RK koka darbi

RK koka darbi
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

RK koka darbi - Sūdzības un atsauksmes

RK koka darbi - Slukts serviss, bojajums

Slukts serviss, bojajums Pagājušogad novembrī man ļoti ātri samontēja šķūni. Uzrakstīju labu atsauksmi, bet pēc 3 dienām aizmugures siena iegāja vilnī un otrai sienai izveidojās sprauga, solīja vasarā atbraukt un izdarīt, bet neatbrauca, šķiet, ka uzņēmums tika slēgts un atvēra jauno ar jaunu nosaukumu. Lūdzu, uzmanieties un neuzticieties šim uzņēmumam. Alvarda

RK koka darbi - Nepilda pasūtījumus,naudu neatgriež

Nepilda pasūtījumus,naudu neatgriež Šī gada 13.jūlijā fb lapā RK koka darbi, pie Raivis Kaupužs pasùtīju bērnu gùltu ar pirmo iemaksu 35€,kurus pārskaitìju uz viņa sievas kontu Ieva Liene Kaupuža.Solīja,ka gūlta tiks izgatavota 3 nedēļu laikā,kas protams netika izdarīts un nauda atgriezta arī nav.Vēlāk kad jau biju pasūtījusi,krāpniekos jau bija minēts,ka šis cilvēks pasūtìjumus nepilda un velk garumā arì ar naudas atgriešanu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes