Venden ūdens

Venden SIA
Adrese: Ganību dambis 33
Rīga
Latvia - LV-1005
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67344444
Fakss: +371 67501821
Darba laiks: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība

Uzticības reitings

8%
Sūdzības
15
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
7
Apskatīt statistiku

Venden ūdens - Sūdzības un atsauksmes

Venden ūdens - Vienmēr ir manā sarakstā kā uzticams water avots

Vienmēr ir manā sarakstā kā uzticams water avots Es labprāt drink venden water, jo tas ir mans "go-to" drink during the day. Mani daily rituals ietver daudz sports un lielu water consumption, un venden vienmēr ir manā sarakstā kā uzticams water avots. Viņu water ir tik svaigs un tīrs, kas vienmēr padara manu dienu vēl labāku. Without šaubām, venden is mans number one water līdzeklis, un tas palīdz man saglabāt enerģiju un sasniegt manas sports goals.

Venden ūdens - Slikts serviss

Slikts serviss Сегодня ждал воду с 8 00 до 12 00, как было указанно в форме заказа. В 13 00 позвонил в офис Venden, где девушка сказала что ничем не может помочь и доставка будет с 8ми до 17ти. Круто, но весь день ждать воду я не собираюсь объяснил я. Могла хотя-бы созвонится с шрфером чтобы узнать точное время. Но меня походу никто не хотел слушать и с пеной во рту начала орать что доставка буде до 17 вечера. Так как это был не первый разговор с данной особой мне ничего не оставалось как послать её и бросить...

Venden ūdens - Slikts serviss

Slikts serviss Kārtējo reizi kavējas ūdens piegāde. Ūdens tika laicīgi apmaksāts. Piegādei vajadzēja būt jau aizvakar, bet vēl šodien nav ne ziņas, ne miņas. Pie tam nav pirmā reize. Vienreiz vispār mēnesi kavējās. Vai tiešām man nedēļām jāsēž mājās un jāgaida, kad viņiem labpatiksies ūdeni piegādāt. Vissliktākais piegādes serviss kāds vispār var būt...

M maaa 01.06.2022
Komentāri 0 Tirdzniecība

Venden ūdens - Sasistas pudeles

Sasistas pudeles Ļoti ilgu laiku izmantoju Venden ūdeni 18,9l. Saskaros ar to ka jau trēšo reizi man trāpās sasista pudeli pilna ar ūdeni! Ievietojot pudeli uz kulleri ūdens sāk pārlietis pāri kullera malam! Un visi 18,9 litri ir uz grīdas, nauda arī izmesta! Apskatot pudeli vizuāli atrodu plaisi apakšā, dibenā. To var tikai saprast tad kad pudelē pienāk gais. , pudele ir ievietota kullerī! Vai tiešam pudeles kas nonāk atkārtota pārdošanā ne ar vienu nav pārbaudīta! Jau esmu pat vīlies! Nopērkot pudeli vizuāli...

Venden ūdens - Iekārta nestrādā, uz epastu neatbild

Iekārta nestrādā, uz epastu neatbild Aptuveni pusgadu pēc elektriskā sūkņa iegādes (tāds, kuru liek uz pudeles) , tas pārstāja darboties. Uzliekot lādēties, lai arī cik ilgi ierīce tika lādēta, deg indikators, kas liecina, ka bateriju nepieciešams uzlādēt. Rakstīju uzņēmumam epastu par šo situāciju, atbilde netika saņemta. Arī pirms tam baterija diez ko ilgi bez uzlādes neturēja, bet pudele stāvēja netālu no rozetes, tāpēc man tas netraucēja. Ņemiet vērā, ja vēlaties šo ierīci iegādāties, uzlāde pietiek aptuveni uz trešdaļu no...

Venden ūdens - Zaļi nosēdumi bundulī

Zaļi nosēdumi bundulī Interesanti vai šādi nevar saindēties vai arī dabūt kādu vēdera kaiti labākajā gadījumā? Šo ūdeni lieto visa ģimene un arī mazi bērni! Šī nav pirmā reize, kad ūdens bundulī kas atrotams. Tajos arī mēdz peldēt visādi nezināmas izcelsmes minī krikumiņi, jeb brūnganas krāsas nogulsnes fragmeni. Bet ar šo tiešām esam ļoti vīlušies.

A Anita 09.05.2021
Komentāri 1 Tirdzniecība

Venden ūdens - Ужасное качество воды и сервиса

Ужасное  качество  воды и сервиса Ужасное качество воды и сервиса! За пять лет аренды кулера не проводилось никакой профилактики, хотя ежемесячно, без задержек, арендная плата (30 евро в месяц) перечисляется. Жалобы на качество воды и оборудования, отправленные на VENDEN, остаются без ответа.

Venden ūdens - Venden Ūdens smako!

Venden Ūdens smako! Sveiki. Venden ūdeni lietoju kādu laiku. Musu maja ūdens ir pirmajā vieta. Šoreiz venden ūdenim bija pelējuma smaka.18.9l. Piegarša arī tāda pati. Sazinājos ar venden, teica lai nesot uz veikalu kur to iegādājos analīžu testam, jo man pirmā doma vai tādu ūdeni drīkst dzert, ko jautāju. Nosaucu arī veikalu un adresi. Aizejot uz so veikalu, par analīzēm neviens neko nezin.

Venden ūdens - Netiek laicīgi piegādāts ūdens

Netiek laicīgi piegādāts ūdens Uz šodienu tika pasūtīta ūdens piegāde. Astoņi vakarā, bet nav nedz ūdens, nedz ziņa par to, ka nav pieejams. Diezgan nekaunīgi. Būtu vismaz uzrakstījuši, ka kāda iemesla dēļ nevar atvest. Līdz šim serviss ļoti labs, bet visam pienāk pirmā reize.

ģ Ģirts 01.07.2020
Komentāri 0 Tirdzniecība

Venden ūdens - Slikts serviss

Slikts serviss Pus gadu rakstijam venden kompānijai ka nesaņemam rēķinus apmaksai, tiem bija pilnīgi vienalga, tad gandrīz pēc gada bija atsūtīts rēķins gandriz par 400€, kad saku zvanit noskaidrot kas par lietu, loti neadekvāta sieviete teica ka. Mēs esam paši vainīgi, loti slikti strāda kompānijas darbinieki, bet tieši kontaktinformācijas nodala, ar venden sadarboties neieteicu.

Venden ūdens. - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Pēc tāda klientu apkalpošanas servisa kāds ir Venden, es nevienam neiesaku ar viņiem ielaisties. Jā un ūdens ir smakojošs un ne ar ko neatšķiras no krāna ūdens. Jā, un lūdzu nomainiet to savu juristi, radās iespaids ka šī tikko pēc kārtīga trīsdiennieka izlīdusi ārā.

Venden ūdens - Dostavka

Dostavka Servis, kotorij predostavljaet Venden - prosto uzhasen!!! Nikakogo uvazhenija k klientam!!! Uzhe kotorij raz voda dostavljaetsa ne vovremja, a v odin denj vodu voob46e ne dostavili i dazhe ne soizvolili pozvonitj. Operatori razgovarivajut v hamovatom tone i dazhe ne izvinjajutsja!!! Vinuzhdeni otkazatjsja ot etoj 6ara6kinoj kantori!

Venden ūdens - Nekompetenti, agresīvi darbinieki!

Nekompetenti, agresīvi darbinieki! Nekompetenti, agresīvi darbinieki! Konkrēti saskāros ar Juri . Kurš ir ļoti agresīvi noskaņots pret iekšējiem kārtības noteikumiem.

E ema 20.12.2012
Komentāri 1 Pārējās

Venden ūdens - nemaksā par padarīto

nemaksā par padarīto Šīs kompānijas direktors, kurš nolīdzis strādniekus savas privātmājas celšanai, skaisti "'ņošmauca''saviem strādniekiem par padarīto darbu. strādnieki mēnešiem nedabūja naudu par padarīto un kad saimnieks beidzot nolēma, ka nu kas jāsamaksā būtu, tad samaksāja, bet ak vai...''apšņāca''gandrīz par 1000latiem... ja nevēlaties strādāt labdarībai priekš turīga kunga...tad nepiekrītat kārdinošiem solījumiem strādāt šim cien.kungam.

A aleksa 14.05.2008
Komentāri 1 Pārējās

Venden ūdens -

Patiesībā esmu šokēta, jo neko tādu no tā ūdens piegādātāju kantora negaidīju! Nu interesants viņiem tas tiešais marketings jeb veids kā piesaistīt jaunos klientus! Ieradās mums te šodien kantorī dīvaina paskata vīrs (bez priekšējiem zobiem, nekoptu bārdu, "old sčool" tērpā ar vēl dīvaināku krāsainu kakla saiti u. Tt) un neuzskatot par nepieciešamu pieklājīgi stādīties priekšā, bez ievada ne īpaši draudzīgā tonī jautāja vai mums nevajagot ūdeni (!) tikai tad paziņoja, ka esot no venden. Kad...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes