www.sudzibas.lv Valsts policija Nepareiza protokola sastādīšana

Ceļu Policija - Nepareiza protokola sastādīšana

Ceļu policijas darbinieks Jānis S., kas trešdien, 13.10.2010, bija darbojies pa Teikas rajonu ar savu brigādi (vai viens pats) ar nolūku izvēlējās konkrēto automobili (starp vēl 10 tādiem pašiem), kas bija novietots māju iekšapagalmā ar uzbraukumu uz zaļo zonu. Noformējot protokolu 22:35, tajā ierakstīja citu mašīnas numuru un neskaidri, nesalasāmi tekstu par pārkāpumu.
Jautajumi ir divi -
1) kāpēc protokols noformēts tikai uz vienu konkrētu auto, neskatoties uz to, ka pagalma zaļajā zonā stāvēja līdz 10 automobiļu? Vai tas darīts ar nolūku? (neapstrīdu, pārkāpuma izdarīšanu, bet gan nosodu policijas darbinieka darbību!)
2) vai, pirms pieņem darbiniekus tādos amatos, varētu pārbaudīt, cik salasāmi viņi raksta? Nav jau ārsti, tiem skaidrs, ka rokraksts klibo, jo daudz teksta jāraksta, bet nu pāris burtus skaidri ierakstīt...?!
Muļķīgi! Bet nu tā nu tā dzīve ar mums izrīkojās!

A

Komentāri (1)

E Eseseseseseseseses 14.10.2010

Nu bet par ko tad tu cepies??!!? Nepareizi sastaadiits protokols tam arii ir domaats, lai to apstriideetu un ir ljoti lielas izredzes, ka sii iemesla deelj paarkaapums tiks anuleets!
Un mazaak skaties un uztraucies par to, ko citi pareizi vai nepareizi dara, pati zini, ka zalo zonu apzinaati cakaree, riebjas taadi cilveeki, man pasai ir kaimins, kurs regulaari manu zaaliiti aarpus seetas izbrauc - nokjersu to kretiinu vienreiz - piedauziisu, lol...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes