Beauty Shop

Beauty International Shop SIA
Adrese: Ieriķu iela 3
Rīga
Latvia - LV-1048
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 27721595
Informācija: Juridiskā adrese:
Ceru iela 4,
Jūrmala, LV-2015

Veikali:
T/C "Galleria Riga"
Dzirnavu 67, 5 stāvs
Tālr. +371 25881514

Rīga Plaza, Mūkusalas ielā 71,
Rīga ,Latvija ,2 stāvā,
Tālr. +37122150861
Kategorija: Skaistumkopšana  •  Kosmētika
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Beauty Shop - Sūdzības un atsauksmes

Beauty Shop - Работодатель

Работодатель Mikrouzņēmums SIA NATURAL BEAUTY, магазин Beauty Shop, работадатель Jeļena Lus! Принимает на работу молодых девочек, т.к. по словам ЕЛЕНЫ - "ими легче манипулировать". Берет паспортные данные, вроде как для заключения договора. Конечно же договора никакого не будет, НО данные подаются в налоговую. Проблема в том, что налоги за работников не платятся, а срок окончания работы (как потом выясняется!) значительно привышает реально отработанный срок. Ну и конечно большим сюрпризом становится...

K Kim96 05.07.2017
Komentāri 1 Kosmētika

Beauty Shop - Beauty Shop

Beauty Shop Tas gan ! Būtu labi visiem kopā sazināties, varbūt ir kāds e-pasts kādam ? Ar mani izrīkojas tapat un vēl ar daudziem cilvēkiem. Jāpieliek gals tam kantorim. Neejat tur strādāt !!! kantoris parkāp likumus un ļoti nopietnus !!! Neesat muļķi !! Rakstiet uz [slēpt]@inbox.lv, paskaidrojiet savas situācijas, uzrakstit apakšā vārdus uzvārdus un parakstaties un atgūsim naudu !

Beauty Shop - attieksme

attieksme Ir tik daudz ko teikt, ka pat nezinu kā sākt. Katrā ziņā šis vairāk darbosies kā brīdinājums citiem, ne sūdzība! Mīļās dāmas, nekad neizvēieties iet strādāt uz šo drausmu veikalu! Patiesi lielākais murgs, ar kādu man nācies saskarties. Attieksme, draudi no vadības par sadzīviskām lietām, intrigas, algas nemaksāšana un es varētu turpināt vēl, un vēl!

Beautyshop - uzbāzīgas pārdevējas

uzbāzīgas pārdevējas Labdien! Vēlos uzrakstīt nelielu sūdzību vai arī kā lai to nosauc ieteikumu beautyshop veikalu vadībai. Nu nelieciet tām savām meitenēm tik nenormāli klupt krāgā klientiem. Tas ir šausmīgi. Draugs man uz Ziemassvētkiem no Jūsu veikala uzdāvināja masāžas eļļu un ziepes. Man šie produkti ļoti iepatikās un izdomāju aiziet uz veikalu paskatīties kas vēl Jums ir piedāvājumā. Ieejot veikaliņā galleria riga 5. stāvā mani sagaidīja meitene, kas uzreiz sāka bērt vārdus kā pupas, pilnīgi bez apstāja...

L Liene 01.03.2011
Komentāri 5 Skaistumkopšana

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes