Sexystyle

Ixis SIA
Adrese: K. Barona iela 33a
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67892280
+371 22832709
Informācija: Veikals t/c Olimpia:
Āzenes iela 5,
Rīga, LV-1048,
t/c 2. stāvā,
darba laiks:
P - Sv 10.00 - 21.00

Juridiskā adrese:
Jūrkalnes iela 15/25,
Rīga, LV-1046

Darbības veids:
Intīmpreču veikals, erotiskā veļa & apavi, seksa rotaļlietas, fetišs & BDSM,
intīmā aptieka, dāvanas
Darba laiks: 11:00 - 20:00
11:00 - 20:00
11:00 - 20:00
11:00 - 20:00
11:00 - 20:00
11:00 - 20:00
11:00 - 20:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

3%
Sūdzības
8
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Sexystyle - Sūdzības un atsauksmes

Sexystyle - Bojātas preces

Bojātas preces 2 mēnešu laikā kopumā internetveikalā iegādājos 35 preces, no kurām 12 ar pakomāta starpniecību saņemtas bojātas vai nelietojamas. Iegādājos mylome feel ūdens bāzes lubrikantu – dedzināja dzimumorgānu gļotādu. Gan mylome feel, gan mylome kissable lubrikantiem bija nepatīkama, specifiska, geriatriska smaka. Abus izmetu. Iegādājos melnas openmity koka Lādes, divas no lādēm saņemtas viscaur noklātas ar putekļiem – vienu no tām tīrīju ar dezinfekcijas salvetēm aptuveni stundu gan no iekšpuse...

Sexystyle - Slikts serviss

Slikts serviss Nelaida mani un manu draudzenie iekšā. Tagad man luibrikanta vietā būs jaizmanto olīveļļa, vibro olu vietā - parastas olas, anālo spraudņu vietā - dārzeņus. Stringus nācās draudzenei nopirkt newyorker stringus, un mana draudzene dabūja vaginālu infekcviju un herpes. Nezinu kā tagad turpmāk skatīšos uz sexystyle. Kasiere bija ļoti jauka neskatoties uz izraisītajām neērtībām.

A andriss16 05.05.2023
Komentāri 6 Veikali

Sexystyle - Nelaida veikalā

Nelaida veikalā Ilgi jau taisījos ar savu partneri aiziet uz veikalu. Tad, kad saņēmāmies, pardevēja, prasīja mums ID. Mēs abi esam īsa auguma, un manam partnerim ir pundurisma sindroms. Mēs jūtamies gana vilušies, jo nedomājām, ka šis notiktu mūsdienās. Es ceru, ka turpmāk darbinieki izglītosies par minoritātem.

Z zingerass 05.05.2023
Komentāri 3 Veikali

Sexystyle - Neatbilst aprakstam prece

Neatbilst aprakstam prece Internet veikalā iegādājos smaržas " phero fem", bet viņas ne smaržoja, kā aprakstā teikts citrusu aromāts,bet smarža diezgan stipra un spēcīga, kas galīgi man nelikās atbilstoša aprakstam. Galīgi nepatika ne man, ne manam vīrietim. Smaržai bija jā pievilina, bet tās, tikai atbaidīja manu vīrieti. Esmu vīlusies 12 eiro pa velti. Tagad smaržas vairs internetā neiegādāšos turpmāk.

5 58pepe 07.05.2021
Komentāri 4 Veikali

Sexystyle - Slikts serviss

Slikts serviss Nu es nevaru saprast kas tur notiek - kādreiz bija tā nu neko serviss, normāla apkalpoja, mācēja pastāstīt par jaunumiem. Varēja normāli draudzenēm ieteikt aiziet - nebija kauns. Bijām arī savu laiku uz fantastisku ekskursiju gājušas pie vienas bet tagad, pat kauns runāt ar tiem cilvēkiem kas tagad ir - kaut kādas muļķības stāsta un cenšas iesmērēt tik kaut ko! Kad ienāku veikalā, pat nesveicina, tikai telefonā sēž - jutos galīga lieka tur godīgi sakot. Un ja es kaut ko pajautāju, tad stāsta...

S Sindija_K 02.11.2020
Komentāri 2 Veikali

Sexystyle - Slikts serviss

Slikts serviss Beidzot saņēmos aiziet uz veikalu. Pārdevēji stāvēja pie kases, kamēr es pie plaukta lasīju produktu etiķetes un savā starpā kaut ko skaļi jokoja, 10 minūtes pagaidīju, bet tā pat nepienāca un tad piegāju pati pajautāt, pārdevēja ļoti negribīgi pienāca un teica, lai ņemot šo, jo tas visiem patīkot un sīkāk uz maniem jautājumiem paskaidrot nevarēja. Teicu, ka paskatīšos un viņa aizgāja tālāk runāties ar citiem pie kases stāvošajiem. Lieki piebilst, ka sajutos kā muļķe, kas neko nezin un par mani smejas. Nav velme atgriezties.

A AnnaLapa 17.02.2020
Komentāri 11 Veikali

Sexystyle - Krāpšana

Krāpšana Labdien! Nopirku saviem draugiem kāzu dāvanu pirms 2 nedēļām... Iegāju veikalā un paņēmu kastītē sapakotu preci un jautāju vai var attaisīt un pārdevēja teica, ka viss jau ir sapakots no ražotāja un vaļā nedrīkst taisīt. Es protams neuzstāju un tādu sapakotu arī nopirku bdsm komplekts pa 59,95 (ļoti kvalitatīvs un ar satīna materiālu) . Domāju ļoti pikanta un jauka dāvana... Un es to iepakojumu neplēsu vaļā, jo skaidri redzams bija ka ir iepakots! Uzdāvināju un tagad pēc 2 nedēļām draugi atsūta bildi un paciņā trūkst puse no tā kas bija aprakstā. Ļoti nepatīkami.

www.sexystyle.lv veikals sexystyle - nekvalitatīva prece

nekvalitatīva prece Pārdod nekvalitatīvas un nedrošas preces, nemaina brāķētu preci. Turklāt no pārdevējiem uzklausīsiet daudz ko "----" par sevi. Tur cilvēkiem nav ne jausmas par laipnu apkalpošanu.

I innas-k 13.09.2012
Komentāri 7 Pārējās

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes