Zelta Vērdiņš

Zelta Vērdiņš SIA
www.zeltaverdins.lv
Adrese: Maskavas iela 400
Rīga
Latvia - LV-1063
(Juridiskā adrese)
Informācija: Zelta Vērdiņš ir veikalu tīkls, kas piedāvā apģērbus, veļas, apavus, somas un aksesuārus par pieejamām cenām.
Darba laiks: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Zelta Vērdiņš - Sūdzības un atsauksmes

Zelta Vērdiņš - Nelaipna, rupja apkalpošana

Nelaipna, rupja apkalpošana Ļoti nelaipna kasiere, savā darbā laikā visu laiku runa pa telefonu, bija bez maskas, nesaprotu kāpēc viņai ir kaut kādas privilēģijas, aiz kases nesēž, staiga pa veikalu un risina savas problēmas pa telefonu. Runa tāda rupja toni, ka viņa vispār ir direktore, bet ne kasiere. Veikals nav slikts, bet ar tādiem darbiniekiem tur vairāk negribas iet. Veikalā vadītājai noteikti jāparunā ar savu "strādnieci".

S Stasija 23.08.2021
Komentāri 0 Veikali

Zelta Vērdiņš veikals - Nepieklājīga pārdevēja

Nepieklājīga pārdevēja Labdien ! Ieejot Zelta Verdina , kas atrodas Sigulda ,Tirzniecibas centra Raibaja suni ir loti loti nepieklajiga pardeveja varda laikam Lolita cik noskaidroju .Sveicinu saku labdien neatnem saku velreiz labdien neatnem. Hmm cik divaina sajuta un vel lur ar tadam launam acim virsuu ar tadu naidu.si pardeva burtiski ar savu nepieklajibu man azbiedejaa un saja veikala del sis pardevejas vairs kaju nespersu.taka nesmu noteikt vienigais klients ko si pardeveja aizbiedejusi.

Zelta Vērdiņš veikals - Slikts serviss

Slikts serviss 28 augustā iegādājos veikalā krūšturi, pēc norādītājie uz izstrādājuma izmēriem,mājās uzlaikojot izrādījās, ka izmēri neatbilst īstenībai.29 griezos veikalā ar lūgumu samainīt preci pret atbilstošu izmēram .Man tika atteikts, motivējot to ar hiģiēniskiem apsvērumiem(krūšturis esot bijis uzreiz jāpielaiko veikalā ne vis mājās).

Zelta Vērdiņš - Nožēlojama pārdevēju attieksme!

Nožēlojama pārdevēju attieksme! Arī tirdzniecības centrā” Zoom „Ķengaragā, situācija ir dramatiska. Pārdevēju attieksme ir vienkārši zem katras kritikas. Kaut arī pašas izskatās kā tikko no sporta nodarbības ar attiecīgu aromātu, (es tam nepievērstu uzmanību, saprotu, viņas strādā garas darba stundas, ir grūti visu dienu uz kājām..., bet pēc piedzīvotās attieksmes atļaušos to tomēr atzīmēt) skaļi atļaujas savā starpā APRUNĀT klientus, izsakot komentārus par viņu ārējo izskatu, uzsvērtā, skaļā tonī! Uz jautājuma-Vai drīkst...

Zelta Vērdiņš - pārdevējas

pārdevējas šajā veikalā jelgavā zelta verdins,kas atrodas IKI,strādā tādas pārdevējas-dzirdēju,kā viņas sauc-Anitra un Irina-viena resnā ,otra gariem tumšiem matiem ar brillēm-tas ir vispār,visu laiku risina savas personīgās problēmas,nelaipni apkalpo,smird pēc cigaretēm un vispār kliedz uz pārējām,vienreiz pat čeku neizsita un kad klients prasa,izliekas,ka nedzird. un veikalā vienmēr ir netīrs,apģērbi metajas.kur vispār vadība skatās?!pretīgi ienaākt

N ninarici 16.07.2013
Komentāri 13 Pārdevēji

Zelta Vērdiņš - personāls

personāls Ļoti savdabīga sistēma - aiznesu apavus uz remontu 19. maijā, teica, ka jau pēc nedēļas būs... aizeju...saka, ka neesot tās pārdevējas, kas manas kurpes paņēma, lai nāku šodien - 2dien. Aizeju. Man saka, lai nāku rīt, ka nav tās pārdevējas, jo tikai viņa var izsekot manu kurpju aprūpes procesam - laikam mājās pati līmē... hmmm..tā arī nezinu, kad saņemšu savas kurpes... neesot arī sūdzību un atsauksmju grāmatas... jā, ko man būtu darīt, ja pārdevēja, kas pieņēma manas kurpes aizietu no darba?...

A Arnita 01.06.2010
Komentāri 4 Apģērbs

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes