www.sudzibas.lv CCC Apavu Veikals Nekvalitatīvi apavi

CCC Apavu Veikals - Nekvalitatīvi apavi

Nepērciet apavus šajā veikalā. Vienus apavus nopirkām, zole vienkārši sadrupa. Aiznesām atpakaļ, slēdziens 50% nonēsājums. Piedāvāja iegādāties jaunus ar 50% atlaidi no iepriekšējo apavu cenas. Stundu meklējām, kamēr kaut ko sakarīgu atradām. Vienu dienu kurpes tika uzvilktas, vakarā jau atlīmējusies zole. Dižā eksperte O.Vellere(nez vai tādai nevarētu atņemt eksperta sertifikātu), paziņo, ka defekts maznozīmīgs un ka preces neatbilstība nepazemina pamatfunkcijas izpildes kvalitāti vai lietošanas īpašības. Nez kā pašai būtu lietainā laikā staigāt apavos ar atlīmējušos zoli- maznozīmīgi taču. Piedāvāja saremontēt. Negribējās tērēt resursu un laiku, piekritām. Gaidām "ātro" remontu jau piekto dienu, vēl nekā. Varbūt veikalam pielikt izkārtni, ka tajā tirgo vienreizējos (vienai valkāšanas reizei) apavus, tad varbūt daudziem neliktos tie lēti. Izskatās, ka daudzi tirgotāji LV uzskata par III pasaules valsti, un iespējams tamdēļ savos veikalos piedāvā nekvalitatīvu preci, par nesamērīgām cenām.

Z

Komentāri (1)

N Navei 30.09.2014

Jāpiekrīt. Diemžēl arī man gadījās "izbaudīt" šī veikala tirgoto apavu slikto kvalitāti. Zābaciņiem sāka lūzt zole. Nevieniem apaviem tā nebija redzēts. Veikals piekrita apmainīt pret citiem apaviem ar 30% nolietojumu. Ārzemēs pirktiem šī tirgotāja apaviem nekādas problēmas nav bijušas. Secinu, ka Latvijā nevar maksāt to pietiekami lielo cenu par CCC tirgotajiem apaviem, jo tie nav atbilstošas kvalitātes, bet zemākas kvalitātes nekā tirgo citās valstīs. Bez tam veikals maldina pircējus arī par jaunas kolekcijas apaviem. Vienas kurpes jau laikoju pavasarī, tāpēc tās labi atceros. Tagad, rudenī, skatos, ka ALfas CCC tās tiek pasniegtas kā jaunās kolekcijas kurpes.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes