BVC Ķengarags - Irēna Rinka

Kā bērna vecāks, esmu neizpratnē par BVC Ķengarags strādājošā dežūrārsta Irēnas Rinkas kometenci un attieksmi. Ja galvenais ārstam ir nevis pievērsties bērna veselībai, bet augstprātīgā tonī reglamentēt, ka pie dežūrējošā ārsta drīkst aukle vest tikai, ja ir oficiāla pilnvara, tad man vairs nav ko teikt par šo iestādi! Katrā ziņā, šādu attieksmi nekad iepriekš nevienā bērnu centrā nebijām sastapuši, tikai šajā iestādē! Kauns Latvijai, ka tādi ārsti ir ārsti.

I

Komentāri (1)

E ehhh 20.11.2014

Divas nedēļas pūlos sazvanīt šo iestādi, lai pieteiktu bērnu speciālista konsultācijai, taču tālāk par automātisko paziņojumu, ka visi operatori esot aizņēmti, netieku. Mēģinu izmantot viņu pieteikuma formu internetā, taču uz to pēc vairākām dienām saņemu e-pastā atbildi, lai es viņiem zvanot. Tik tiešām viņiem reģistratūrā neviens nestrādā?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes