Sprīdītis Bērnu Dārzs

Sprīdītis Pirmsskolas izglītības iestāde
Adrese: Tērvetes ielā 6
Jelgava
Latvia - LV-3008
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26166908
Fakss: +371 63026012
Darba laiks: 14:00 - 18:00
slēgts
slēgts
9:00 - 12:00
slēgts
slēgts
slēgts
Kategorija: Izglītība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Sprīdītis Bērnu Dārzs - Sūdzības un atsauksmes

Sprīdītis Bērnu Dārzs - Noteikumu neievērošana

Noteikumu neievērošana Kovida laikā noteiktā prasība pirmskolas skolotājām lietot sejas masku ko šajā bērnudārzā skolotāja neizmanto un pārkāpj noteikumus!..

Sprīdītis Bērnudārzs - Bērnu goda un cieņas aizskaršana

Bērnu goda un cieņas aizskaršana Ļoti šķiro bērnus, izsakot stulbus komentārus un aizskarošas piezīmes gan par bērnu gan vecāku, ļoti neprofesionālu attieksmi pret darbu izrāda audzinātāja vārdā Margita, šos izteicienus visbiežāk izsaka tieši šī dāma, kas manuprāt ir ļoti cieņu un godu aizskaroši, varbūt ir kāda iestāde, kur var uzrakstīt sūdzību un kaut kas tiks darīts, jo acīmredzot šādi strādāt nedrīkst jo tas iespaido bērnu un bērnam var rasties trauma. Un par vadītāju vispār nerunāsim.

Bernudārzs, Sprīdītis, Pārslas Iela - Krāpšana

Krāpšana Ļoti nepieklājīga vadītāja Liene Kozlovska! Meloja,ka pieņem mani darbā par aukli,bet kad norunātajā dienā ierados,tad pateica,ka pieņēmusi citu meiteni.Ļoti augstprātīga attieksme!Kad izlasīju sūdzības par šo bernudārza vadītāju,sapratu,ka ļoti labi,ka tādā iestādē arī neiekārtojos strādāt.Liene Kozlovska esot ļoti slikts cilvēks,jo pieņemtie darbinieki bieži tiek nomainīti pret citiem,jo nekad neviens nav labs.

Sprīdītis - Mati ēdienā

Mati ēdienā Šajā ēstūzī pusdienas - trīs porcijas karbonādes - atnes aptuveni divas minūtes pēc pasūtījuma veikšanas. Var tikai iedomāties, cik spraigā režīmā strādā mikroviļņu krāsns, kurā tiek uzsildīts pirms krietna laika izklapēts un sasaldēts gaļas gabals. Nosaukums - karbonāde franču gaumē, izskats - apetīti nerosinošs. Vismaz gaļa nav sīksta, to var sagriezt pat ar plastmasas nazīti uz plastmasas šķīvīša. Piedevas šķita ēdamas - līdz brīdim, kad šķīvī ieraudzījām matu... Par dažiem eiro laikam nevar...

- -Gita- 09.07.2016
Komentāri 1 Izglītība

PII SPRĪDĪTIS - NAUDAS KĀRA VADĪTĀJA

NAUDAS KĀRA VADĪTĀJA Vecāki, kuri meklē pirmsskolas izglītības iestādes savam bērniņam, neuzķeraties uz pirmajiem smaidiem, aiz kuriem slēpjas savtīgums. Pedagogi pii - kā nu kura bet ir labas kopumā, toties administrācija uh !!! tik brīnišķīgā vadītāja Liene Kozlovska bieži vien manīta ar "maksātspējīgajiem vecākiem", smaida un liekuļo ka riebjas vien skatīties, uz "vienkāršo tautu" skatās no augšas un tieši tā arī izturas tā it kā pati būtu kaut kas svarīgāks par citiem. Par dažiem bērniem, kurus uzņēma šajā...

M Mamma 10.05.2011
Komentāri 10 Izglītība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes