Šuman Auto

Šuman Auto SIA
www.suman.lv
Adrese: Maskavas iela 444A
Rīga
Latvia - LV-1063
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67803232
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Šuman Auto - Sūdzības un atsauksmes

Šuman auto - Nekorekts personāls

Nekorekts personāls Biju pierakstīts uz šo servisu, lai taisītu savirzi. Bija sarunāts konkrēts laiks un datums. Atbraucot norunātajā laika, darbinieks teica ka šodien savirze nestrāda. Es braucu pari visai pilsētai, pa sastrēgumiem, tērējot savu laiku un degvielu, bet šie pat nevarēja vienkarsi piezvanit un pateikt lai šodien nebraucu. Paldies. Cerams kāds ieraudzīs šo sūdzību un brauks uz citu servisu.

Šuman auto, Maskavas iela 444a, Rigā - krāpšana, briesmīgs serviss, neprofesionalitāte

krāpšana, briesmīgs serviss, neprofesionalitāte Sākās ar to, ka bija problēmas ar mašīnas iedarbināšanu ( varēja iedarbināt teikai ievelkot ), aizdzenam uz šo servisu lai salabo. Samaksājām 160 EUR, teica viss ejot, bija problēmas ar zobsiksnu. Nākošajā rītā par pārsteigumu mašīnu nevarēja iedarbināt! Aizdzenam atpakaļ uz servisu, pastāv kādu laiku, atkal zvans , viss esot kārtībā lai braucam pakaļ. Aizbraucam un nākošajā rītā atkal mašīnu nav iespējams iedarbināt, ievilkām un aizdzenam jau trešo reizi. Rezultātā mašīna servisā nostāv 2...

M Merica 07.04.2017
Komentāri 2 Autoservisi

Šuman auto - Remonts

Remonts Šausmīgi slikts serviss. Remonts izmaksāja ļoti lielu naudu, sataisīja nekvalitatīvi, piezvanot viņiem.. Atbilde īsa un konkrēta - tā nav mūsu vaina, mašīnai šī detaļa bija saplīsusi jau pirms jūs mums viņu atvedāt! Mūsu meistari visu sataisījuši kvalitatīvi, ja gribat lai apskatam mašīnu, par to vēl jāpiemaksā! Nevienam neiesaku vērsties šajā servisā - jūsu problēmas kļūs tikai lielākas! Īsts kaktu kantoris!

Šuman auto - Šūman auto, Maskavas iela 444a, Rigā, autoserviss

Šūman auto, Maskavas iela 444a, Rigā, autoserviss Šuman auto, Maskavas iela 444a, Rigā, autoservisā apzog automašīnas, nomaina detaļas pret vecākām, apzog auto komplektācijas. Mājas lapā var izlasīt, ka iepērk vieglos automobiļus un mikroautobusus, tā kā vecu auto rezerves daļas pietiek. Specializējas uz franču auto. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi, bet ja vēlaties lai jūs pataisa par stulbeņiem droši brauciet uz Šūman auto, Maskavas 444a. Sistēma ir atstrādāta.

B bianko 29.04.2015
Komentāri 1 Autoservisi

Šumanauto - Nekvalificets serviss

Nekvalificets serviss Servisa meisteri nespei atšķirt bojatu starteri ar bojatu AKB. Saka man; ''jums ir slikt AKB, mes viņu nevaram uzladet, uzledejam, uzladejam bet viņš tapat negriež dzineju'' Nopirku jaunu, tappat ļoti lēnii griežas dzinejs, nu skaidrs ka starteris, noņemu pats starteri pataisni piekurināju pie AKB un viss paliek skaidrs!!!! Viņiem elementaras iekartas nav ar ko var parbaudit AKB cem slodzes (slodzes dakša ta saucama)! Kautkads garažs nevis serrviss!! Мастера там немогут отличить плохой АКБ от...

Šuman auto - autoservis

autoservis Nomainīt dažas bukses izvēršas par tēriņiem 400 ls apmērā tipa jamaina amortizatori, bremžu kluči, diski uttt. apmainīju daļu no tā. Aizbraucu uz citu servisu pacēla mašīnu augšā un konstatējām ka nekas no viņu nosaiktajam detaļām nav jamaina !!! un mainot hadeni vel so ot nebija pielikuši vietā ... absurds ... silti neiesaku'' Šuman auto'' ja vien neesat mazohists !

H haris 01.04.2008
Komentāri 5 Autoservisi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes