Stradivarius

SIA Apranga SLV
Adrese: Mūkusalas iela 71,
Riga Plaza
Rīga
Latvia - LV-1004
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67633780
Informācija: Juridiskā adrese
Tērbatas iela 30,
Rīga, LV-1011
Kategorija: Tirdzniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Stradivarius - Sūdzības un atsauksmes

Stradivarius - Не приняли возврат, говоря что пахнет духами, хоть и я не пользовалась духами, ужасный администратор

Не приняли возврат, говоря что пахнет духами, хоть и я не пользовалась духами, ужасный администратор Я хотела сделать возврат, так как материал мне не понравилась, прежде чем покупать кассир сказала что нужен чек и товарный вид, но на счет этикетки ничего не сказала. Когда хотела сделать возврат она ответила что нужно этикетка, и я сказала что мне не говорили про этикетку. Они не хотели принимать хоть есть товарный вид и чек, не хотели меня понимать, просто ужасный сервис и администратор в ТЦ Мегапарк. Сказали писать заявление, хоть и можно было принять товар, ведь я же знаю что я его не надевала на улицу. Совсем нет доверенности к своим покупателям.

Stradivarius - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Nopirku zābakus ziemai, Cena 55,99 Eur nostaigāti nepilni 3 Mēneši un rezultāts ir vienkārši šokējošs. Netika staigāts ne pa mīnu lauku nedz speciāli bojāts vai plēsts. Ikdienas vajadzības, darbs ofisā un pārvietošanās ar mašīnu ja veikals ieviešs arī apavus un liek pie tam cenu virs vidējā tad lūgums lai arī kvalitāte būtu atbilstoša precei, ja to nevarat nodrošināt tad varbūt apavus nav vērts ieviest jūsu veikalā.

Stradivarius - Bojajums

Bojajums Просто посмотрите фото. Куплены две недели назад, надевались пару раз. Молния слетела. В интернете ни одного контакта, только номера телефонов из магазина, на который никто не отвечает. Онлайн чат на сайте не работает. Нажимаешь «написать письмо», вылезает несколько категорий. Даже если нажимаешь, что информация на сайте не решает мою проблему, email так и не высвечивается, а лишь появляется окошко, в которое задаешь вопрос - а прочитали ли его и когда получишь ответ - неизвестно)

Stradivarius internet veikals - Невозможно вернуть онлайн заказ!!!

Невозможно вернуть онлайн заказ!!! Заказала три пары джинс через интернет (зарегистрировавшись на сайте) оплатила через карточку, товар пришёл быстро! Одни джинсы не подошли совсем (вернуть) , вторые нужны на размер меньше (обменять) , третьи всё ок! Ни вернуть, ни обменять не возможно пока закрыты магазины! Нету никакой информации, на письма никто не отвечает! Сервис - ужасный! Никому не советую заказывать через интернет, одни плохие, негативные эмоции!

Stradivarius - Slikts serviss, neatbilstoša prece

Slikts serviss, neatbilstoša prece Pasūtīju marta vidū apģērbu no Stradivarius mājas lapas. Atsūtīja bikses, kas neatbilst tam ko pasūtīju. Bija pasūtītas bikses ar nošūtiem galiem, atnāca ar saplēstiem. Vēlējos preci atgriezt. Mājas lapā ir gandrīz neiespējami atrast kādu telefona numuru pa kuru var sazināties ar veikalu. Kad nu tas pēc 20 minūšu meklējumiem izdodas, veikala darbiniece paziņo, ka nepareizi atsūtītās bikses neesot viņu vaina, jo preces kods sakrīt, modelis esot mainījies. Nekādu bezmaksas atgriešanu nepiedāvā...

Stradivarius - Briesmigs veikals un serviss

Briesmigs veikals un serviss Tika iegādātas preces no veikala stradivarius, daži no apģērbiem nederēja. Problēmas sākas no tā brīža, kad jāsūta atpakaļ iegādātās preces. Veikals strādā divas dienas kur var veikt šo preču atgriešanu, kas ir pilnīgi muļķīgi, kas ir vēl muļķīgāk ir tas, ka atgriešanas laiks otrdienās un piektdienās ir no 10.00-14.00. Jūs ko ņirgājaties? Citiem darbs nav? Vai šis tiek uzskatīts kā labs klientu apkalpošanas "serviss"? Ja jūs nevēlaties saviem darbiniekiem maksāt algu piecas dienas nedēļā...

Stradivarius - В описании одна цена доставки, по факту другая цена

В описании одна цена доставки, по факту другая цена На сайте у них творится идиотизм с ценами за доставку товара. Во-первых, когда я положила товар за 45,99 евро в корзину, то под заказом сразу обозначилась запись - для этого заказа доставка на дом бесплатная. См все скрины в приложении. Нажала на кнопку продолжить - и вуаля, сразу появились 2 опции доставки - одна стоит 6,95 евро, другая 17... И где, стесняюсь спросить, моя обещанная бесплатная доставка, о которой написано было на предыдущей странице? Стала искать на сайте инфо, от какой суммы...

Stradivarius - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju preces Stradivarius internetveikalā. Pirmkārt drēbes nebija iepakotas. Blūze atnāca ar atstātu magnētu un ar pleķi. Vēlējos atgriezt preci, bet izskatās tas nav iespējams. Sazināties ar administrāciju nav iespējams tālrunis nestrādā biju rakstījusi vairākas reizes uz e-pastu, neviens neatbild.

Stradivarius - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju preces stradivarius online veikalā. Daži apģērbi nederēja pēc izmēra, bet nav iespējams tos atgriezt atr kurjeru, jo mājas lapā nav precīzas informācijas par to kā atgriezt preci ar kurjeru. Bezmaksas tālrunis, kurš norādīts stradivarius mājas lapā arī nedarbojas, uz e pastu arī neviens neatbild.

Stradivarius, MANGO, Peek"Kloppenburg (Riga Plaza) - atmosfeera????

atmosfeera???? Apmekleejot jauno t/c Riga Plaza, biju mazliet paarsteigts... bet laikam jau nav par ko - tie pashi ziimoli, kas visos citos t/c. Ok... paaris jaunumu - taadi skaljaaki - Peek&Kloppenburg un Stradivarius. Peek&Kloppenburg - liela nekaartiiba, nesaprotams prechu izvietojums, maza paardeveeju atsauciiba... Stradivarius - taa, kaa biju liidzi draudzenei, tad prece daudz neintereseeja - tachu kopumaa nekas iipashs (cik nu paspeeju apluukot)... arii cenas nebuut nav tik zemas, kaa tika slaveet...

S Shopaholic 07.04.2009
Komentāri 11 Apģērbs

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes