ONEfinance

Onefinance group SIA
www.onefinance.lv
Adrese: Ģertrūdes iela 20,
Rīga
Latvia - LV-1011
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 80202011
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Līzings un Kredīts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

ONEfinance - Sūdzības un atsauksmes

ONEfinance - Spams

Spams Vai jums arī nāk spams uz telefonu? Šis kantoris reizi nedēļā sūta spamu uz telefonu, saistības ar šo kantori man nav, bet spams nāk. Uzrakstīju ēpastu, ar lūgumu pārtraukt piesārņot manu telefonu ar spamu, ēpasts nepiegādājās. Pamēģināju aizsūtīt ēpastu no citas adreses, tas pats. Onefinance, ja jūs lasāt šo rakstu - pārstājiet izsūtīt spamu un aktivizējiet savu ēpastu [slēpt]@onefinance.lv kurš nedarbojās!

ONEfinance - Krāpšana

Krāpšana Pats esmu no Cēsīm tāpēc internetā meklēju auto līzingus un uzdūros uz onefinance. Aizpildīju pieteikumu auto līzingam un nosūtīju. Kad viņi man atzvanīja teica ka līzingu dos uz labiem procentiem. Solīja 10% lai tik dodos uz Rīgu parakstu līgumu un nauda stundas laikā būs kontā. Nomelnoja vēl citus konkurentus ka tie šmaucot. Aizbraucot parakstīt līgumu protams % un summas strauji mainījās. Sanāca ka viena mašīna jānopērk priekš sevis, bet otra pus mašīna pat vairāk viņiem. Viņi man nevarēja...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes