WFNL

SIA Westflex Riga
www.wfnl.lv
Adrese: Merķeļa iela 11,
211. kab
Rīga
Latvia - LV - 1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67212264
Fakss: +371 67212264
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

6%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

WFNL - Sūdzības un atsauksmes

SIA WFNL - Krāpšana

Krāpšana Šī pagaidu darbus Nīderlandē piedāvājošā firma nodarbojas ar klaju krāpniecību un vergu vervēšanu. Santa, kura Merķeļa ielas ofisā sēž un ievilina cilvēkus vergu biznesā uz Nīderlandi ir krāpniece un mele. Pirmkārt, darbu viņa nevis piedāvā, bet tikai nosūta cilvēkus nu jau citai firmai Westflex Nīderlandē, kura tad nedod darbu, bet atvelk nereālu naudu par dzīvošanu bijušajā hotelī Westland. Un protams, ka daļa naudas aiziet Rīgas ofisam, lai uzturētu trekno krāpnieci Santu. Te atbraukušie...

Westflex Riga SIA - Nacionālisma izpausmes

Nacionālisma izpausmes Tiem kas gatavojas doties darbā uz Nīderlandi ar šīs firmas starniecību.....LATVIEŠU VALODAS ZINĀŠANAS OBLIGĀTAS. Citādā ziņā darba vietas teicamas, sapratne, attieksme, samaksa, sadzīves apstākļi viss atbilst solītajam, bet tikai LATVIEŠIEM!!!!!

Westflex Riga - Vai kāds ir aizbraucis uz Westflexu.

Vai kāds ir aizbraucis uz Westflexu. Gribēju noskaidrot vai kādam ir izdevies aizbraukt strādāt uz siltumnīcām vai pakošanu caur westflexu. Pagaidām neko sliktu nevaru teikt, bet pieteicos jau labu laiku atpakaļ, bet tikai atrunājās ka nekā. Viekārši cenšos saprast, kāda jēga likt augustā sludinājumu par to, ka iespējams, kaut kad, pēc pusgada būs vajadzīgs līnijstrādnieks. Un ja arī liek sludinājumu, tad tā arī pasaki "darbs būs martā".

SIA WFNL - Infirmacija

Infirmacija Labdien! Kad ko var teikt par SIA WFNL...? Ir doma pie viniem griesties par darbu Holande.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes