Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs SIA
Adrese: Meža prospekts 1
Rīga
Latvia - LV-1014
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67518409
+371 67540011
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
16
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Sūdzības un atsauksmes

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Ir supe

Ir supe Zoo Rīgā ir super! Daudz dzīvnieku, dažādi un interesanti. Var saskarties ar maziem putniem, lieliem zvēriem. Bērniem īpaši forši, jo ir daudz jautrības un mācību pasākumu. Katrs dzīvnieks dzīvo labā vidē, kas patīkami. Labs veids, kā pavadīt laiku ar ģimeni un iemācīties kaut ko jaunu par dabu. Patika!

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Cenas vienkārši bomba, attiecībā uz cena/kvalitāte

Cenas vienkārši bomba, attiecībā uz cena/kvalitāte Šodien ar ģimeni apmeklējām zoo, protams bērni ļoti apmierināti, savādāk nemaz nevar būt jo dzīvnieki bērniem patīk. Bet, liels bet par ekspozīcijas kvalitāti, kvantitāti un cenu samērīgumu! 40 Eur ģimenes biļete Zoo, kur var apskatīt pa lielam noplikušas kolekcijas. Kur ir jūsu lielākā abiniku kolekcija palikusi, kur zivis (apskatāmas pa lielam Latvijas zivis - Grundulis, Asaris, Līnis, uc. Lauku sēta bez cūkas un govs! Briežu dārzss faktiski izslaucīts, katra trešā ekspozīcija slēgta, no...

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Šausmīga kopēju attieksme

Šausmīga kopēju attieksme Vaicajot zoo barbiniekam par to kāpēc nav apskatāmas kapibaras dabūju ļoti rupju atbildi no cilvēka kurš kopj kamieļus ☹️ bija sajūta ka cilvēks gados salīdzināja mani ar to ko vāc! Atpūta ar ģimeni bija sabojāta! Ar dēliem bijām devušies uz zoo lai apskatītu viņa mīļākos dzīvniekus!

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Nothing to say

Nothing to say Recently came back from Germany. Visited This Place & Again - the same picture every single time - the small black horse looked (was) very sad; someone has to pay attention to people who pretend to look after all that mess they have done in 30 years of this suspicious small country’s so called “independent” period. Time is running out.

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Netīrība

Netīrība 18.08.2019. Bijām Rīgas zooloģiskajā dārzā. Pēdējo reizi bijām kādus 10 gadus atpakaļ, braucām ar domu, ka zoo ir attīstījies, bet... Tādu necilvēcisku attieksmi pret dzīvniekiem un netīrību nebijām gaidījuši. Pelikāni bija pie tik netīras ūdenskrātuves, ka tajā pat iekšā negāja. Baltam lācim ūdens bija netīrs, zaļš un sasmacis! Dzīvnieki visi izskatījās nelaimīgi, tāpēc arī neaktīvi. Vismaz trešdaļa dzīvnieku slēpās, ja arī parādījās, tad to izskats nevienu nepriecēja. Visur kaut kāda...

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien bija ar ģimeni (meitu un mammu) zoodārza. Laiks bija fantastisks. Taka mamma sen nebija šaja apkaime nolemam nedaudz izklaidēties. Rezultāta zooloģiska darza divnieku maz, loti maz. Visi budas, visi eda, daži zvēri-visur rekonstrukcijas. Samaksāti 17 eiro, un par ko? 4 žirafem un guļošu ķenguru?

Rīgas zooloģiskais dārzs - Nolaidiga attieksme pret dzīvniekiem

Nolaidiga attieksme pret dzīvniekiem Nesen ar ģimeni bijām rīgas zoodārzā. Salīdzinot ar to kāds tas bija kādus 5 atpakaļ, pašreizējais stāvoklis vienkārši šokē! Dzīvnieki dzīvo ļoti sliktos apstākļos, kuri nav piemēroti viņu eksistenci. Lielaka daļa voljeri, tapat ka dzivnieki nesakoptu, netīri.. Aizejot uz zoodārzu biju cerējusi saņemt pavisam citas emocijas (pozetivas) , bet tā vietā bezmazvai ar asarām acis staigāju pa so zoodārzu. Dzīvnieku tik ļoti žēl, manuprāt viņi nav pelnījuši dzīvot šādos apstākļos.. Ta ir vi...

Rīgas zooloģiskais dārzs - Плохой сервис

Плохой сервис Всем здраствуйте.Хочу рассказать не много о кафе которое находится в рижском зоопарке.Поехали с детишками погулять в зоопарк,посмотреть на зверушек.Мало того что вход стоит 20 евро так и смотреть не на что.Зверей практически нет.А которые есть все практически полудохлые.Потом решили зайти в кафе которое находится в том же зоопарке взяли детям 2 холодных супа.Так есть их просто не возможно.Такой отвратной еды в жизни не где не видела.Цена не оправдывает действительного.Пыталась поговарить с...

Rīgas zooloģiskais dārzs - Baltā lāča voljerā netīrs ūdens

Baltā lāča voljerā netīrs ūdens Labdien! Vakar biju zooloģiskajā dārzā un šausminājos par to ka mūsu vienīgais Latvijā- baltais lācis, dzīvo savā voljerā ar purvi. Ūdens tik netīrs uz zaļš kā atgādina purvi, nu kā šajā karstumā lācis var izdzīvot bez ūdeni? Un kā viņš var nopeldēties un paliktu balts? Vai zoodārza darbinieki varbūt aizmirsa ka viņiem ir baltais lācis? Lācis tik nelaimīgs, ka izskatās ka viņš tikai un domā, kā pamest šo zemi. Lai nemocītu dzīvnieku labāk atdodiet to cita pasaules zoodārza, kur ir ērtības lācim. Vienkārši briesmīga attieksme pret dzīvnieku.

Zoodārzs - telefons

telefons Milie draugi!Loti vajag atrast veterinaru zoodarza, kurs mak arstet halemeonus. Zvanam uz zoodarzu,neviens neatbild...Ludzu, ja ir kontaki - rakstiet sheit!

Rīgas zooloģiskais dārzs - Šoks par Rīgas zooloģiskā dārza iemītniekiem.

Šoks par Rīgas zooloģiskā dārza iemītniekiem. Sveiki. Pirms nedēļas bijām Rīgas Zooloģiskajā dārzā pēc ilgiem gadiem, tad nu devāmies staigāties un skatīties zvēriņus. Jau ieejot iekšā teritorijā bija manāmi klaiņojoši kaķi par kuriem cilvēki nosmējās, ka tie arī esot apskates objekti. Turpinot apskati kaķi parādījās aizvien vairāk un vairāk. Nolēmām piesēst pie tīģeru mājas un nedaudz atpūsties ... pagriežoties aiz muguras redzēju krūmus zem, kuriem bija daudz mani kaķēni (~6 mincīši), es uz tiem vērīgi lūkojos un ievēroju viņu veselība...

Rīgas zoodarza veterināra klīnika - Стерилизация

Стерилизация Привёз кошку на стерилизацию 02/04/11, кошке почти 2 года..всё сделали, положили в переноску, сказали держите там до утра, пить - есть не давать. Утро 03/04/11 - кошка так и не отошла от наркоза, срочно повёз на Гертрудас, оживили, дали физ раствор и уколы. В зоопарке ожидаешь опыт работы гарантию того, что питомец будет здоров.. Условия на данный момент там отвратительные, грязно, неприятное впечатление.. Врач обошелся без антибиотиков, обезбалевающих итд..коновалы какие то. Чуть без кошки не остался, такие дела.

Zooloģiskais dārzs - Bespredel v zooparke

Bespredel v zooparke V zooparke tigram ne dokladivajut mjaso ! Eto vozmutitelno! :-)

B Betman 21.12.2010
Komentāri 3 Dzīvnieki

Rīgas zoodarza veterināra klīnika - nemāk arstēt

nemāk arstēt Man bija DEGU. Vakrā viņa palika kaut kāda pasīvā(needa, nedzera neko). Nākama dienā aizbraucam uz tā saucamo vet. klīniku, kas atrodas zoodarzā teritorijā. Ārsts paskatijas un iešpriceja 3 šprices manai maziņai degu. Un pateica es nezinu kas viņai ir, bet jūs viņu paskataties un rīt brauciet pie mums vēl šprices vajadzes iešpricet. Tikko aizbraucam, pēc 10 min. es skatos degu nevar paiet un viņai vēl sliktak palika. Kamēr pagriezos braukt atpakaļ( tas man aizņema 5 min.) degu nomira. Tā kā labāk tur nebraukt arsteties, jo tur nearstē, bet nogalina.

O Oksana 24.08.2010
Komentāri 8 Dzīvnieki

Zoodārzs - fack

fack Šodien ar draudzeni gājām skatities dzīvnieciņus kuriem bija mūs jāgaida ar plašu smaidu sejā. Bet tie lopi visi cieši sagūlušies alās un nelien āra. Esmu saniknots, iešu ārā sameklēšu kašķi un uzsitišu kādam purnu.

A aaa 17.11.2009
Komentāri 10 Dzīvnieki

Rīgas zooloģiskais dārzs - uzmanību ar maziem bērniem!

uzmanību ar maziem bērniem! Šodien zoodārzā novēroju, ka zoodārza strādnieki/personāls Zoodārzā pa trotuāriem un celiņiem brauc ar pietiekami lielu ātrumu, lai pamatīgi sabiedētu pāris vēcākus, kas savus bērnus bija palaiduši paskriet! Tiešām iesaku uzmanīties un nelaist bērnus vienus, jo šodien gandrīz notika sadursme, mašīnai strauji bremzējot. vēlāk redzēju arī citas mašīnas ātri pārvietojamies + zirga pajūgs arī ātri rikšoja! :) UN pārsteidza tas, ka kafejnīcā/veikalā pie ieejas nebija dabūjams NEKADS ūdens, tikai un...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes