Pro Laurus

Pro Laurus SIA
www.prolaurus.lv
Adrese: Starta iela 1
Rīga
Latvia - LV-1026
(Noliktavas adrese)
Tālrunis: +371 22113243
Informācija: Juridiskā adrese
Baldones nov., Baldones pag.,
"Noras"-4, LV-2125
Kategorija: Tirdzniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Pro Laurus - Sūdzības un atsauksmes

Pro Laurus - Nekompetents uzņēmums, nesaņēmu pēdējo algu.

Nekompetents uzņēmums, nesaņēmu pēdējo algu. Piedāvāja haltūru klāt sporta zālē grīdu, darbs nedēļai. Ne viena no 2 darbiniekiem nebija ko tādu darījis, respektīvi kvalitāte nekāda. Algu sola sola, kaut kādu naudu saņēmu, bet krietni mazāk kā vienojāmies. Man visa saistība bija ar sandri jēkabsonu, rados slavenajai basketbolistei anetei jēkabsonei - žogotai. Cenšaties izvairīties!

R RK23 11.12.2019
Komentāri 1 Tirdzniecība

SIA Pro Laurus - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Uzņēmums piedalās publiskos iepirkumos par grīdu ieklāšanu. Brīnumainā kārtā bieži uzvar konkursos skolu sporta zāļu aprīkošanai. Darbus veic ļoti slikti - nepieturas pie specifikācijās norādītajiem materiāliem. Attiecīgi drīzumā šajos objektos jau 4-5 gadu laikā būs problēmas, un būs jāmaina virkne mezglu. Mums konkrēti nesamaksāja par darbu pēdējā objektā. Neiesakām sadarboties. Vadītājs Didzis - liels solītājs, bet kad jāpilda vārds, pazūd ar galiem.

K Klavs12 05.05.2016
Komentāri 1 Meistari

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes