Rito.lv

Arkolat SIA
Adrese: Ieriķu iela 3
Rīga
Latvia - LV-1084
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: + 371 27814995
Fakss: + 371 67606009
Informācija: Juridiskā adrese
Mūkusalas iela 72B,
Rīga, LV-100
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
10
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Rito.lv - Sūdzības un atsauksmes

Rito.lv - piedāvā lietas, kas ir ne tikai labs, bet arī izskatās kvalitatvas

piedāvā lietas, kas ir ne tikai labs, bet arī izskatās kvalitatvas Manar sievu patīka iepirkties Rito veikalā. Pirms kāda laika es ar sievu nopirku jaunus virtuālās galda piederumus šķīvi un glāzes. Tie ne tikai ir labi un izskatās labi, bet arī maksā salīdzinoši izdevgi. Man ļoti patīk, ka Rito piedāvā lietas, kas ir ne tikai labs, bet arī kvalitatvas.

AtrisinātaRito.lv - Krāpšana

Krāpšana Labdien, pasūtīju krūzes rito.lv,04.12 izdomāju pamēģināt, jo krūzes kuras gribēju bija ar atlaidi. Nopirku ka viesis un no piedāvātām piegādēs iespējam izvēlējos-"saņemt veikala ". Nākošā diena aizsūtīju e-pastu viņiem, jo nebija nekāds apstiprinājums, bet krūzes es gribēju. Protams neviens neatbildēja,06.12 tikai atnāca no paysera - ka apmaksa ir veiksmīga. Un tas ir viss! Krūzeses tā arī nedabūju. Naudu arī (ja pat viņas beidzas) . No viņiem ne zvanu, ne sms, ne e-pastu es nesagaidīju...

Rito.lv - Rito.lv/ Slikta kvalitāte

Rito.lv/ Slikta kvalitāte Nepērciet internetā šīs eļļas pudeles, ražotājs Easy Life. Ja pērkat klātienē, lai pārdevēja atver kasti un pārbauda kāds korķis. Kā aiztaisās.. Lietot nav iespējams, pudele neaizveras vispār! Internetā tomēr neko pēdējā laikā labāk nepirkt-ieceres atšķirsies no realitātes un tiks sabojāts laiks, nervi un izsviesta nauda. Nu darbinieki, tirgojot attālināti, arī pirms izsūtīšanas varētu pārbaudīt.

D daiwa 20.01.2023
Komentāri 1 Tirdzniecība

Veikals " Rito ", Mols - Ļoti slikta attieksme pret darbiniekiem un arī klientiem

Ļoti slikta attieksme pret darbiniekiem un arī klientiem Veikals " Rito ", t/c " Mols " varētu būt ļoti prestižs un apmeklēts. Bet nopietna problēma ir veikala vadītājā, Ivitā Bielē, un viņas draudzenē un pārdevējā, Mirdza Graudiņā. Abas darbinieces spēj izvērst vētrainu mobingu pret jaunākajiem darbiniekiem. Tā no pieredzes. Ierados tur strādāt pilna apņēmības, atvērta draudzībai un izpalīdzībai. Sagaidīja mani veikalā noputējušas glāzes un bezgaumīgi noformēti plaukti. Protams, putekļi nekad nav mani biedējuši. Ir jau jāsaprot, trūkst darba...

Rito.lv - Slikts serviss.

Slikts serviss. Vakardien Tallinā Rito veikalā iegādājos pilnu trauku komplektu 425,30 eur vērtībā. Atbraucot mājās secināju, ka trauku komplekts lāga neiderās virtuves kopējā dizainā un nemaz visu neiezpakojot nolēmu nākamā dienā braukt uz veikalu un apmainīt preci pret citu komplektu (uz kuru arī jau biju skatījusies, un svārsījos kuru ņemt, kuru neņemt, vienvārdu sakot nošāvu greizi ar izvēli: () . Šodien ierodoties veikalā par lielu pārseigumu, pārdevēja man ar bezrūpīgu attieksmi atbild, ka ja nav...

AtrisinātaRito.lv - Interneta pirkumi bez dokumentiem

Interneta pirkumi bez dokumentiem Pērkot preci rito.lv vietnē, nepienāk itin nekāda korespondence, izņemot maksājuma apstiprinājumu no bankas pa e pastu. Pēdējā reizē kurjers pats (tiesa gan, manā klātienē) atvēra sūtījuma paku, izņēma vienīgo pavadzīmi, uzstāja, lai tā uz vietas tiek parakstīta un viņam atdota. Tātad, prece ir saņemta, bet nekāda pirkuma pierādījuma nav. Rēķina un maksājuma kvīts ar' nav. Līdz šim ar precēm no rito ir bijusi laba pieredze pērkot gan veikalā, gan arī internetā. Tomēr tirgot preces internetā bez jebkādiem apstiprinājumiem ir ļoti neparasta prakse.

I IC 10.10.2020
Komentāri 2 Tirdzniecība

Rito.lv - slikta apkalpošana

slikta apkalpošana Zema apkalpošanas kultūra,varētu pat teikt rupja.Pārdevējas nav ieinterisētas tirgot preci ,darba kārtībā ietilpst pārunāt privātas lietas nevis apkalpot klientus.Tas gan nebūtu viss,garāku kritiku ietaupīšu. Diemžēl ļoti skumja pieredze ,sen nebiju apmeklejis veikalu un biju nolēmis iegādāties dāvanas ,bet pēc šīs pieredzes visticamāk šo filiāli neapmeklēšu.Darba devējam ieteiktu papētīt pārdevēju darba kvalitāti un novērtēt godprātību.

A Agils 18.12.2018
Komentāri 0 Tirdzniecība

Rito.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Rito veikals nemitīgi bombardē ar savu reklāmu. 4 reizes esmu zvanījusi un rakstījusi, ka nevēlos uz telefonu neko vairs saņemt, nekas nenotiek, tāpat sms tiek sūtītas, pie tam tas notiek arī naktīs - ap vieniem naktī, četriem naktī. Kur atrast kādu saprātīgu Rito darbinieku, kurš būtu spējīgs izņemt manu tel.nr.no kopējās listes? Šajā veikalā noteikti vairs neko nepirkšu.

D Donatella 30.11.2017
Komentāri 2 Veikali

rito - Bojājums

Bojājums Tao plus wok panna 28cm, Ken Hom Pirkta RITO veikalā, ALFA Pēc dažu nedēļu lietošanas parādījās mazas apaļas pumpas pārklājumā, kas sāka iet nost. Tajās vietas parādās rūsa! Tā kā to mazo čeku pazaudēju - pannu nepieņēma un teica, lai pats sazinos ar ražotāju un tiekot galā. Es uzskatu ka viņi nedrīkst tirgot šādu produkciju - acīmredzot šī ir kaut kāda izbrāķētā pannu partija vai kā tamlīdzīgi, kurai pārklājums ir uzlikts pavirši un uz rūsējoša metāla!!! Plus pārdevēja visu vainu mēģina...

J Janeks 26.06.2016
Komentāri 6 Pārdevēji

rito - darbi

darbi panjem avansu un pazuud, un darbus nedara

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes