Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļa

Adrese: Dzirciema iela 28
Rīga
Latvia - LV-1007
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67181320
Darba laiks: 12:00 - 19:00
8:00 - 15:00
8:00 - 15:00
8:00 - 15:00
8:00 - 14:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Politika / Valsts struktūras

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļa - Sūdzības un atsauksmes

Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļa - Nejauka attieksme

Nejauka attieksme Ierodoties priekšā sagaidīja ļoti nepieklājīga un nejauka garderobiste bļāva virsū, ka kavējam 2minūtes un tas esot šausmīgi un līdz ar to aizkavēsim 2 min no darba laika beigām utt.. Uzejot uz zāli vel gaidījām 3-5min kamēr pasauks līdz ar to mēs neko nenokavējām. Ieejot zālē vakcinētām un nevakcinētām personām ar negatīvu testu bija jābūt sejas maskās, bet pašas ceremonijas vadītājas bija bez maskas es uzskatu, ka ļoti nesmuki, ka jaunajam pārim obligāti jābūt sejas maskā, bet personāls var bez maskas.

Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļa - Briesmīgi nelaipns, vienaldzīgs, slinks personāls

Briesmīgi nelaipns, vienaldzīgs, slinks personāls Izvēlējos salaulāties ar vīru Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļā. Sākumā bija jāiesniedz dokumenti. Jau tur sākās problēmas. Darbinieki visi bija sapulcējušies vienā kabinetā, kur dzēra kafiju. Nācās viņus iztraucēt, kas protams viņus jau sadusmoja. Tad redziet mēs par ilgu uzturējāmies kabinetā, kur bija jāaizpilda iesniegums laulībām. Darbiniece teica, ka jau gaidot nākošais klients. Maksāt bija jāiet uz citu kabinetu, un arī tur sagaidīja dusmīga fūrija - cita darbiniece, jo taču bija...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes