SMS Serviss

SMS Service SIA
www.smsserviss.lv
Adrese: Dzirnavu iela 57a,
C155, Rīga, ieeja no Baznicas ielas
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67650029
+371 29951412
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Elektronika un Tehnika  •  Elektrotehnikas serviss
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

7%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

SMS Serviss - Sūdzības un atsauksmes

Sms serviss - Paliku bez telefona

Paliku bez telefona Kā atdevu savu telefonu remontam 2015. Gadā tā aizvien neesmu viņu redzējusi. Tad viņi nevareja salabot, vajadzēja vairāk laika, tad nevarēja atrast, pēc tam pārvācās un nevarēja atrast, tad atrada "laikam manu" telefonu, bet piedāvāja atdot izjauktu un ja godīgi, tad tas pat neizskatījās pēc mana. Pēc kāda gada jau solīja kaut uz darbu atvest utt bet pazuda ar galiem. Kā zvanīju tā necēla vai teica, ka "jā, viss būs" bet aizvien nekā. Ir pagājuši 4 gadi un neesmu pat saņēmusi ne kompensāciju, ne vismaz atvainošanos - neko.

Sms serviss - kvalitāte! atteiksme! nekompetence!

kvalitāte! atteiksme! nekompetence! nekvalitatīvi remonti, lauž telefonus ! remonts aizņem vairākus mēnēšus, nevis tā kā rakstīts mājas lapā, detaļas uz vietas nekad nav! Par terminiem mēlo – šoka par atteiksmi! Teica ka salābos telefonu tik dod uz remontu un maksā ! Salābot nesanāca, jo detāļa bija ar Ķiniešu brāki! Vai tad meistars pirms atgriešanas klientam neparbauda remonta kvalitāti ? Netērējiet veltīgi savu laiku ,nervus ,naudu !

Sms serviss - Slikts serviss

Slikts serviss nekvalitatīvi remonti, lauž telefonus ! remonts aizņem vairākus mēnēšus, nevis tā kā rakstīts mājas lapā, detaļas uz vietas nekad nav! Par terminiem mēlo – šoka par atteiksmi! Netērējiet veltīgi savu laiku ,nervus ,naudu ! Teica ka salābos telefonu tik dod uz remontu un maksā ! Salābot nesanāca, jo detāļa bija ar Ķiniešu brāki! Vai tad meistars pirms atgriešanas klientam neparbauda remonta kvalitāti ?

Sms serviss - Обман и отсутствие качества

Обман и отсутствие качества непрофессионализм и ужасное качество клеила стекла на смартфоны что у одно так и у вторго изначально был виден мальенький пузырек - на что мастер сказал что это не страшно но потом пошли трещины по всему стеклу оба телефона понесу в мастерскую с где делают качественный ремонт !

Sms serviss - Отвратительный сервис по омерзительной причине!

Отвратительный сервис по омерзительной причине! Отвратительный сервис по омерзительной причине! Довелось не раз туда по истечению обстоятельств являться по понедельникам и это ужас мастер тамошний сидит абсолютно не трезвый, перегар на весь этаж! А главное раскручивает телефон дрожащими руками с землей под ногтями, гвозди сыпятся на пол, отвертки в руках не держатся! Это уму не постижимо, наплевательскоe отношение к работе и клиентам!

Sms serviss - Slikts Serviss

Slikts Serviss Ремонт не удался, даже не состоялся. Обратился в эту контору с проблемой nokia lumia 930, требовалась замена основной камеры. Мастер сообщил, что модуля камеры нет в наличии, и надо оставить телефон на срок до 45 дней. Но потом предложил услугу "платный ремонт" - т. Е. Оставляешь телефон, они платно меняют модуль камеры, но при этом ты теряешь гарантию. И в этом случае срок ремонта - до 45 дней. Не первый раз туда обращаюсь, деталей нет в наличии всегда! Хотя на сайте указанно - быстрые ремонты! ''отличный вариант''. ''отличный сервис''.

Sms Serviss/ Mobilie Telefoni - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Vēlos padalīties savā bēdīgajā pieredzē un pabrīdināt visus par lētāko mobilo telefonu servisu Rīgā SMS SERVISS - Dzirnavu iela 57A , ļoti slikti remonti aizņem ilgu laiku un TIKAI SOLA, GAIDīJU remontu 2,5 mēnesi, un rezultātā ārprātīgs remonts, ekrans vairs nestrāda, var izmest telefonu. Briesmīgs serviss! NEIETEICU! Un meistars diezgan pogains izskatījas. Kas tā par attieksmi pret darbu?

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes