Z

Zvaigzne Abc

Apgāds Zvaigzne ABC SIA
Adrese: Krišjāņa Valdemāra iela 6
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67324518
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

9%
Sūdzības
11
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Zvaigzne Abc - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaZvaigzne Abc - Slikts serviss

Iegādājos grāmatu internetā, veicu apmaksu, ierados veikalā, taču grāmatas saņemt nebija iespējams. Grāmatas atradās veikalā, bet pārdevēja akcentēja, ka tikmēr kamēr viņi sistēma pirkumu nav apstrādājuši, grāmatu izsniegt nav iespējams. Bērns raud, grib ļoti lasīt, pārdevējām pilnībā nav nekādas ieinteresētības situāciju atrisināt. Arī maksājuma uzdevums, apsiprinajuma e-pasts nav pietiekams pierādījums, lai saņemu grāmatas. Ļoti skumji, ka bērns grib lasīt, izglītoties, turklāt emocionāli pārdzīvo, nav nekādas sapratnes un pretimnākšanas.

J Jānis Sl 20.01.2024
Komentāri 6 Veikali

Zvaigzne Abc - Slikts serviss

Veikals "Zvaigzne ABC" Ogrē,Brīvības ielā 16. 10.08.2019. Ieejot minētajā veikalā un pārdevējai palūdzot palīdzēt bērnam izvēlēties burtnīcas 1. Klasei, pretī tiek saņemta tik dziļa nopūta it kā būtu izskanējis lūgums akmeņogles pārkraut un tik neapmierināts pīkstiens: "ai, nu izvēlaties taču paši! " vēlos piebilst, ka veikalā nebija neviena apmeklētāja un pārdevējas vienīgā nodarbošanās uz to brīdi bija sēdēšana mobilajā telefonā.

M Minka22 10.08.2019
Komentāri 4 Veikali

Zvaigzne Abc - Nelaipna attieksme

Biju dzirdējusi negatīvas atsuksmes, šoreiz arī pati pārliecinājos dzīvē. Biķernieku ielas Zvaigzne ABC grāmatnīcā negatīva un nelaipna pārdevējas attieksme, sajūta, ka pircējs ir liels apgrūtinājums. Pat sasveicināšanās rada grūtības. Sociopātiem nevajadzētu strādāt šādā sfērā.

Zvaigzne Abc - Nelaipna apkalpošana, slikta pieredze

Tērbatas ielas veikalā strādā augstprātīga un rupja pārdevēja. Nekad tajā veikalā vairs neiešu! Veikals tukšs, neviena cita pircēja nav, bet pārdevēja pie kases uz jebkuru jautājumu par preci augstprātīgi atbild ar tekstu "kā lai es to zinu!" Uz lūgumu atrast konkrētu grāmatu atbild ar vnk ignoranci, kad blakus stāvošais apsargs man līdzi juzdams saka lai viņa pameklē to grāmatu, tad viņa velta viņam iznīcinošu skatienu un turpina stāvēt pie kases. Murgs ne pārdevēja, nav brīnums, ka veikals tukšs par spīti bankrota cenu plakātiem skatlogos.

Zvaigzne Abc - Cietsirdība, prastums

Kamēr par apgāda Zvaigzne ABC veikala vadītāju "Rīga Paza " strādā Diāna Saulīte ir ļoti riskanti pieteikties darbā, jo tur darbinieki ilgi neturas. Tās vadītāja ir cietsirdīga un prasta un ne īpaši kompetenta, jo nemitīgi visu taujā vecākajai pārdevējai,

Zvaigzne Abc - Attieksme, nekompetence

Cilvēkiem, kuri vēlas pieteikties darbā apgāda zvaigzne abc grāmatnīcā tirdzniecības centrā rīga plaza iesaku būt ļoti piesardzīgiem, jo hiperjautrā veikala vadītāja diāna saulīte ir ļoti subjektīva (neobjektīva) savos vērtējumos par darbinieka kompetenci un piemērotību. Savukārt visgudrākā un brīnišķīgākā ir vecākā pārdevēja zanda, kurai sen pienāktos vadīt kādu veikalu.

Zvaigzne Abc - Pazaudēta nauda un laiks

Lieta tāda, ka vakar uz sitien ļoti bija nepieciešama Vēstures grāmata vidusskolai. Laiks bija ierobežots, tapēc izvēlējos ātrāko veidu kā pie viņas tikt - iegādāt Zvaigzne ABC mājas lapā, elektroniskajā formātā (ē-grāmata). Autorizējos, iemetu grozā par 4,54 EUR un apmaksāju. Spiežu lejuplādēt un izmet servera erroru (HTTP Status 500 -), pēc vairāk kā 40min čakarēšanās sapratu, ka nebūs, epastā arī neviens neatbildēja. Devos uz tuvāko Zvaigznes grāmatnīcu un iegādāju grāmatu fiziskā formātā...

"Zvaigzne ABC"/ViVo "Noljāras kristāli" - Grāmata, kas graujoši ietekmē bērnus

Sveicināti! Nezinu gan vai šī ir īstā vieta, bet neredzu citu iespēju. Tā vien liekas, ka neviens vairs nav spējīgs ieklausīties saprāta un Dieva balsī. Esmu rakstījis "Zvaigzne ABC" redakcijai, Latvijas Evanģēliski Luteriskās baznīcas arhibīskapam Vanaga k-gam un pašam jauneklim, kas sevi dēvē par ViVo, bet neviens nav atbildējis uz manām vēstulēm. Lieta tāda, ka pēc grāmatas "Noljāras kristāli" izlasīšanas manu bērnu morālā stāja ir pilnīgi sagrauta. Grāmatā sarakstītās ķecerība...

Zvaigzne Abc - darba burtnīcas

Darba burtnīcas pamatskolu mācībām!!! Tādi sū..., vēl ne mēnesis nav pagājis, ka jau lapas saņurcās un krīt ārā. Pat nav jābūt īpaši lempīgam, lai to izdarītu, a skuķis tik nes piezīmes par nekārtīgām burtnīcām. Stulbums!

J juris 25.10.2011
Komentāri 3 Izglītība

Zvaigzne Abc - SPAMS!

Zvaigzne ABC sūta nepārtraukti mēstules (SPAM vēstules) adresātiem ar formālu atrunu, ka ir iespēja atrakstīties no jaunumu saņemšanas, kas faktiski nedarbojas. Mēstules jaunumu veidā turpinās arī pēc atbildes vēstules nosūtīšanas vajadzīgajā formāta uz norādīto adresātu. Lūdzu esiet uzmanīgi izvēloties saņemt jaunumus no Zvaigzne ABC, jo variet kļūt par mēstuļu upuri.

J Jānis 20.10.2009
Komentāri 1 Pārējās

SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" - Par nopirktās skolas grāmatas apmaiņu

Nepatīkams atgadījums notika ar skolas grāmatu, kuru iegādājos savam skolēnam. Ja mājās ir divi skolēni grāmatu saraksts ir garš, tā nav viena grāmata. Lai nebūtu jātērē mans laiks, palūdzu lai SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" grāmatnīcas pārdevēja man palīdz sameklēt visas nepieciešamās grāmatas un darba burtnīcas.Protams ar neapmierinātību viņa to izdarīja un es uzticējos. Apkalpošana bija nicinoša. Pat bija bailes ko pajautāt, jo tika atcirsts kā "sunim".Tajā brīdī padomāju, ka šī ir pēdējā reize...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes