Veseliba un Skaistums

IK Biznesa Vide
Adrese: Murjāņu iela 44
Rīga
Latvia - LV-1064
(Noliktavā)
Tālrunis: +371 22183862
Informācija: Kraujas iela 4,
Rīga, LV-1024.
Juridiskā adrese
Darba laiks: 9:00 - 16:00
9:00 - 16:00
9:00 - 16:00
9:00 - 16:00
9:00 - 16:00
slēgts
slēgts

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
23
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Veseliba un Skaistums - Sūdzības un atsauksmes

Veselība un Skaistums - Krāpšana ir atlīdzināta

Krāpšana ir atlīdzināta Samaksāju 29,26 EUR par vitamīniem interneta veikalam veselibaunskaistums.lv 2016.gada janvārī.Preci nesaņēmu un nevarēju pēc kontaktiem vairs sadabūt. Jau norakstīju pirkumu. Bet ir noticis Ziemassvētku brīnums un 23.12.2016. savā kontā ieraudzīju atgriezto naudu pilnā apmērā. Paldies par to, bet turpmāk pirms sūtīšu, pameklēšu internetā vai jau nav sūdzības par konkrēto pārdevēju.

Veselība un Skaistums - Krāpšana

Krāpšana Netiek atgriezta nauda. 09.03.2016 gadā tika veikts pasūtījums. Teica, ka preces nav uz vietas, jāgaida līdz 28.03.2016. Es nolēmu gaidīt, jo nauda jau bija samaksāta, un biju šajā interneta veikalā iepirkusies vismaz kādas 5 reizes iepriekš, bez nekādām problēmām. Kad pienāca 28.03.2016 sāku interesēties par precēm - teica, ka tuvākajās dienās saņemšot. 04.04.2016 pamanīju, ka vairs nestrādā uzņēmuma mājas lapa, uzreiz pieprasīju naudu atpakaļ, atbildēja, ka nauda tiks atgriezta likumā...

Internetveikals veselibaunskaistums - Netiek atgriezta nauda par nesaņemtu preci

Netiek atgriezta nauda par nesaņemtu preci 19.09.2015.pasūtīju augļu-dārzeņu žāvētāju. Par preci tika prasīta apmaksa uzreiz. Kad prece tā arī netika sagādāta (pat piekritu pagaidīt ilgāk), 2.11.2015.pasūtījumu atsaucu, e-pastā saņemot solījumu visdrīzākā laikā saņemt atpakaļ iemaksātos 50.99 euro.No tā laika sākās nemitīga atrakstīšanās, ka ''jūsu jautājums nodots izskatīšanai atbildīgajai personai'', bet nekādas turpmākas darbības neseko. Laikam jau firmā nav nevienas atbildīgas personas. Nesaukšu šādu rīcību par korektu attieksmi pret klientiem.

IK Biznesa vide - Krāpšana

Krāpšana Veikalā iegādājos gaisa attīrītāju, pārskaitīju 134.47 EUR, preci tā arī nesagaidīju. Turpina solīt, ka naudu atgriezīs, redzu nav jēgas - krāpnieki. Respektīvi gatavoju dokumentāciju, lai iesniegtu PTAC un, ja tuvākajā laikā nesagaidīšu naudu uz konta, tad došos uz tiesu. Uz tiesu visticamāk būs jādodas, tad aicinu visus, kam problēmas ar šo uzņēmumu, kontaktēties ar mani - taisīt kopīgu iesniegumu un prasību pret IK “Biznesa vide” LV40002130566, lai dabūtu atpakaļ naudu. Pieļauju, ka vajadzēs ziņot arī Valsts policijai.

BIZNESA VIDE, IK - Krāpšana/ pēc naudas saņemšanas nepiegādā preci un neatbild uz e pastiem

Krāpšana/  pēc naudas saņemšanas nepiegādā preci un neatbild uz e pastiem Labdien, Vēlos informēt par savu negatīvo pieredzi ar šo komersantu, kas visu smuki aprakstījis sava mājaslapa -www.veselibaunskaistums.lv/, bet pats par saviem klientiem neliekas ne zinis. Pasūtu preci- naudu pārskaitu un čušššššš- ne preces ne naudas, pagaidām. Pasūtīju 25.01.2016, bet tagad jau ir 13.03.2016 Ļoti neiesaku sadarboties ar šo interneta veikalu, saskarsieties tikai un vienīgi ar galvassāpēm un mūžīgu gaidīšanas sindromu. Kompānija: "Biznesa Vide" IK Reģistrācijas numur...

AtrisinātaBIZNESA VIDE, IK - Krāpšana pēc naudas saņemšanas nepiegādā preci !

Krāpšana pēc naudas saņemšanas nepiegādā preci ! Pasūtījums: 2015.gada31.decembrī, Nr.:029036015,Elektriskā krāsns 29 ar 2-divām sildvirsmām (Schaub Lorenz EO7143). Bankas pārskaitījums:"Biznesa Vide"IK; Reģ.LV40002130566;konts:LV73MARA2041000030949;summa EUR 55,99;apmaksas rēķins:029036015.KUR IR PRECE (Astrīdai K.) ŠODIEN JAU 2016.gada02.februāris ... !!! ... KRĀPNIEKI!

Veselība un Skaistums - Slikts serviss

Slikts serviss Iegādājos pie viņiem eļļas radiatoru,kuram ir brāķis,gribēju to samainīt,bet diemžēl jau divas nedēļas neviens man neatbild ne uz zvaniem,ne uz e-pasta vēstulēm....lūdzu nesūtiet no šīs mājas lapas neko, jo palasot,ka naudiņa samaksāta,bet preci nedabū....

IK Biznesa vide - Krāpnieks

Krāpnieks Оплачены деньги за товар, не товара не денег, интернет-мошенник Oskars Lācis Я подал заявление в полицию Будте внимательны имея дело с этим человеком!!! www.veselibaunskaistums.lv IK "Biznesa Vide

IK Biznesa vide - krāpnieki

krāpnieki Nepasūtiet preces veikalā veslibaunskaistums.lv! Pēc pasūtījuma veikšanas, nekavējoties atsūta rēķinu un viss. Preci nesūta, atrunājas ar piegādātāja kļūdām, kaut gan tagad ir skaidrs, ka nekādu preci viņi nesūta. Es pārskaitīju viņiem naudu aprīlī, bet atguvu jūlijā pēc divu iesniegumu par naudas atgriešanu nosūtīšanas.

M MaraGr 16.07.2015
Komentāri 0 Pārējās

Veselība un Skaistums - Krāpnieku firma

Krāpnieku firma 2015.gada janvārī pasūtīju 2 ātrvārāmos katlus, līdz šim brīdim(31.05.2015.) neesmu saņēmusi nedz preci, nedz naudu. Tā kā preci nesaņēmu, uz e-pasta vēstulēm vairs neatbildēja, nosūtīju ierakstītu vēstuli, kā to paredz likums, ka vēlos saņemt atpakaļ naudu. Vēstuli nosūtīju pirms diviem mēnešiem, atbildes nav, naudas nav. Uz šo brīdi esmu iesniegusi PTAC pieteikumu, kā arī iesniegumu policijā. Aicinu ikvienu, kurš nav saņēmis preci vai naudu, vērsties PTAC un arī policijā, lai šie krāpnieki neturpinātu savas darbības.

Veselība un Skaistums - Krāpnieki

Krāpnieki Žēl es arī uzķēros, naudu sola bet neatskaita atpakaļ. Vainīgais ir Lācis Oskars, Rīga, Kraujas ielā 4, vajadzētu salasīties bariņā un aizbraukt ciemos.

IK Biznesa vide - KRĀPNIEKI

KRĀPNIEKI Jau trešo mēnesi gaidu! Ne preci nevar piegādāt, ne naudu atgriezt! Uz epastiem neatbild, telefonu neceļ! Pretīgi! Lūdzu neuzķeraties uz šo krāpnieku kantori!

IK Biznesa vide - Pazūd bez pēdām !

Pazūd bez pēdām ! Esmu saskārusies ar bezkaunīgu rīcību no IK „Biznesa Vide”, kur iegādājos preci ar interneta starpniecību mājas lapā veslibaunskaistums.lv ar defektu, kurš nav radies manas vainas dēļ.Vēlējos atgūt samaksāto naudas summu ,vai arī samainīt pret līdzvērtīgu preci .No uzņēmuma puses tika ignorēta pirmām kārtām patērētāja intereses un netika sniegta pat rakstveida atbilde Patērētāju tiesību aizsardzības centram , kā arī neatbild uz telefona zvaniem.Uz šo brīdi uzņēmums mēģina izvairīties no atbildības.Izvētrtējat paši pirms šajā uzņēmumā iegādājaties kādu preci .

Veselība un Skaistums - мошенники

мошенники В январе 2015 заказал пороочиститель. На сайте было указано аж 20 штук на складе. Перечислил деньги. Результат ни тебе товара, ни возврата денег. Сначала отвечали на мейлы - дескать постовщик виноват. Потом вообще перестали отвечать. Забавно, на www.salidzini.lv на негативные коментарии магазин отвечает, что типа это конкуренты пишут. Во наглость! Вобщем мошенники. Сначала бурная переписка, как только заплатил деньги, всё, конец связи!

Veselība un Skaistums - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju mājas lapā 2 ātrvārāmos katlus, samaksāju naudu, nedēļa jau kā pagājusi, preces nav. Kad rakstīju, aizbildinājās, ka vajadzēja būt izsūtītiem, vainoja piegādātājus. Nu jau vairs uz e-pastiem neatbild uz telefoniem nav atbildējuši nekad. Ieteiktu šajā lapā neko vairs nepasūtīt, painformēt par to draugus, paziņas un negaidīt, bet rīkoties.Pati plānoju jau nekavējoties doties uz policiju, rakstīt iesniegumu par krāpšanu un sazināties ar Bez tabu, lai viņi "pareklamē " šo veikalu, lai...

Veselība un Skaistums - Деньги взяли - товара нет!!!!!!!!!!

Деньги взяли - товара нет!!!!!!!!!! ОСТОРОЖНО!!!!!!!!!!! МОШЕННИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!У меня 19.12.2014 случилась аналогичная ситуация!!! Деньги оплачены при том, Что на сайте написано, что товар в наличии. Отписались, что товара нет и ждать 2 недели. Я отказалась ждать и попросила вернуть деньги.Жду возврата уже больше месяца!!!!!!!!!!!! На письма перестали мне отвечать, на звонки тоже не отвечают!!! Неужели в наше время возможны такие шарлатаны????

Veselība un Skaistums - krāpnieki

krāpnieki Veicām pasūtījumu vasarā, veikals veikt priekšapmaksu 100% apmērā. Samaksājam - preci nepiegādāja, naudu atpakaļ neatdod. Uz zvaniem un ē-pastiem neatbild. Zagļi un krāpnieki!

Veselība un Skaistums - Krāpniecība

Krāpniecība Vēlos informēt, ka šaja internetportālā strādā krāpnieki. Esiet uzmanīgi pirms pasūtiet kaut ko un apmāksāsjiet pirkumu. Pirms Jaunā Gada pasūtīju vitamīnus, apmaksāju pirkumu. Prasīju par iespēju saņemt pasūtījumu viņu ofisā (adresi neiedeva). Solīja piegādāt 02-03. janvārī, bet tagad neatbild uz e-pastiem un zvaniem. Tagad sapratu, ka uzķeros.

Veselība un Skaistums - Krāpniecība

Krāpniecība Vēlos informēt, ka šaja internetportālā strādā krāpnieki. Esiet uzmanīgi pirms pasūtiet kaut ko un apmāksāsjiet pirkumu. Pirms Jaunā Gada pasūtīju vitamīnus, apmaksāju pirkumu. Prasīju par iespēju saņemt pasūtījumu viņu ofisā (adresi neiedeva). Solīja piegādāt 02-03. janvārī, bet tagad neatbild uz e-pastiem un zvaniem. Tagad sapratu, ka uzķeros.

Veselība un Skaistums - Prasa priekšapmaksu, ar naudu pazūd bez pēdām

Prasa priekšapmaksu, ar naudu pazūd bez pēdām Prasa priekšapmaksu, ar naudu pazūd bez pēdāmVēlos brīdināt par IESPĒJAMU KRĀPNIECĪBU potenciālos pircējus interneta veikalam ar mājas lapu www.veselibaunskaistums.lv. Mājas lapa - ļoti detalizēta un pamatīga, uzticību izraisoša. Pēc pasūtījuma noformēšanas un pieprasītās priekšapmaksas veikšanas tūlīt tiek atzvanīts un solīts, tikko preces būs pieejamas, tā tās tiks piegādātas.Pēc tam pazūd jebkādi kontakti - ilgstoši (3-4 ned.) neviens neatbild ne uz e-pastiem, ne telefona zvaniem. Nav ne preces, ne naudas.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes