Strawberries.lv

Strawberries.lv SIA
www.strawberries.lv
Adrese: Viršu iela 1 - 70
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20631383
Darba laiks: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Strawberries.lv - Sūdzības un atsauksmes

Strawberries.lv - Slikta darba vieta

Slikta darba vieta Īsi un konkrēti, nav briesmīgākā darba vieta, bet tuvu tam - pretīga attieksme! Tirdzniecības vadītāja ar nenormāli augstu ego! Ļoti kāpj pari savai līnijai! Jāstrādā 10-12h maiņas jābūt darba pirms darba laika 30min un pēc darba laika viss jāsakārto - itka normāli liekas, bet par to papildus laiku jums neviens nemaksās, no malas jūs spiego, zvana par pilnīgiem sīkumiem un bļauj virsu, bieži esi nezziņā par nākamajām maiņām, jo uzrakstīt tev, lai nāc strādāt var ari 8h pirms maiņas sakuma pat...

Strawberries.lv - Slikta attieksme pret darbiniekiem

Slikta attieksme pret darbiniekiem Ļoti slikti izturas pret darbiniekiem. 12 stundas jāstrādā un nedrīkst ne uz toleti aiziet, ne paēst, jo atstājot savu darba vietu, preci var paņemt jebkurš, kam nav slinkums. Menedžeris Ralfs ļoti nicinoši izturas. Atbrauc sabļauj virsū un aizbrauc. Psiholoģiski grūti izturama darba vieta. Neiesaku nevienam.

Strawberries.lv - Slikta attieksme pret darbiniekiem

Slikta attieksme pret darbiniekiem Lai ko darītu, neiesaku izvēlēties šo uzņēmumu kā darba vietu! Darbinieki mainās kā zeķes. Attieksme pazemojoša, kā pret vergu. Liek tirgot vecas ogas un melot klientiem. Veic videonovērošanu, lai kontrolētu darbiniekus, zvana pēc katra sīkuma, kliedz. Daļa vadības pārstāvju uzskata, ka var teikt un rīkoties, kā vien vēlas, taču darbinieki nevar pateikt gandrīz neko. Nelieli ierosinājumi un ieteikumi netiek ņemti vērā, ja vien jau nav paši par to iedomājušies. "mums ir liela pieredze, nemāciet...

Strawberries.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Nevis ogas kastītēs bet smutijs. Iepirkāmies alfā ap plxt 19 vakarā šausmas ne labvakar ne lūdzu kur nu vēl uzredzēšanos... Cena esot zema ja pa dārgu lai braucot uz tirgu... Apkārt skraida pārstāvis uzņēmuma jakā un skaļi kritizē visu. Paskatoties vien nekabi metās vairāk ogas tur nepirksim iesim uz tirgu... Ar pārdevējas ziņu..

Strawberries.lv - Bojātas zemenes

Bojātas zemenes 23. Aprīlī lielveikalā, Rīgā, ieraudzīju skaistas un lielas zemenes, acis pilnīgi apžilba. Nodomāju, ka būtu jauki vakarā panašķeties un nopirku 1kg kastīti. Mājas pārmazgājot tās, biju nepatīkami sarūgtināta ieraugot, ka 55% no zemenēm bija smagi bojātas, slapjas un pelējušas. Zinu, ka nekad vairāk no Strawberries.lv ogas nepirkšu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes