Vitalombards

Vita Credit SIA
Adrese: Brīvības gatve 445 - 7
Rīga
Latvia - LV-1024
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 25773321
Informācija: Faktiskā adrese:

Pils iela 13, Tukums,
Tukuma nov., LV-3101

A. Saharova iela 21,
Rīga, LV-1082

Raiņa iela 16, Talsi,
Talsu nov., LV-3201

Pērnavas iela 4,
Jelgava, LV-3004

Dzelzavas iela 44,
Rīga, LV-1035

Mālkalnes prospekts 7, Ogre,
Ogres nov., LV-5001

Pasta iela 24b,
Jelgava, LV-3004

Ofiss
Maskavas iela 240,
Rīga, LV-1063

Tirgoņu iela 24,
Liepāja, LV-3401

Tilta iela 3 - 13,
Rīga, LV-1005

Lielā iela 2, Saldus,
Saldus nov., LV-3801

Tirgus laukums 4, Dobele,
Dobeles nov., LV-3701

A. Dombrovska iela 30,
Rīga, LV-1015

L. Paegles iela 3, Sigulda,
Siguldas nov., LV-2150

Cēsu iela 11,
Valmiera, LV-4201

Nometņu iela 63,
Rīga, LV-1002

Gobas iela 15a,
Rīga, LV-1016

Skolas iela 2a, Ogre,
Ogres nov., LV-5001
Darba laiks: 9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
Kategorija: Bizness / Finanses
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
16
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Vitalombards - Sūdzības un atsauksmes

Vitalombards - Bojājums

Bojājums Es iesniedzu sūdzību par datora iesmērēšanu, jūs pārdevāt datoru un teicat ka viņš or ļoti ideāls ka galīgi jauns, bet viņš nežēlīgi lago un karas neko nevar pastities man teica ja kk or ar datoru varat vērsties pie mums atpakaļ ar čeku tagad es zvanu un saku ka man tāda problēma, man pasaka ka nevar bet kaut vai man teica ka var krāpniecība tā ir kaut visi cilvēki zinātu ka jūs krāpjaties.

Vita Lombards - Плохой сервис. Хамство

Плохой сервис. Хамство Всем привет. Будьте внимательны в этом ломбарде. Продавец там явно не в себе. Не хотел писать жалобу ну не смог удержаться после такого не профессионального отношения. Пришел в ломбард на выходных и спросил не может ли продать товар дешевле и началось. После на вопросы о товаре вовсе отвечать отказывалась. Дико это испугало. Специалистка такая у них там не одыкватная работает. Толи звёздная болезнь, толе работать не хочет толе не понимает о товаре в магазине и поэтому покрикивает чтоб не рассказывать о товаре. Не советую это заведение.

Vitalombards - Slikts serviss, bojājums

Slikts serviss, bojājums Diemžēl pieredze pie vita patīkama nebija, pirmkārts manu izstrādājumu sabojāja, saskrāpēja, un uzlēja skābi, pat nepavaicājot vai es tam piekrītu. Otram kārt atteica, informējot, ka maina skābe toni uz izstrādājuma, kaut aizejot pie konkurentiem kompitents darbinieks pārbaudot manu preci konstatēja, ka tas ir zelts, par ko es būtu saņēmusi vairāk, ja vita darbiniece to nebūtu sabojāJusi! Neskaitot arī to ka, apkalpojošā darbiniece sēdēja ar nemierinātu ģīmi, un skatījās uz mani tā itkā apkrāpt viņu taisos!

Vitalombards - Slikts serviss

Slikts serviss Neiesaku nevienam neko ieķīlāt vita lombarda Valmierā. Pirms labu laiku liku datoru ķīla iekšā. Izņēmu ārā, baigi nepētīju. Pēc laika ievēroju ka datoram aizmugurē trūkst 2 skrūves. Esmu dzirdēJusi ka tur taisa tehniku vaļā un maina detaļas. Pec laikā fb bija posts ka cilvēks arī bija ķīlajis pilnīgi jaunu tehniku, izņēma ārā un varēja redzēt kā tikts taisīts vaļā. Tagad es nešaubos ka manu datoru arī vita lobarda ir skrūvēts vaļā, skrūves no datora aizmugures nevar tā vienkārši pazust. Dators bija pilnīgi jauns, pirkts no veikala. Skumji ka nevar uzticēties šādai kompānijai.

Vitalombards - Krāpšana

Krāpšana Izpirku ieķīlāto telefonu. Atklājās ka kāds no darbiniekiem posmā kad telefons atradās pie viņiem veicis abonēšanu kautkadam spēlītēm. Tāpat pēc diviem mēnešiem atklājas meitas telefonam. Jau vairāk kā 40€ esmu samaksājusi jo kādam nagi niez līst pie svešām mantām.

Vita Lombards - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Vēlos brīdināt pirms dodies uz lombardu Vita Liepājā graudu 43 ar sievu ienācām iedevām telefonu pārbaudīt cik dod par viņu kuru pirkām par 1000ero, tas kurs rupji atbildēja zem degunu noburkšķēja teikdams 170ero var dot, sanāk tas preces ko ieķīlā ja neizpērk tiek sacacis pats un liek interneta tirgot!

Vitalombards - IMEI Bloķēts

IMEI Bloķēts Neiesaku izmantot pakalpojumus mobilo iekārtu iegādei, jo netiek dota nekāda garantija, nedz akumulatoram, nedz arī tam ka Imei ir vai nav bloķēts. Manā gadījuma, iegādājos, preci atnācu pie čoma, lai nosvinētu pirkumu, ielieku sim karti un neiet – izradās iekārta ir bloķēta un uzņēmums nav gatavs sadarboties, lai pieņemtu preci atpakaļ.

Vitalombards - Bojājums

Bojājums Šodien 05.06. 20 devos uz vitalombards ieķīlāt zelta gredzenu, jaunais vīrietis kurš strādāja ilgi pētīdams gredzenu pateica, ka tas neesot nemaz zelta, vēl brīdi pētot to gredzenu pateica, ka tas esot sudraba gredzens kaut prove gredzenam ir 585. Braucot mājās konstatēju, ka gredzena iekšpuse ir bojāta, saskrāpēta. Ko darīt šajā situācijā, jo pierādīt vairs neko nevar. Vienkārši interesanti kādā veidā tiek noteikts vai tas ir zelta izstrādājums vai nav, ja pārbaudes laikā tiek tas bojāts intereses pēc vēlāk devos uz citu lombardu kurā man apstiprināja, ka jā, tas ir zelta gredzens.

Vitalombards - Nelādējoša fotokamera kuru man iesmērēja ar meliem

Nelādējoša fotokamera kuru man iesmērēja ar meliem Labdien, Nopirku šajā vietā fotokameru bez lādētāja to ka bez lādētāja ir OK viņa mums iestāstīja ka kamerai ir navigācijas lādētājs nu OK nopirkām lādētāju bet izrādās kameru nelade zvanīju uz iestādi saku ka nelade viņa man saka ka tā nevar būt viņš lādējot, interesējos pa kameru Sony centra izrādās ka kamerai ir pavisam savādāks lādētājs nevis kā pārdevēja man teica, zvanu uz Vita lombardu saku vedīšu atpakaļ lai atgriez man naudu viņa man pasaka ka neņems, tas ir normāli? Jūsu darbs ir melot un iesmērēt cilvēkiem mantas kuras nevar uzlādēt utt?

Vitalombards - Bojājums

Bojājums Nekad neizmantojiet lombarda pakalpojumus. Iepriekš nebiju izmantojis, bet vienā nelaimīgā dienā ss.lv atradu macbook air, ko pārdod Vita Credit. Aizbraucu, apskatījos. Vizuāli nekādu defektu, strādāja arī ātri un labi. Nopirku un pēc diviem Mēnešiem sākās problēmas. Izrādas dators ir apliets ar kafiju un jau izveidojusies korozija. Nekādu atbildību Vita lombardā nenes! Datoru saremontēju, par ko samaksāju 120 eur, bet pēc pāris dienām atkal sākās problēmas, kas ir saistītas ar to pašu mitrumu. Labāk samaksāt vairāk un pirkt pārbaudītas vērtības nevis dotēt šīs visas iestādes.

Vitalombards - Novērtēšana, strāda muļķi.

Novērtēšana, strāda muļķi. Sveiki, izlēmu doties uz vita lombards, lai novērtē manu Šveices oriģinālo pūlksteni, kuram tirgus vērtība ir sakot no 1000€, nogaidīju + - 30 minūtes kamēr vērtētājs sazinājās ar menedžeri, lai beigās man piedāvātu 50 eiro. Super izcils uzņēmums. Augstākā līmeņa. Kamēr gaidīju, biju liecinieks sarunai, kurā augstāk minētais darbinieks, ar otru darbinieci, sarunas laikā dālija ieķīlāto mantu. (laikam pieņēma par absurdu naudu, un pirms likšanas uz pārdošanu, paņem to sev)

Vitalombards - slikts serviss

slikts serviss pateikšu uzreiz nepatīk sūdzeties,bet šodien vita lombarda kas atrodas centra.es nesu pardod datoru sakara ar to ka nopirku jaunu.lombarda darbiniekam uzreiz nepatīka ka runa latviski un saka palikt dusmīgs,vel pec mirkļa viņš saka bļaut ka dators neiet viņš viņu neņems...es tad jau krieviski prasu ka neiet ko jus melojat .ieliku parbaudit viņš blauj убери на вашем компьютере задняя камера! kada kamera ?ja viņš teica ka ka dators neiet!apsurds..viņš blauj vel ka mani neapkalpos.paldies vita...

Vita Lombards - Krapsana

Krapsana Esmu saskrusies ar pardeveju nejauka situacija sakara ar telefona iegadi kas maksaja 55 euro jo kad baudiju telefons nenolasija visas sim kartes bet tikai vienu lmt aizgaju tani pasa diena atpakaluz lombardu pie pardeveju un izstastiju vins parbaudija un atbildeja ka jaiet visos tiklos atnakot majas parbaudiju velreizbet neka negaja nakosaja diena izstastiju bralim un vins uzreizi pateica ka sim kartes slots ir beikta tapec nenolasa tad nakosaja diena pec darba parbaudiju velreiz un tad jau...

Vita Lombards - Slikts serviss

Slikts serviss 1.07.17.Vita lombarda -apkalpošanas speciālists izdara atalgojumu paprasot -cik prece maksā utt, vai skatās video filmas darba laikā vai ko, bet nav laika jau otro reizi pircējam šai lombardā sniegt atbildi par preci, ļoti neiecietīgi runā ar pircējiem potenciālajiem , un kā precei var vispār var nebūt garantija nevienu dienu, ja nopērk datoru vai telefonu, izdrukāts kaut kāds papīrs pie lodziņa , par garantijas nenešanu nevienu dienu,izskatās ka jāsauc pārbaude pilnā jomā uz šo lombardu tīklu.

O Ogoooooooo 02.07.2017
Komentāri 4 Spēles

Vita Lombards - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Armīns Muižnieks, darbinieks rupji un aizvainojoši izturējās pret pircēju, nerisinot problēmu. Pēc MK man ir tiesības atgriezt, taču šajā iestādē nebija pat iekšējie noteikumi, vadības koordinātes tika noklusētas, saņēmu personīgus aizvainojumus paceltā balss tonī, iegādāto pat neaplūkoja. Pilnīga darbinieka patvaļa un bezatbildība. VITA Lombards - padomājiet, vai šīs darbinieks Jums der pie klienta apkalpošanas. Viņam būtu bijis jāatvainojas. Griezīšos augstākās institūcijās.

Vita Lombards - Darba intervija

Darba intervija Pēc CV atlases saņēmu uzaicinājumu uz darba interviju, kuru vadīja jauns vīrietis. Vakance - lombarda darbinieks. Darba intervijas laikā tika uzdoti jautājumi, kam nav pilnīgi nekāda sakara ar veicamo darbu. Jautāja par ģimenes stāvokli un bērniem. Ja ir bērni, tad tas ir slikti, jo bērni mēdz slimot un darbinieks nevar iziet darbā. Acīmredzot priekšroka tiek dota tādam cilvēkam, kam nav bērnu. Vēl bija jautājumi par līzingiem un kredītiem, vai man tādi ir. Vai dzīvoju savā dzīvoklī vai īrēju...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes