ZIF

ZIF SIA
Adrese: Mūkusalas ielā 63
Rīga
Latvia - LV-1004
Tālrunis: +371 67627412
Fakss: +371 67605333
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Pārtikas produkti

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

ZIF - Sūdzības un atsauksmes

ZIF - Pretīgi franču salāti

Pretīgi franču salāti Šodien veikalā Santa Barbara Uz Brīvības Ielas nopirku franču salātus. Atnāku uz virtuvi, lai apēstu, kas iekšā - šampinjoni. Pretīgi, skābi un drošvien veci šampinjoni. Tiem tur nebija jābūt. Iepriekšējās reizes pērkot, to nebija. Zif salāti ir negaršīgi, tāpēc arī tik lēti. Pirku, jo šodien aizmirsu karti mājās un bija tik 1 eur kabatā. Bļāviens, kā tāds uzņēmums var tik cūciski rīkoties. Pupiņas nav šampinjoni un to nevar aizstāt. Nevienam neiesaku pirkt šī uzņēmuma lētos un negaršīgos salātus. Lai gan - tagad palasot sūdzības, ir pilns tieši par kvalitāti. Pfē.

ZIF pankūks - Loti sliktas

Loti sliktas Nopirku stockmann pankuku ar gaļu piektdien, pankuka cieta, sausa neēdamā, gaļa smird domājam vai vajag est bet nospriedām ka stockmann sliktas lietas netirgo. Uz ko arī iekritām! Šausmīgi, briesmīgi, nwgaršigi bijām pirkuši iepriekš, (bet laikam cits ražotājs bij jo tās pankūkas bij pilnīgi savādākas) , zif pankūkas vnk needamas, vīram slikti no vinas, visu nakti vemj, zvanīju pašam uzņēmumam, vispār nekā nereaģē neiesaku! Nekad vairāk!

ZIF - negaršīgi un nekvalitatīvi

negaršīgi un nekvalitatīvi Neiesaku izvēlēties ZIF ražotos salātus - tie ir ļoti negaršīgi, jo tiek izmantotas nekvalitatīvas izejvielas

ZIF - Neēdami salāti

Neēdami salāti Zif firmas salāti ir naudas mešana miskastē! Gan es, gan kolēģe nopirkām gaļas un biešu salātus, kurus nevarēja norīt. Gaļas salāti bija tik skābeni rūgti, ka nācās izpļaut. Kolēģe gāja mainīt rūgtus biešu salātus veikalā pret citas firmas identisko produktu! Paldies dievam, pārdevēji bija pretīmnākoši, bet fakts ir tāds, ka NEDRĪKST pat skatīties uz šīs firmas produkciju, ja negribat zaudēt naudu. Maija.

ZIF pankūks - neēdams produkts

neēdams produkts Nepērciet, ZIF firmas pankūkas!Tādu mēslu neesu ēdusi pat Padomju laikos, manam dēlam šad tad nopērku pankūkas ar gaļu!Bet šis firmas produktu pat grūti nosaukt par pankūku!Nezināmas izcelsmes pildijums, tur pat gaļas nav!!!Nepērciet-izmetīsiet miskaste!!!

ZIF -

ZIF produkcija ir vienkārši unikāla - ar soļsnku trauciņā saindējos tā, ka nakts un nākamās divas dienas bija pagalam; pusdienu komplekts ar šniceli - kartupeļu biezputra tik mākslīga, kāda pat nepārdodas ātrai pagatavošanai un šniceles garša vispār nenosakāma (vai tā pat gaļa?).

ZIF -

Nopirku firmas ZIF ražotos siera salātus un pilnīgi sabojāja man apetīti...olu čaumalas jau nevajadzētu atstāt salātos!

ZIF -

SIA "ZIF" Mūkusalas 63 T: 7627412 Ražo fasētos Gaļas salātus kuru sastāvā ir pilnīgi zaļi kartupeļi, kaut gan uz iepakojuma rakstīti kartupeļi! Varbūt vajadzētu to minēt uz iepakojuma, jo acīmredzot taa ir īpašā SIA"ZIF" Gaļas salātu recepte! Labu apetīti!

ZIF -

Nepērciet firmas Zif ražoto vinegretu,tas ir ļoti nekvalitatīvs satur cietas bietes un ir rūgts.Pirkts veikalā ''RIMI'' stacijas laukumā 2iepakots 10.jūnijā derīguma termiņš līdz 12.06.05svītru kods 2000108500585

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes