentā.Ja jums ir nepieciešami policistu uzvārdi man dzeltenajā protokolā viņi ir .Tad jau sanāk tā, ja prasīto summu nesamaksā uz vietas policistam, tad viņš ir šādā veidā tiesīgs ņirgāties par provinces cilvēkiem, jo viņi ir bezspēcīgi cīnīties pret Ogres policiju, jo policistam ir dota vara ņirgāties un pazemot, bet nevis aizstāvēt un sargāt. Žēl, ka jūsu rindās strādā tādi blēži.Ar cieņu- cietušais.Tagad man ir atsaldētas kājas, majās nācu 6stundas, ja policija prasa naudu, tad maksājiet.

A

Komentāri (89)

O o 26.03.2011

esessss... ir satriecoša loģika "ja 3 reizes pasūdzējospar to pašu gadījumu, tātad tie ir meli"
Ja tāds gadījums nav bijis, no kā tad lai dabū iekšās?

E Esesesseseseseses 26.03.2011

Par mentu apdiršanu! Kas, sajēga par īsu vai?

č Čoms 26.03.2011

No šiem zaļajiem vīriņiem var sagaidīt jebko.Man pašam ir gadījies vairākas reizes baudīt šo labvēlību.Visniknākie šie ir, kad aptur pavecāku vīru ar tikpat vecu auto vai traktoru, dzenoties pakaļ kā noziedzniekam, ar ieslēgtām bākugunīm, bet pēc pārbaudes ja nav kur piesieties, pamet dokumentus pa logu kā sunim.

A Andris 26.03.2011

..ko tad nomīzi ielikt uzvārdus..?-tad jau laikam pašam nav tīra sirdsapziņa vai būsi ko safleitējis...

E ezis 26.03.2011

policisti, kas piesienas ritennbraucejiem, jau vien liecina, ka šiem ir bijusi slikta diena, bet nevajaga tad izgāst savas dusmas uz vecā gājuma cilvēkiem, reti kurš no policistiem būdams plaukuma gados simts metrus var noskriet fiz.normatīvus nolikt nevar, jo ļoti liela aizdusa a te tādi uzmetas vēl pār treneriem un liek cilvēkam 20km noiet .varētu teikt ar basām kājām stumjot riteni.mūs parastos vēl par gnusiem dēvē.tak pildat savu darbu ar cieņu un godu, ja neiet nepazemo citus, ja jums tāda vara dota.

M Mareks 26.03.2011

Tādiem kā Eseseseseseseseses vajadzētu tā sulīgi pa purnu sadot un vienai lielākajai daļai policijas aprindās esošajiem "dieviem"...

в Вacя 26.03.2011

Ja tā ir taisnība, tad menti ir izdzimteņi un cerams ka viņi dabūs sev līdzīgu sodu.

O ose 26.03.2011

pazaudets jau ir cilveciskais! Nu kaut vai *oncit, kur tu bez pases pec maizes, nakosrez panem! un vel tu oncit aizmirsi stegaa uzlikt cepuri sodien taads vejss * tacu ir jauni policisti, kam ir vara *nu tu dabusi ieksaas ja neesi noziedznieks tad mees tevi iztaisiism* kam nau vectevu, tad taadi *izvazaas *ar maizes kukuli lidz tumsai pa pasauli un kajamm, jo ritenis bij jaastumj un naudas bija tik maizei. Vai tad vajadzigi vel uzvardi, ja no tadas atieksmes asaras birst.nebija taa dokumenta bet masinaas ir raacijas un maaja ari bija blakus, kurai aizveda garam.kaadi un kam seit ir japieliek uzvaardi!!! un par ko vel janopelna *ieksaas* vai jums ari tads uzvards!! sodien japriecajaas ka nau atkal jabrauc pec maizes, jo nu buus jabaidaas tiesaam atrasties atkal uz cela, kur tev ir piedraudets dabuut *ieksaas*TAD JAU VECISI, MUKIET NO POLICISTIM KRUUMOS!

E Esesesseseseseses 26.03.2011

Mareks, nāc un iedod, ja vari, nevis plāties, vējagrābslis! Un autors šo rakstu 3 reizi likdams veltīgi meklē kašķi CP darbiniekos (ja jau bija uzvārdi, ko tad nelika?), un kapēc nerakstīja sūdzību IeM augstākiem vadītājiem, bet nē - sūdzības.lv! Vecītis Aleksandrs nolēma pamāžot tautu, paskatīsies, kā parej tādi krancīši kā O, Mareks, Ezis, pirmklasniece Ilga Berzina!

Skaisti! Man patīk, kad cilvēki cepās neparko! :D :D :D :D :D :D

M Mareks 26.03.2011

Plāties Tu, un cik saprotu, tad pats arī esi neaizskaramais ments?!? Nu ko - vilksi formu, paķersi dažus kolēģus un brauksi man pakaļ? Nosaukt Tev uzvārdu?
Palasi savus emailus un tad pasaki kurš te īsti cepās...:))))))))))))))))))))

E Esesesseseseseses 26.03.2011

Mareks, nē nu formas man nav un nav bijis un nebūs! Tālāk:
tad pats arī esi neaizskaramais ments?!? Nu ko - vilksi formu, paķersi dažus kolēģus un brauksi man pakaļ? Nosaukt Tev uzvārdu? Hmmm... :D :D :D Kādus uzvārdus Tu man taisies nosaukt? :D :D :D :D Ejam tālāk:
Palasi savus emailus un tad pasaki kurš te īsti cepās...:))))))))))))))))))))
He he, man emails ir tikai viens un tas pats ir tukš! :D :D :D :D
Tākā Mareks atslābsti, iedzer balderiāņu tējiņu, paskaties pa logu ārā! :D :D :D :D

M Mareks 26.03.2011

Vēl joprojām - savas domas par latvijas mentu "dieviem" nemainu principā... Daļēji arī par Tevi nemainu, jo ja tiktiešām vecis ir uzrāvies uz tiem idiņiem, tad vecīt - nu esi pelnījis atrīt - atzīsti...:) Bet, ja nav un tas tiktiešām ir safabricējums (tikai man īsti nav saprotams kāda jēga no tā, jo par Latvijas policiju tāpat viss ir skaidrs), tad - Tev personīgi es atvainojos, protams un tās tējiņas varam padzert kopā...

A Aivars Dergačs 26.03.2011

Autor, nu, ja esi cilvēks gados, tad jau Tu neizdarīsi to, ko es ieteikšu tādā situācijā, bet es pēc tādiem CP gājieniem, protams, izietu ar sūdzībām par konkrēto faktu, cik augstu vien iespējams. Ja no tā nekādas jēgas nebūtu, tad izdarītu secinājumu, ka konkrētie ierindnieki un viņu visa līmeņa priekšnieki ir uz vienu roku. Pēc tādiem secinājumiem es rīkotos pret CP mentiem kā pret sugu. Elementāri. Kur vien šos ieraugi, ja esi pārliecināts, ka spēsi aiziet no sekošanas vai noslēpties tā, lai neatrod, - ņem pirmo pagadījušos akmeni un parūpējies, lai suņi dabū līdz savai bāzei pabraukties bez kāda vējstikla, ar pārsistu galvu vai sadauzītām bākugunīm.

O o 26.03.2011

vietējā štata komentēja, visu tēmu profesionālā pārzinātā eses...utt., vakar sanāca pavairāk iemest un tagad sāp galva vai tomēr neesi, tā teikt, dabūjusi?

O ose 26.03.2011

Cik saprotams seit diskutee ari *saveejie* un jus jau braukajat pa celliem un ne jau ar ritenniem un* kasaaties*. Kur un pameegini jus *aizkert*!! Kaa jus aizstavat *savejos* bet nu sanaak ka lauciniecins kas velk savu dzivi pa smago zemiiti un ir vel kads lopins, ar visiem iereednu izdomatiem likumiem kas nebuut nau lauciniekam par iepriecinosu un atbalstosu, peksni seedeja maajaas un izdomaaja *pazaakaasos * ka es par policistiem, palika garlaicigi! kas juus grib aiztikt.ir tiesam kur jus esat vajadzigi un ir arii normaali policisti kam pietek pelekaas vielas un cienas .un ir jau arii likums- nenodari launu- Aptureja mani policits nebija man piekabei viss kartiibaa .Taa bija sestdienas diena un es braucu lopinam pec siena.taa ari vinam teicu ka nau man citas piekabes un nebuus, jo tas nau iespejams un braucu 1rezi nedelaa un tas lopins nevar bez siena. Visu cienu tadam CILVEKAM! Vins man neteca neko. Man ir ko teikt arii labu.Tapec jau sanaak ka ir policisti, kas pats kaa cilveeks ir gleevs un vara nu ir formaa un krutaa polic auto.un tam opitim ir jasamaksa 2 lati soda nauda. Atradusi laukos *biezos opisus uz mazbernu riteniem*

O ose 26.03.2011

Cienijamais O Nozelojami aprobezots! Ir jau arii citas veertibas. Man zel ka jus paziistat tikat taas 2.Nozelojama pieredze.Iesaku jums mainit VIDI.Jus nevarat mani apvainot.Man jus ir zeel... Kas ir tas par ko jus esat saja notikumaa *sassumeejies*!!!

A andrejs 26.03.2011

Vārdu un uzvārdus studijā šādiem lopiem?! Lielpilsētās vispār mentiem galvā sakāpis...tādi idioti, daļa latviski runāt nemāk (man nav nekas pret krieviem, bet šādā amatā valsts valoda jāzina), ko tur brīnīties? Rigā kkādi jauni zaļi gurķi darbā paņemti, kuri pat likumus nezina, vēl man uzbļaus kkāds puišelis ka rokas aiz muguras jātur?! ievilku pa kņobi loham, dabūju maksimālo sutku skaitu bet bija tā vērts. Lai gan neesmu agresīvs un pret mentiem man nekas personīgs nav, bet daļa ir tur degradējusies. Es konkrēti par Braslas iecirkni.

Emm nebija Nikolajs Puzikovs viens no tiem?:D:D:D lai gan kas viņš puika būdams par mentu varētu būt:D

в Вacя 26.03.2011

This is true?

O o 26.03.2011

Cien.Ilga no 1. klases!
Ja Jums sanācis manis rakstītajā tekstā izlasīt ko pret sevi vērstu, tad man ir tikai 1 iespējamais izskaidrojums - Ilga ir tā pati eseses... un šeit diskutē arī pati ar sevi :) ar to arī apsveicu, veiksmīgi turpināt!

E Esesesseseseseses 26.03.2011

O, marš būdā! Ņerkstēs vēl te! :D :D :D :D :D :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes