Veiters korporācija

Veiters korporācija SIA
Adrese: Brīvības gatve 437
Rīga
Latvia - LV-1024
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 2 935 00 95
Fakss: +371 6 799 44 19
Informācija: Juridiskā adrese
Ceriņu iela 10 - 2,
Ogre, LV-5001
Kategorija: Pakalpojumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Veiters korporācija - Sūdzības un atsauksmes

Veiters Korporācija - Slikts serviss, meli, bezatbildība

Slikts serviss, meli, bezatbildība Ja vēlaties lai jūsu pasūtījums nav izgatavots laicīgi , tad varat griezties pie "kompānijas" - SIA ''VEITERS KORPORĀCIJA''. Komentārs Veiters Korporācija: Parunājot situāciju ar vadību ir secināts, ka naudas atgriešana nav iespējama, jo nav pamata atsaukt pasūtījumu, kurs ir gandrīz izpildīts. "Kompanija" 1.5 nedēļu laikā nevar pabeigt pasūtījumu līdz galam ,maina piegādes termiņus ka viņiem izdevīgi.

Veiters Korporācija - par atieksmi no augsas.

par atieksmi no augsas. rakstot so es jau neesu darbinieks tapec rakstu nem cilvekus ar pasnodarbinatam lapam un grib lai pa santimiem stradat 200. un vairak stundas.un ja saslimst tad uzreiz partrauc sadarbibu.jo nepatik kad vieniem iesaka ka pareizi stradat ar cilvekiem,jo korporacija uzskata pa robotiem,nedrikst slimot,jastrada no 6 lidz 21 vai pat vairak.MAN BIJA NO KOLEGIEM UZTICIBA VAIRAK NEKA TIE KAS STRADA NESEN.UN tagat kad darba nokeru kaski jo alergija ir no spirta izstradajumiem,jo trapija uz miesas.

SIA ''VEITERS KORPORĀCIJA'' - Uzņēmuma vadītāja apsurdā rīcība

Uzņēmuma vadītāja apsurdā rīcība Vēlos Jūs informēt par kāda cilvēka ļaunprātīgu un zemisku rīcību. Ja kāds grib iet strādāt uz uzņēmumu ''SIA ''VEITERS KORPORĀCIJA'', es ieteiktu to labāk nedarīt, jo šis cilvēks, respektīvi - šī uzņēmu vadītājs izturas vardar'bīgi pret saviem drabiniekiem. Šā gada 18. maijā SIA ''VEITERS KORPORĀCIJA'' uzņēmuma vadītājs fiziski ietekmēja vienu no saviem darbiniekiem. Kad viens no viņa darbiniekiem strādāja naktsmaiņu, uzņēmuma vadītājs piebrauca pie darba ar vēl divām personām, uzsākot brutālu...

T tina 12.07.2009
Komentāri 19 Pārējās

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes