Spilva

Orkla Foods Latvija SIA
Adrese: Zvaigžņu iela 1
Spilve
Babītes nov.
Latvia - LV-2101
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67063000
Fakss: +371 67063005
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Spilva - Sūdzības un atsauksmes

Spilva - ļoti garšo

ļoti garšo Kad sieva taisa Cēzara salātus ar Spilvas cēzara mērci, tas tiešām sanāk kā no restorāna. Man patīk šī cēzara mērce, jo tā piešķir salātam izteiksmīgu un bagātīgu garšu .Īpaši jāizceļ tomātu mērce, kas iet labi kopā ar sašliku, nevar salīdzināt ar citām tomatu mercem .Un, protams, nevaru nepieminēt Spilvas marinētos gurķīšus, kas man ļoti garšo.

Spilva - Slikts serviss

Slikts serviss Купили щавель spilvā. Там засохший то ли жук то ли таракан 🤢🤢🤢. Ребёнку стало плохо😔суп испорчен и опетит тоже. Будте аккуратны. Nopirkām skābenes spilvā, iekšā bija kukainis vai tarakāns🤢🤢🤢bērnam palika slikti😔uzrakstīju sūdzību, nekādas atbildies. Esat akurāti.

I inese 05.07.2023
Komentāri 3 Tirdzniecība

Sia Orkla foods Latvia - Несъедобная продукция

Несъедобная продукция Была куплена очередная баночка консервированного щавеля продукции spilva, но был неожиданный сюрприз, в баночке попалась гусеница, размером 5-6 см, как в не целом щавеле оказалась целая гусеница.. Аппетит испорчен, кастрюля супа и переведённые на неё продукты и голодная семья.

Spilva - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Ļoti iegaršojās grilēta marinēta paprika, ko pirkām bieži. Uz šo jaungadu veikalā "Azur" iegādājāmies vairākas burciņas, bet atverot, no paprikas izveidojās putrveidīga masa. Pirms atvēršanas vizuāli nekādu izmaiņu nemanīju, bet glumā izjukusī konsistence prieku neradīja. Žēl. Vairs neriskēsim.

Super Netto / Spilva - Bojājums- Dzīvnieks produktā

Bojājums- Dzīvnieks produktā Vienmēr pirku un šoreiz nolēmu nopirkt majonēzi Spilva"Brokastu" Liepājā veikalu tīklā " Super Netto" (Ziemeļu ielā), Verot vaļā salātu iepakojumu iebēru bļodā majonēzi un kopā ar majonēzi no pakas izslīdēja brīnums līdzīgs gliemezim, protams visu nofilmēju. Tas ir kaut kāds ārprāts, kā tas tur ir nokļuvis! esmu lielā šoka, esiet lūdzu uzmanīgi mazums, tas nav vienīgais esošajā produkcijā!!!

SPILVA ķīnas saldskābā ar ananasiem - zudusi garša+ konsistence

zudusi garša+ konsistence Visas pēdējā pusgada laikā iegādātās Kinas saldskabas merces ar ananasiem garsho un pat izskataas vienkaarshi briesmiigi. Nezinu ko tur esat izmaniijushi, bet luudzu steidzami mainiet atpakal uz veco recepti!!! Es neesmu vienigaa kas to pamaniijusi, u n domaaju cilveeki vairs nepirks sho kaadreiz tik garshiigo produktu. Taa zeelejveidiigaa sabiezeejusii massa ir briesmiiga! Esmu pirkusi dazaados veikalos dazaadaas vietaas, taa kaa atsevisca partija vai veikalu keede nav pie vainas!

Spilva - Darbā iekārtošana

Darbā iekārtošana Lai gan, piemēram, uz tirdzniecības pārstāvja darbu Spilvā pretendē, kā saka personāla un lietvedības daļas vadītāja 1000 cilvēku, tad es nedomāju, ka tie ir virspusēji jāizskata un vienkārši jālādē miskastē nemaz neiedziļinoties, par ko tad ''speciālistam'' maksā naudu. Jā tas nav viegli, bet kam tagad viegli. Pēc amata apraksta, es vairāk kā atbilstu amatam, bet viņi atraksta, ka mana kanditatūra daļēji atbilstot, sory. Sāku domāt, varbūt par maz esmu mācījies, vai par maz pieredzi esmu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes