Silvanols

Silvanols SIA
Adrese: Kurbada iela 2A
Rīga
Latvia - LV-1009
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67142829
Fakss: +371 67142833
Informācija: Darba veidi:
Ražošanā, produktu mārketings, reģistrācijā un distribūcijā. Izstrādāt ārstniecības augu produktus gēlu, balzāmu, kapsulu un aerosolu formā. Ražo bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles uztura bagātinātājus dabiskas izcelsmes. Zāles Bērniem, Vitamīni un minerālvielas.
Kategorija: Veselība / Medicīna
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
1
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Silvanols - Sūdzības un atsauksmes

Silvanols / Bronhosils Zāles pret klepu - Nav norādītas visas sastāvdaļas ne ražotāja, ne aptieku interneta lapās

Nav norādītas visas sastāvdaļas ne ražotāja, ne aptieku interneta lapās Silvanola produkti ir iecienīti, efektīvi un par kvalitāti nav pretenziju. Tā kā produkti ir no augu valsts dabīgas izcelsmes, tad uzticējos rakstītajam sastāvam mājas lapā, ko nekad nedaru ķīmiski sintizētām zālēm. Tomēr iesaku būt uzmanīgiem, jo mājas lapā nav norādīts pilnīgs sastāvs, vismaz pretklepus sīrupam. Bronhosila pirmā sastāvdaļa ir cukurs un konservants nātrija benzoāts (e211) , kas, kā zināms, ir toksiks kopā ar c vitamīnu. Iedzerot tik saldu sīrupu, kaut 2 ml) bērnam paliek...

S Sandra.. 07.02.2018
Komentāri 6 Aptiekas

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes