CAVALLI FASHION -TAKESHY KUROSAWA - parādnieks

SIA CAVALLI FASHION un brenda TAKESHY KUROSAWA pārstāvis Latvijā Vitālijs Čerņavskis ir krāpnieks. Uzmanieties ar viņu slēgt jebkādus līgumus, jo viņš nepilda savas saistības .

J

Komentāri (5)

J Jānis 28.11.2011

Pilnīga taisnība. Arī mūsu firmu viņš mēģina čakarēt un tēlot, ka mainījies SIA un nav nekādīgi saistīts ar to, tikai lai nemaksātu parādu. Kaut arī pats bija parakstījis līgumu, kā juridiskā persona no Cavalli Fashion.

*Esiet ļoti uzmanīgi, jo rada ļoti laipna un pretimnākoša cilvēka iespaidu. (šadi tipiņi ir visbīstamākie). NEDRĪKST UZTICĒTIES!!!

D Darta.Lapina 01.03.2012

Jā! Pāris menesus stradaju veikala TAKESHY KUROSAWA - vins palika parāda man un maniem kolēģiem!

K Kar.Ma. 09.08.2013

Piekritu visiem komentāriem. Strādāju veikalā pāris mēnešus, algu neizmaksāja pilnībā, attieksme briesmīga, vairākas kolēģes apsūdzēja zādzība lai tikai nemaksātu naudu.

M mondo 07.07.2015

Полностью согласны, нашу фирму они тоже "кинули" на деньги, остались нам должны около 1000 лат, настоящие аферисты, он и Светлана!

M mondo 07.07.2015

Полностью согласны, нашу фирму они тоже "кинули" на деньги, остались нам должны около 1000 лат, настоящие аферисты, он и Светлана!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes