Perkamvisi.lv

UAB Markėja
www.perkamvisi.lv
Adrese: L. Giros iela 50
vilna
Lithuania - LT-06325
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26964066
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

7%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
5
Apskatīt statistiku

Perkamvisi.lv - Sūdzības un atsauksmes

Perkamvisi.lv - Krāpšana

Krāpšana Tiek noņemta nauda, no konta, bet prece vēl nav.. Mēnesis drīz būs pagājis, bet ne ziņas nekā.. Sutu e-pētīs rada, kad nav e-pasts aizsūtījies.. Ja prece nav tad varētu uzrakstīt vai naudu atskaitīt atpakaļ.. Ber ne preces ne naudas. Arī nekādas saziņas. Rada kad e-pasts nav aizsūtījies.

Perkamvisi.lv - Krāpšanās

Krāpšanās Viļņa, Markeja UAB. Pasūtīju divus automašīnu mēroga kolekcijas modelīšus, bet atnāca pavisam kas cits, nekā bildē solītais. Pirmās aizdomas radās, kad pēc pasūtīšanas atnāca ziņa, ka dotā prece pašlaik nav noliktavā. Pēc dažām dienām pienāca ziņa, ka prece ir ceļā. Kad atvēru sūtījumu, izrādījās ka automašīnās modelis ir tas pats, tikai krāsojums ir pilnīgi cits. Tādus kā viņi atsūtīja ir pilna Latvija, un šeit tie ir gandrīz uz pusi lētāki. Kauns un negods šādiem biznesmeņiem. Tādi ir jānoņem no "trases".

Perkamvisi.lv - Krāpšanās

Krāpšanās Iegāju perkamvisi. Lv mājaslapā un ieraudzīju skaistus gultas veļas komplektus. Izvēlējos vienu gultas veļas komplektu uz izmēru 200/220. Gultas veļa tiešām skaista un izmērs bija uz vietas. Pasūtīju un saņēmu ar piegādes kurjeru. Liku konvertē segu un konstatēju, kad izmērs galīgi neatbilst. Rēķini uz e pastu netika atsūtīti. Zvanīju, lai noskaidrotu situāciju, viņi man teica tik to, lai pagaidu e pasta rēķinu, kad esot es nepareizo pasūtījusi. Nekas uz e pastu man neatnāca un zvanīju...

Perkamvisi.lv - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Krāpnieciska kompānija. Pasūtīju 7 preces, no kurām atnāca tikai 6. Viena no precēm galīgi neatbilst aprakstam. Mašīnas putekļu sūcējam bija jābūt ar pagarināmo šļauku un birstīti galā, bet atnāca viengalabains sūcamais, kurš nemaz nav tās cenas vērts. Kopumā zaudēju 14.10 € no pirkuma summas (skaitot ar preci kura neatnāca). Veikals neatbild uz manām vēstulēm un norādītais telefona numurs arī nestrādāja, kad zvanīju. Nekad vairs neko neiegādāšos no šīs kompānijas. Paši vainīgi, ka tā...

Perkamvisi.lv - Bojājums

Bojājums Novembrī tika iegādāts instrumentu komplekts - uzgriežņatslēgas ar tarkšķi, summa 41.90. Prece tika saņemta 30.11. Pēc pirmām lietošanas reizēm tika konstatēts, ka lielā uzgriežņatslēga ar tarkšķi nepilda savas funkcijas. Veikals tika informēts telefoniski pēc 13 dienām. Tika panākta vienošanās par detaļas nomaiņu, tomēr arī atsūtītais aizvietotais instruments (Tarkšķis) izrādījās tāds pats bojāts,t.i., tas nepilda savas funkcijas un to nevar pienācīgi izmantot, ar to nevar ne pieskrūvēt, nedz...

Perkamvisi.lv - Krāpšana, sliktas kvalitātes preces

Krāpšana, sliktas kvalitātes preces Lieki ko piebilst.Apskatiet bildes,kādu gultas veļu cilvēkiem smērē. Zināms ka daudzi ir tādos iepirkušies,bet noklusē un neceļ traci.Man personīgi nav pieņemams,ka tā māna cilvēkus.Nesūtiet no viņiem neko,kas ir šūts-laikam notiek pagrīdes šūšna....tādu kvalitāti nekad nebiju redzējusi. Fuj.

Perkamvisi.lv - Bojājums

Bojājums Pasūtīju no perkamvisi.lv stājas taisnošanai paredzētu jostu. Par servisu kā tādu, neko sliktu nevaru teikt, bet prece... Atnāca pusaudzim atbilstoša izmēra produkts, turklāt, pirms paspēju uzvilkt, jau aizgāja pa vīlēm! Pirmo reizi riskēju sūtīt sev nepieciešamu lietu interneta veikalā, jo cena ar atlaidi likās ļoti draudzīga. Pirmā un pēdējā reize!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes