SIA 4 Nordic - Krāpšana un nemaksā nodokļus

Aleksis Madžulis nepilda absolīto, izvairās labot defektus un draudz klientiem. Ja viņam pat iedod precīzu darba uzdevumu ar profesionālu vizualizāciju, darbi tik un tā tiek veikti ļoti pavirši. Pēc tam sola visu izlabot, pārdomā un apsaukā klientus. Darbu veicēji ir no Igaunijas. Konstanti melo un nevar vispār ticēt, ko saka. Ja sadarbojaties ar Aleksi obligāti ņemat būvuzrugu un visu komunikāciju veicat tikai rakstiskā formā.

J JR26 1 st atpakaļ
Komentāri 0 Būvniecība

Balticom - slikts serviss, agresīvs mārketings

slikts serviss, agresīvs mārketings Neiesaku nevienam, pat ielaisties sarunās ar šo kantori. Tiešā vārda nozīmē, uzklupa 95 gadus vecam senioram un nemitīgi zvanās, lai piedāvātu savu pakalpojumu. 1) kungs bija pārliecināts, ka runā ar Baltcom, bet kad ierodas meistars tad uzņēmums ir kaut kāds mistisks BALTICOM 2)kad atnāk meistars neviens nerāda, kāds izskatīsies līgums, bet tikai saka līgums būs elektronisks, ka tur jau nav ko redzēt, ka parastais standarta līgums 3)solīto 115 programmu vietā meistars spēj uzstādīt tiekai 18...

Delivero Latvija SIA - Krāpšana

algu nav maksājis 2 mēnešus tika iesniegta sūdzība Valsts darba inspekcijā uz jautājumu - Ja tev ir sirdsapziņa atbild, ka tu neesi mans tēvs vai radinieks, lai izglītotu manu sirdsapziņu Es iesūdzēšu tiesā nodokļus nav maksājis kopš 2023. gada novembra klienti maksā nevis tieši, bet ar ieklāšanas uzņēmuma starpniecību

Riepu Garāža - slikts serviss krāpšana

slikts serviss krāpšana 27.03.2024 gadā aizvedu r19 disku uz metināšanu, bija viena plaisa ko uz vietas teica ka var bez problēmām sametināt, kad izdeva lapu ar diska pieņemšanu un veicamajiem darbiem vienojāmies, ka pievienosim arī valcēšanu ja iespējams tāda būtu nepieciešama pēc metināšanas, 28.03.2024 saņemu zvanu, ka disks ir sataisīts un arī izvalcēts, kopā samaksāju 60 eiro par padarīto. Pozitīvi noskaņots devos pie meistara, lai uzmontētu riepu un nobalansētu, uzliekot riepu uz balansētāja, uzreiz vizuāli bija...

Lashvii Studio - Neprofesionāla atmosfēra

Skropstas turās labi un ir kvalitatīvas! Vienīgais kas lika justies savādi ir atmosfēra. Meitenes savstarpēji sarunājas krieviski (kas nav problēma) bet vienkārši nolamā klientus, kas sagādājuši grūtības un konstanti runā par lietām kas viņām nepatīk vai riebj, dažreiz lamājoties. Gan jau ka klientu tas neskar ja nesaprot valodu, bet man valodu saprotot un divas stundas to klausoties tas šķita vulgāri un pretīgi.

Autobrava - Krāpšana, klienta tīša maldināšana, patērētāja tiesību likuma pārkāpšana

Uzņēmums atzīstot, ka automašīna, Cupra Formentor ir brāķēta atsakās vienoties par atpirkšanas cenu, spiežot uz savu fiktīvo un absolūti nepamatoto vērtējumu (vērtējumu veic neizglītots cilvēks, kuram nav sertifikācijas un nekādas reālas darba pieredzes ar jaunām automašīnām), neņemot vērā neatkarīgā eksperta vērtējumu. Riebīgi darbinieki, pēc tā kā iegādājaties automašīnu tā uzreiz attieksme mainās. Darīs absolūti visu, lai tikai nekas nav jāmaksā un jāremontē, defektācijas atbilde...

AP Digital Media OÜ - Krāpniecības shēmas

Krāpniecības shēmas Andrejs Poikāns nodarbojas ar krāpšanu lielā apmērā, piedāvā pakalpojumus un pieprasa priekšapmaksu bez rēķina un līgumiem, saņemot to pazūd, ignorē un savu darbu neizdara. Ļoti neprofesionāla attieksme no šīs personas. Uzdodas par speciālistu Linkedinā un savu uzņēmumu apzināti reģistrējis Igaunijā zem nosaukuma AP Digital Media OÜ visticamāk, lai izvairītos no atbildības Latvijas Republikā.

Raudas Auto - Klientu ignorēšana, krāpšana

Klientu ignorēšana, krāpšana 25.03.2024 nopirku auto par 9500. Eur, nākamā dienā auto piedarbinot (aukstu) temperatūras dačiks lēkā no 50-100 grādiem.28.03.2024 aizvedu mašīnu uz servisu, erg vārsts nestrādā, visa dzesēšanas sistēma"aizdirsta", kautkādi dačiki aplausti, un pats galvenais, ka marta vidū izieta jauna tehniskā apskate, kāāā? Remonts ar rezerves daļām izmaksās ap 500. Eur. Zvanu pārdevējam, tēlo, ka neatceras ko pārdevis trīs dienas atpakaļ, un neesot laika, vēlāk pārzvanīšot. Tīrākais krāpēju kantori...

Tērvetes dabas "parks" - Masu hipnoze, noziegumi pret vēli

Masu hipnoze, noziegumi pret vēli Mežā pie asfaltēta autoceļa p103 konstatēts virspretlikumīgs noziegums pret dabu kā tīša faunas un dzīvotāju traucēšana (uzmanības zagšana, hipnoze, putnu un zvēru biedēšana) diennakts cikla tumšajā laikā. Daba un vesels sociums rod efektīvus mehānismus šādu terora seku likvidēšanai un virspretlikumīgi (kaitniek) psih. L. Ģisko noziedznieku sodīšanai (un/vai likvidēšanai) tādā mērā lai neģēlības neturpinātos.

Jelgavas Centra pamatskola - Skolnieku apspiešana un mobinga pieļaušana no vadības puses

Jelgavas Centra pamatskolā tiek apspiesta bērnu brīvība, skolas durvis tiek slēgtas, lai bērni netiktu ārā no skolas, iekšējās kārtības noteikumi ir izdomāti, lai pilnībā apspiestu bērnus. Ja klasē kāds tiek apsmiets un/vai apsaukāts, direktore neiesaistās un pat par vainīgu pataisa to, kurš tiek pazemots no klases biedru puses. Direktore Agita Ozoliņa skolu ir pataisījusi par cietumu, tā vairs nav skola. Kopš viņa vada skolu, visi skolotāji ir nomainījušies. Ņemiet to vērā, izvēloties skolu bērnam vai skolu kā darba vietu.

P Pavasaris2024 11 st atpakaļ
Komentāri 2

Latvijas Republikas Veselības ministrija - Medicīnas ētikas pārkāpumi

Medicīnas ētikas pārkāpumi Ģimenes ārsts N. Voroņko piezvana un sazinājās ārkārtīgi rupjā veidā, atklāti izplatīja apmelojumus un draudēja uzrakstīt sūdzību bez objektīva iemesla. Pēc sistēmas datu izmantošanas viņa sazinājās ar pilngadīga pacienta radiniekiem un skaidroja ar viņiem attiecības, izpaužot pacienta personisko informāciju, tādējādi pārkāpjot medicīnas ētiku.

Banknote.lv - Krāpšana

Krāpšana Хочу предостеречь людей которые из-за жизненной ситуации вынуждены идти и закладывать вещи. 30.01.2024 - заложил айфон за 400€ 1.03.24 - нужно было выкупать 3.03.2024 - заплатил 64€ чтобы продлить на 3 недели т.е до 21.03.2024 21.03.24 придя в банкноте мне называю сумму в размере 561€ ,говоря о том что я продлил только на 1 неделю Выходит так что с 2.03-3.03 они взяли так называемые свои пооценты в размере 28€ и оставшиеся продлили до 10.03 (на 1 неделю) Я в шоке! И с 10.03 капали проценты...

Itella - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Itellu sazvanīt nevar, speciāli gaidīju 25 min. , lūdzu atvainojiet - visi operatori aizņemti, nosūtīju e-pastu, arī neatbild. Krāpnieki, nekad nebiju saskārusies ar tik sliktiem pārvadātājiem. No 25. Marta, 26. ,27. ,28. Martā vadā manu paku uz Līvāniem. Savākšanas punktam trūkst jaudas-rakstīts. Kurjers nezvana. Itellai - kāpēc uzņemas pārvadājumus, kurus nevar veikt? Sliktākais pārvadātājs, visbezatbildīgākie darbinieki.

Normunds Lecis ar dēliem galdnieks - Slikts serviss

Diemžēl arī es esmu cietis no šīs ģimenes negodprātīgās rīcības. Drīz jau būs gads, kopš kavēti termiņi par kāpņu uzstādīšanu. Visu laiku tiek atrasti iemesli kāpēc termiņš tiek pārlikts, tad kaimiņienei baigā balle bijusi un nevar braukt, tad mašīna remontā, tad materiāls vēl nav sagatavots, tad nav naudas par ko atbraukt, tad nau naudas par ko materiālu nopirkt, jo nauda par materiāliem izlietota citur utt. Šobrīd jau esmu atmetis cerību, ka vispār kautkas kādreiz tiks pabeigts. Arī darbu izpildes kvalitāte (tie, kas tika izpildīti) ir neapmierinoša. Nevienam neiesaku sapīties ar viņiem.

A Armands 16 st atpakaļ
Komentāri 0 Būvniecība

Sportland - Attieksme pret darbiniekiem

Attieksme pret darbiniekiem Redzu, ka Sportland Jūrmala Outlet patstāvīgi meklē jaunus un jaunus darbiniekus. Vai tiešām sportland vadība neredz šajā veikalā problēmu ar kadru mainību? Vainīgi tikai un vienīgi darbinieki? Vadītājas mobings un bosins nemaz netraucē? Kad tur tiks nomainīta vadītāja, kas reāli ņirgājas par darbiniekiem, tad arī nebūs katru mēnesi jāmeklē jauni darbinieki!

Rd Electronics - Lietots monitors

Lietots monitors Nopirku monitoru, kurš ir bijis lietots, monitorā var redzēt tā darbības laiku, darbības laikam vajadzētu būt 0 hours, bet gan ir 96 hours. Tākā esmu dabūjis jau lietotu/atgrieztu monitoru, un varat nestāstīt, ka viņš ir testēts Lg Fabrikà. Monitors protams tiks atgriezts, bet vairs neko neiegādāšos šijā kantorī.

Clix.lv - Krāpšana un ignorēšana

Krāpšana un ignorēšana Dažas reizes biju pasūtījis no šī veikala. Ko pasūtīju bijis piegādāts. Šoreiz gan... Pasūtīju trieciena uzrgriežņu atslēgu pa izdevīgu cenu ko redzēju salidzini.lv. Nu paiet laiks kā arī norādīts mājas lapā, uz epastu tiek atsūtīta izziņa ar omniva izsekošanas numuru. Paiet nedēļa un sūtījums nav piegādāts. Pēc izsekošanas numura rāda ka "sūtījums reģistrēts, taču vēl nav nodots omniva". Rakstu šiem uz epastu, neatbild. Zvanu, neatbild. Nāksies braukt uz ofisu un skaidroties kas tad notiek...

Revitals SIA - Nemaksā par piegādāto apaļkoku

Uzņēmuma kontaktpersona sūta informāciju, ka iepērku apaļkokus, Sola samaksāt 2. Ned. Laikā, bet pēc kravu piegādes nekāda samaksa netiek veikta ne pēc mēneša, ne vēlāk. Reinis miljons ir izveidojis arī citus uzņēmumus, piemēram, Woodmill, savukārt Alīna Ņikušina darbojas arī sia tehnoparks sila.

O’Learys Akropole Rīga - Slikts serviss

Pa telefonu Saka, ka piemēros atlaidi un nav nepieciešams veikt boulinga rezervāciju online, lai to saņemtu. Klātienē darbinieki izliekas neko nezinot par šādu sarunu, acīmredzot starp maiņām informācija netiek nodota un darbinieki ar ļoti nelaipnu attieksmi pēc 20min diskusijas ļoti negribīgi piemēro pa telefonu solīto atlaidi. Nepatīkama attieksme no darbiniekiem, tiek runāts neiecietīgā tonī un solīts izsaukt apsardzi par to, ka vērsts “nepareizs” skatiens uz kādu no darbiniekiem.

Rīgas 1. Slimnīca - Kauns, kaitēkļi sniedz pakalpojumus Inese Jurisa Ausma Lindermane

Kauns, kaitēkļi sniedz pakalpojumus Inese Jurisa Ausma Lindermane Ziņots par šiem cilvēkiem. Ar noziedziniekiem ir jādalās. Ir sūdzības! Nodara kaitējumu un turpina to praktizēt. #Kaitēkļi. Iekļautas Latvijas Liekā K U L E datu bāzē. ATMASKOTAS. Neprofesionāles. Nodarīti kaitējumi arī bērniem. Kaitējuma turpināšana nav pieļaujama. Praktizējot atkal un atkal kaitējuma nodarīšanu un nepieļaujami. Apkopojot informāciju tā ir šokējoša.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes