Remonta Studija

Remonta Studija SIA
www.remontastudija.lv
Adrese: Puķu iela 4
Baloži
Ķekavas nov.
Latvia - LV-2128
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 20077235
Kategorija: Pakalpojumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Remonta Studija - Sūdzības un atsauksmes

Remonta Studija - Krāpšana

Krāpšana Darbinieki strādā ĻOTI pavirši. Vitālijs (prarabs kuram nav sertifikāta) tikai baro ar solījumiem un melo skatoties acīs. Kad sāc teikt ka nemaksāsi par to kas nav izdarīts sāk draudēt. Darbus pat nepabeidza vienā brīdī aizbrauca prom uz citu objektu un solīja pabeigt. Tāme izauga 3 reizes. Paskatieties lursoftā, Par garantijām pat nedomājiet.

K Kaspars_19 26.09.2017
Komentāri 0 Meistari

Remonta Studija - piedzērušies darbinieki

piedzērušies darbinieki Darbinieks - "meistars" uz objektu ieradās manāmi paģirains. Tā vietā lai strādātu, devās uzpīpēt un sameklēt pudeles brāļus. Protams, dienas laikā tik vien kā 5 min paslīpēja špaktelētās vietas, pieputināja, pielāčoja dzīvokli un aizgāja "uzpītpēt". Pēc "uzpīpēšanas", kā klienti no dzīvokļa "meistaru" padzinām. Bet kas zina, vai jūsu mājās REMONTA STUDIJAS šefs atkal šo darbinieku jums neatvedīs kā ļoti labu meistaru :D.

L Līga_ 22.07.2014
Komentāri 4 Būvniecība

Remonta Studija - Nekvalitatīvs darbs un attieksme

Nekvalitatīvs darbs un attieksme DARBU VEIC NEKVALITATĪVI turklāt, tiklīdz naudu saņēma, tā DARBU PAMETA līdz galam nepabeigtu, ar atrunu ka nav laika, ir citi steidzami objekti, bet pie Jums aizbrauksim.... (neskaitāmas reizes datums tiek pārlikts). Darbu, ko SOLĪJA veikt 2 NEDĒĻU laikā nespēj pabeigt nu jau 3 MĒNEŠU laikā, vienmēr visādas atrunas, ja izdodas sazvanīt.

D Dace_ 26.06.2014
Komentāri 0 Būvniecība

Remonta Studija - Nekvalitatīvs darbs un attieksme

Nekvalitatīvs darbs un attieksme DARBU VEIC NEKVALITATĪVI turklāt, tiklīdz naudu saņēma, tā DARBU PAMETA līdz galam nepabeigtu, ar atrunu ka nav laika, ir citi steidzami objekti. Darbu, ko SOLĪJA veikt 2 NEDĒĻU laikā nespēj pabeigt nu jau 3 MĒNEŠU laikā, vienmēr visādas atrunas, ja izdodas sazvanīt.

D Dace_ 26.06.2014
Komentāri 0 Būvniecība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes