Nākotne

Gaļas Pārstrādes Uzņēmums Nākotne SIA
Adrese: Grīvas
Nākotne
Jelgavas nov.
Latvia - LV 3040
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 80001151
+371 63077208
+371 63084687
+371 20628595
Fakss: +371 63084688
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

17%
Sūdzības
12
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
6
Apskatīt statistiku

Nākotne - Sūdzības un atsauksmes

Nākotne - Iesaku

Iesaku Man patīk visu no Nākotnes, bet īpaši atkarīgs no viņu kūpināto vistas girosu. Neesmu daudz kur citur garšojis ko tādu, kas spētu konkurēt ar šiem girosiem. Tie vienkārši ir kā ēdiens no sapņiem, un man nav nekādu šaubu, ka vēl daudzreiz tajos iegrimšu. Nākotne ar saviem kūpinātajiem vistas girosiem man ir iekarotā sirds.

R Robertto 19.01.2024
Komentāri 1 Ražošana

Nākotne - Maza alga, attieksme pret darbiniekiem vienkārši briesmīga

Maza alga, attieksme pret darbiniekiem vienkārši briesmīga Neiesaku nevienam strādāt nākotnē, briesmīga attieksme pret darbiniekiem it īpaši no priekšnieces taņas, viņa nenovērtē cilvēka darbu, liek strādāt 16h pat nepilngadīgajiem. Algas ļoti mazas, cilvēki strādā 16h un alga ir 400€. Visi no turienes mūk prom, to problēmu varētu risināt, liekot cilvēkiem strādāt ilgākais 10h, un palielinot algas.

Nākotne - Produkta kvalitāte

Produkta kvalitāte Vistas giross. Jau otrais iepakojums kas ir pilnīgi jēls un neēdams, un vēl pa tādu naudu pirkt tādu produktu kurš kādreiz bija labā kvalitātē arī negribas. Iesaku kaut ko mainīt pie gatavošanas. To tagad var izmest miskastē un vairāk neko.😠

AtrisinātaNākotne - Briesmīgs iepakojums labam produktam

Briesmīgs iepakojums labam produktam Jau 10 minūtes cenšos attaisīt Girosa iepakojumu, bet, ja pa rokai nav kāds ass priekšmets, tas ir neiespējami. Nākotnes gražotais Giross ir mana mīļākā "To Go" uzkoda, bet vajadzētu padomāt par iepakojumu, kuru var atvērt, lai pirms pirkšanas nav jādomā, vai kabatā ir Šveices nazis, lai tiktu klāt ēdienam.

Nākotne - Alga/attieksme pret darbiniekiem

Alga/attieksme pret darbiniekiem Attieksme gaužām pretīga, riebjas gatavās produkcijas noliktavā, viens otram lien d****, strādājot 10h, par 3.00 e/h: d: d var nopelnīt kapeikas (300euro) , kustība nenormāla, kā zivis akvārijā, tu esi noskrējies, nopelnot kapeikas! Kāvet darbu ļoti riskanti.. Sarmīte nākamajai dienā krīt virsū, viņai neinteresēs jūsu viedoklis.. Neiesaku iet strādāt.. Ja nav paša transporta, gaidīsi darba būšu, kaut vai 3h, ja esi beidzis darbu, piem. Plkst 18: 00.. Notiek nīkšana.. Darbs galīgi garām...

Nākotne - Krāpšana

Krāpšana Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne Sia - krāpšana ar algu, attieksme pret darbiniekiem. Uzņēmums nemaksā neko. Strādā kā vergs, līdz vēlam vakaram, bet pretī saņem nežēlīgu attieksmi. Nevienam neieteiktu tur strādāt! Un līgumā rakstīts, ka maksā pēc nostrādātam stundām, bet īstenībā tev pasaka, ka maksā pēc padarītā darba.

Z Zzn1 26.07.2019
Komentāri 0 Ražošana

Nākotne - Nekvalitatīvs prece

Nekvalitatīvs prece Ak, šodien tas vakars, kad nu nepavisam negribējās gatavot vakariņas, tuvējā veikalā lats izvēlējos nākotnes ražotās Lielciema cepamdesinas ar medu, nu būs gardas ātrās vakariņas, bet kas tev deva, diez pēc kādas receptūras gatavotas, ar tādu piparu daudzumu, nu patiešām izcili negaršīgs produkts.

A Agnisa 27.03.2019
Komentāri 3 Ražošana

Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne SIA - Darba devēja slikta izturēšnā pret darbiniekiem

Darba devēja slikta izturēšnā pret darbiniekiem Darbinieka apvainošana,aizskaršana. Darbinieks sāka līmēt uzlīmes,bet aprāts pārstāja darboties,tad darbinieks pajautāja kolēğei kas par vainu,bet tā atcirturisi atpakaļ,ka minētais darbineks neko nemāk un pasaukusi darba vadītāju Sarmīti,kas teica,ka apvainotais darbinieks neko nemākot,tad dabinieks uzrakstija atlūgumu,jo vairs nevēlās strādāt tādā darbā strādāt,kur pret darbinieku izturās šādi.Šo darbu vadītāju Sarmīti vajadzētu atlaist,jo viņa izturās pret darbiniekiem incinoši.Ši...

Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne SIA - Krāpšana ar algu, attieksme pret darbiniekiem

Krāpšana ar algu, attieksme pret darbiniekiem Sveiki! Esiet loti uzmanīgi ar darbu šaja uzņēmuma. Sludinājuma portāla ss.com atradisiet piedāvājumu labi nopelnīt utt. Bet īstenība saņemsiet pretējo: 1. Darba alga 3 reizes mazaka neka solis darba intervija 2. Attieksme pret darbiniekiem tieši tāda pati ka izturas pret cukam kautuve 3. Jus varat tikt atlaist no darba nejedzigu iemeslu pec (piemeram berns saslimis) 4. Ipasu uzmanibu pieversu ceha atbildigajai sarmitei-si persona jus noniecinas un apkaunos citu darbinieku prieksa. Ja...

GPU Nākotne - Darbs

Darbs Gribet teikt pa GPU Nakotne! Neiesaku tur tani uznemuma iet stradat! Tur nav adekvativa samaksa tam ko tu strada! Un pret tevi izturesies ka pret suni! algas ari maksa divos veidos gan uz konta un rokas! Attieksme pret darbenieku vnk neizturama! ta pat neiesaku nevienam pirkt to produkciju! kas metajas pa gridu to visu liek atpakal kastes un pako talak! tas ir vnk PRETIGI!

GPU Nākotne - attieksme pret darbiniekiem

attieksme pret darbiniekiem CEHĀ FASĒTAVĀ STRĀDĀ DARBINIECE VĀRDĀ SARMĪTE KURA UZSKATA KA VISI DARBINIEKI IR VIŅAS VERGI, LAMĀ VISĀDIEM LABUVĀRDIEM, BĻAUJ UZ VISIEM KA NEMĀK STRĀDĀT UN LIEK STRĀDĀT 12-14 STUNDAS DIENĀ UN TAD VĒL NAV APMIERINĀTA AR IZDARĪTO. LIEK STRĀDĀT TRĪS DIENAS UN VIENA TIKAI BRĪVA, KAD PRASA LAI UZTAISA GRAFIKU TRĪS STRĀDĀ DIVAS BRĪVAS VIŅA STINGRI ATCĒRT KA TĀDA GRAFIKA NEBŪS LAI STRĀDĀ KĀ IR JA KAUT KAS NEPATĪK LAI RAKSTA ATLŪGUMU.

GPU Nākotne - attieksme pret darbiniekiem

attieksme pret darbiniekiem attieksme pret darbiniekiem ir drausmīga neejiet uz turieni strādāt tur visus uzskata par vergiem

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes