Neste

Neste Latvija SIA
Adrese: Bauskas ielā 58a
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 66013355
Fakss: +371 66013375
Darba laiks: 8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Degvielas uzpildes stacijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
23
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
4
Apskatīt statistiku

Neste - Sūdzības un atsauksmes

Neste - Slikta degviela

Slikta degviela Braucu ar kaimiņu un nopirkām dīzeļdegvielu kannā, atvedu mājās degvielu un ielēju to mašīnā. Pēc kaut kādām 5min gāju piedarbināt un izrādījās, ka sasala bākā. Tajā pašā laikā kaimiņš konstatēja, ka tā ir vasaras degviela. Kur galva tirgot vasaras degvielu - 27 grādos.

Neste - Nekvalitatīva degviela

Nekvalitatīva degviela Jaunais gads sākas ar ļoti patīkamām zinām, 1. janvāri tiek ielieta degviela DUS Neste, nekas neliecienaja bēdu , bet diemžēl 2.datuma jau mašīnu bija nepielais. Aizvilkam uz servisu un secinājām ka degviela kristalizējas ( precīzāk palika par putru ) Vai DUS darbinieki pārbauda kvalitāti savai degvielai? Vienmēr biju Jūsu klients, bet diemžēl saku aizdomāties par kompānijas maiņu .

Neste - Sūta SMS ar nepareizi formulētu mārketinga akciju

Sūta SMS ar nepareizi formulētu mārketinga akciju Saņemu sms: šodien, atlaide 10 c/l norēķinoties ar neste mobila aplikācija aktivizētu neste privatkarti. Vairāk info www.neste.lv atteikties no sms: www.4y.Nu/1dxysw. Pēc teksta saprotu, ka jānorēķinās ar plastikāta neste karti, nevis ar manis ikdienā lietoto neste aplikāciju, bet izrādās, ka atlaide pienākas, ja norēķinos ar aplikāciju. Tekstam būtu jābūt: sodien, 3.08. , atlaide 10 c/l norēķinoties ar neste mobila aplikāciju, kura ir aktivizēta nestes privatkarte. Zvanot operatorei man...

Neste - Krāpšana

Krāpšana Заправляюсь только на несте! И уже год назад заметил что в баке после заправки меньше топлива чем я оплатил! И так каждый раз последнее время это уже достало недоливают по 10 литров на 65 литров оплаченого топлива! То есть я заправляю 65 литров по счетчику колонки а в баке не больше 55литров! И так на всех колонках Несте!

Neste - Slikts serviss un bojājums

Slikts serviss un bojājums 3.11.2022. Neste Annenieki "Gaismiņas", Annenieku pag., Dobeles nov. LV-3718 Annenieki, ievietoju 20,00 Euro banknoti- nenostrādāja sistēma- un nesaņēmu ne degvielu, ne naudu atpakaļ. Zvanīju arī pa 80009006, kur mani pārvirzīja tālāk, bet savienojumu nesaņēmu. Cik daudziem tā ir: atdod naudu, bet degvielu nesaņem.

Neste Latvija - Aplikācijas problēmas

Aplikācijas problēmas Uzpildoties degvielas uzpildes stacijās "Neste" nevar uzpildīties ar aplikācijas palīdzību it sevišķi laikā kad notiek akcijas caur aplikācijām. Esmu vairākkārt zvanījis uz informācijas tālruni bet tur neviens ne ar ko nevar palīdzēt tik Saka ka paziņos tehniskajam dienestam. Sliktākais ir tas ka naudas līdzekļi no kartes par uzpildi tiek noņemti (vēlāk protams tie atgriežas kontā) . Vienreiz pēc vairākiem mēģinājumiem man tā tika iztukšots viss konts un nauda kontā atgriezās tik nākamajā dienā. Esmu pildījis visas instrukcijas ko ieteica informācijas tālrunī bet nekas nelīdz.

Neste - Slikta degvielas kvalitāte

Slikta degvielas kvalitāte Вчера 07.12.2021 Rēzekne atbrīvošanas alejā 146, Neste Dus,. Заправил дизельное топливо. Сегодня утром при - 17с завёл машину, проехал 100 метров машина раз 5 заглохла за это время. Итог: пришлось бросить машину на улице, и всё равно мы с дочкой не успели к зубному врачу. (чтобы не возникало вопросов... Вчера утром перед заправкой машина завелась при аналогичных условиях - 17с, и нормально работала.) первый раз сталкнулся с такой проблемой на Neste, и видимо в, последний.

Neste - Krāpšana

Krāpšana Šodien ielēju degvielu pat 5 euro, rāda nulle km. Es zinu ka ar savu auto varu braukt ap 60 km. Interesants gadījums, un starp citu ne pirmo reizi. Cik skatos ne pirmā sūdzība, un neviens neliekas ne zinis. Domāju varbūt datciks nerāda, aizbraucu uz mc degvielas uzpildes staciju, vēl 5euri ielēju, brīnums, parādās ka ieliets. Meklēšu kur rakstīt sūdzību augstākās instancēs, jo ne pirmo reizi tāds gadījums.

Neste - Nevar normāli norēķināties ar bankas karti

Nevar normāli norēķināties ar bankas karti Regulāri uzpildos Neste uzpildes stacijās 95% nevaru norēķināties ar karti - vienkārši uzrāda karte nav derīga . ESMU nomainījusi 8 norēķinu kartes nekas nelīdz. Izņemt naudu no bankomāta nav problēmas, veikalā nopirkt preci arī nav problēmas bet NESTE uzpildes stacijās mūžīgās problēmas. Runāju ar pazinām viņiem arī esot šāda rakstura problēmas. Es jau zini priekšlaicīgi ka uz šo sūdzību nebūs nekādas reakcijas.

Neste - Krāpšana

Krāpšana Februārī uzpildīju Nestē savu kumeliņu 2 reizes pa 20€, otrajā uzpildes reizē benzīna rādītājs nepakustējās nemaz. Domāju, ka rādītājs salūzis utt. Mans kumeliņš ēd 10€ uz 100km. Nākošajā dienā bākā vajadzēja būt ap 25 litriem iedegās lampiņa. Tā nobraucu šurpu turpu ar degošu lampiņu kopā 200 km. Bāka izrādījās gandrīz tukša tāpēc devos uz Circle K, kur ielēju pa 35€ un degviela rādītājs uzreiz uzrādīja 30 litrus. Tāpēc es domāju, ka neste 30 litru vietā ielēja kādus 15 tāpēc tālāk par 200 km netiku. Paldies liels Circle K❤️ un liels 💩fuuuuu Nestei.

Neste loterija - Krāpšana

Krāpšana Krāpšana, 20 litrus sakrāt nav iespējams, griez cik gribi, aicini draugus cik gribi, tika līdz 19 litriem, ar 2viem griezieniem pašā sākumā, aicināju kādus 5 draugus, izgriezu pa tukšo, jau nedeļu griežu katru dienu, arī tas pats. Tīrākā cilvēku muļķošana. No 100000 cilvēkiem dienā, 1 tikai laimē. Ja tev ir mazāk par 19 litriem, tu protams dabū kaut ko, kādus 1,2. Vai 3 litrus klāt, bet ja tev jau ir 19, tu dabūsi 0 litrus, spēlē cik vēlies, tev tos 20 litrus nesakrāt.

Neste - Personāla attieksme

Personāla attieksme Šodien, 19.06.2017, ap plkst. 12,30 ar vīru devamies no Rīgas uz Olaini. Braucot pa šoseju tuvākā degvielas uzpildes stacija bija iebraucot Olainē - Neste. Ceļš pēc laika aizņēma ap 30 min, bet sievietei būdamai stāvoklī, it īpaši 8-ajā mēnesī, nepieciešamība pēc labierīcībām ir īpaši aktuāla. Ieejot veikalā aiz letes stāvēja sieviete kura runāja nepārtraukti pa telefonu, izdzirdot vārdu labierīcības, neliekot telefonu malā, atbildēja īsi un kodolīgi - NAV. Es pārprasīju - savukārt atbildi...

Neste - Bojājums

Bojājums Mazgājot savu auto Neste automazgātavā tika sabojāts priekšējais stikls. It kā plaisa nav liela, bet vienalga ir. Nestes eksperts esot apskatījis foto, ko nosūtīju, atbildēja, - prasība noraidīta, jo darbinieks nevarēja iesist stiklu ar mazgāšanas pistoli... Traki, kad dzīvojam tādā valstī, kur viss pierādams tikai ar dūri vai televīzijas iejaukšanos. Stikls sabojāts mazgātavā, bet ne atvainošanās, ne kāda nožēla, ciniska atbilde - paši vainīgi. Nekad vairs nemazgāšu auto neste un citiem neiesaku!

Neste - Krāpšanās

Krāpšanās Sveiki, vēlos ziņot par "NESTE" Uzpildes staciju Brīvības gatvē 299! 19.08.2016 plkst 14:30 biju iebraucis ar motorolleri uzpildes stacijā, ieliku 5€ automātā, un veicu uzpildi, iepildiju sev tikai to kas izpilēja arā no sūkņa, jeb neko neuzpildiju, 5€ atpakaļ neiznāca, un uz ekrāna uzrādijās, kad man vel ir laiks 5min lai veiktu uzpildi, protams visu to laiku centos uzpildīties, zvaniju klientu servissam, tur kaut kāds puisis piesolijās man parskaitīt naudu uz kontu, nu jau ir 24 datums, un...

Neste - degviela

degviela 22.oktobrī uzpildīju dīzeļdegvielu Neste Seņču ielā , nobraucu divus kvartālus, mašīna noslāpa - iedegās akumulatora lampiņa uz paneļa. divas dienas meklēja vainu, bet izrādās, vis ļoti vienkārši - izpumpēja no bākas ielieto Nestes dīzeli, ielēja citu un mašīna atkal iet. Ko tad īsti Neste piedāvā kā ziemas dīzeli ? Lūdzu atsaucieties, ja vēl kādam ir gadījies kas līdzīgs.

Neste - Degvielas uzpilde

Degvielas uzpilde Man radās tāds starpgadījums ar Neste. Iebraucu uzpildīties, maksāju ar karti. Kad sāku uzpildi, autmāts rādīja ka tiek uzpildīti tik un tik litri, summa tāda un tāda. Kad pabeidzu uzpildi, paņēmu čeku, iedarbināju mašīnu, skatos benzīna rādītājs nepakustējās ne no vietas, cik benzīna bija bākā tik arī palika. Domāju vajag pagaidīt kādu laiku, gan jau rādītājs celsies, bet nekā, nobraucu 7 kilometrus, rādītājs tā arī palik savā vietā. Nācās braukt uz Statoilu uzpildīties vēlreiz, interese...

Neste - degvielas uzpildes stacija Iecavā

degvielas uzpildes stacija Iecavā 18 janv. bija darīšanās jābūt Iecavā. Man ir 2006 gada Audi A4. Iet kā pulkstenis! Iecavā iepildiju degvielu Neste tankā. Jau atpakaļ braucot uz Rīgu Auto dzinējs sāka raustīties, parādijās dīvaina motora vibrācija arī brīvgaitā. Iedegās motora ikona uz displeja. Nodomāju, ka Audi modeļu vaina - indukcijas spoles! Tā ir vienīgā šo modeļu vaina, kuras laiku pa laikam ir jānomaina. Sestdien vienkārši uzreiz nopirku jaunu spoli un devos uz Gross Auto, lai to izdarītu. Auto tika pieslēgt...

NESTE / DD degviela - Automašīnai kaitīga degviela

Automašīnai kaitīga degviela Ielēju DD degvielu 08.06.2012 Iekrita acīs, ka degviela vairs nav balta - caurspīdīga... Jiftīgi dzeltena - izskatijās kā saulespuķu eļļa... trakākais ir tas, ka pēc izbrauciena ar TDI - DEGVIELAS PATĒRIŅŠ IR PALIELINĀJIES!!! zvans uz NESTI - NESTE apstiprināja, ka tā esot vasaras degviela - samaisīta ar biodegvielu - patēriņš būs lielāks... Nesen jau degvielas sūknis tika remontēts - blīves tecēja... servisā teica, ka BIO nedrikst liet... Neste apstiprināja, ka valdība izdevusi tādu likumu, ka...

Neste - Dīzeļdegviela

Dīzeļdegviela Nepildaties šajā uzpildes stacijā,jo naktī Jūs vienkārši pametīs......samaksāju naudu par labu summu un tā arī degvielu nesagaidīju ,čeku arī neizdeva,ja precīzāk ielēja 0,60 grami tikai no 42 litriem,protams zvanīju pa norādīto tel. numuru un tur laipni pateica mēs Jums neko nevaram palīdzēt,gaidiet darba dienu ar jums sazināsies, un tā es paliku bez naudas un degvielas pulkstens 01.20 naktī uz ielas ,braukt vajadzēja vēl 90 km līdz mājām no darba,ieteikšu noteikti visiem paziņām,draugiem Nestē degvielu neiegādāties.

Neste - Degvielas uzpilde

Degvielas uzpilde Degvielas uzpildes stacija NESTE reklamē, ka var ietaupīt laiku. Bet lūk izrādās, ka skaidrā naudā maksājot laiku var tikai pazaudēs viņu automātos! Šodien bija izdevība atbraukt mājās ar mašīnu, kas sanāktu tā kā ātrāk kā ar sabiedrisko. Bet tas ietaupītais laiks bija jāziedo Nestei, jo pa ceļam uzpildoties, viņu automāts Dzirnavu ielā 137 pie Satekles ielas naudiņu paņēma, bet degvielu nedeva... un viņu `apkalpotājs` bija jāgaida 20 min. Nav daudz, varbūt, bet katram savs laiks mērām...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes