Smart Energy

Smart Energy SIA
Adrese: Baznīcas iela 31-8
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26574346
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

38%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

Smart Energy - Sūdzības un atsauksmes

Smart Energy - Krāpšana

Krāpšana Šis uzņēmums uzvar ļoti daudzos iepirkumos Latvijā par iepirkumā veicamajiem darbiem neatbilstošu cenu. Kā arī šis uzņēmums piesaista sev korupcijas noziedzības apkarošanas (knab) interesi ar savu darbību-nav saprotams kā viņi vienojas par konkursu uzvarēšanu? ! Kādam ir informācija? ŠisSia"Smart Energy" uzvar konkursus, tad sameklē apakšniekus, uzliek viņiem visu atbildību un beigās uzmet! Par cik man ir sanākusi darīšana ar viņu negodīgumu un viltību, tad sākšu pievērst pastiprinātu...

AtrisinātaSmart Energy - Līgumi un uzmešana

Līgumi un uzmešana Sveiki! Nekādā gadījumā neslēdziet līgumus ar SIA "Smart energy" sākumā jūs uzķers uz ēsmas un tad sāksies rinķa dancis, ka sazināšanās notiks ar vairākiem SIA pārstāvjiem, kur katrs būs vēl nepieredzējušāks un bezkaunīgāks. Nekādā gadījumā neparakstīt viņu izveidotos līgus, ja jums ir ko zaudēt, jo parakstot šādu līgumu tev gribot vai negribot būs jāpabeidz šie darbi ar zaudējumiem! Šie ir krāpnieki!

Smart Energy - Solot ka samaksās, kā tikai būs pabeigti darbi, avanss tiek novilkts līdz pēdējam brīdim

Solot ka samaksās, kā tikai būs pabeigti darbi, avanss tiek novilkts līdz pēdējam brīdim Līgums tika noslēgts oktobrī un bija jāpabeidz 26. Oktobrī darbi, kā rezultātā kompānijas smart energy neizdarīto darbu un instanču dokumentu nesakārtotības dēļ, darbus varējām sākt tikai novembra vidū, tas viss ievilkās līdz janvāra beigām, jo viņi paņem projektus no kuru izpildes nesaprot neko. Tagad kad darbi ir izdarīti, nemaksā naudu un vēl saka ka sūdzēs tiesā. Jautājums tikai par ko? Tās ir vienkārši atrunas. Neiesaisties ar viņiem nekādos darījumos, jo runā par zelta kalniem, bet tam visam apakšā ir tikai meli, jo viņi ir izmantotāji uz citu rēķina.

Smart Energy - Krāpšana, maldināšana, zaudējumu radīšana

Krāpšana, maldināšana, zaudējumu radīšana Nekad un nekādā gadījumā neslēdziet nekādus līgumus ar sia smart energy. Viņi jūs apkrāps, visu laiku būs tukši solījumi, solīs zelta kalnus, prasīs lai uzsākat darbuspirms līguma parakstīšanas, vai pirms avansa izmaksas. Tad kad būsati uzsākuši strādāt, tad visu laiku tiks atlikts avanss, materiālus pirksat par savu naudu, strādāsat, tērēsat resursus, bet beigās neko nesaņemsat. Firma darbojas pa visu latviju, lielākoties eiropas projektos kā ģenerāluzņēmējs, dabas taku, atpūtas vietu un...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes