MMT serviss

MMT serviss SIA
www.mmt.lv
Adrese: Dzelzavas iela 117
Rīga
Latvia - LV-1021
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 27472447
Informācija: Paklāju ķīmiskās tīrīšanas pieņemšanas punkti:

Rīga, Purvciems,
Gustava Zemgala Gatve 12a

Rīga, Dārzciems,
Rumbulas iela 7

Jelgava, LV-3001
Jāņa iela 1A
Darba laiks: 8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

MMT serviss - Sūdzības un atsauksmes

MMT serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Neuzticat nevienu pakalpojumu sim kantorim un Girtam Lazdinam! Neuznemas atbildibu par sabojatam mantam un savu darbinieku nolaidibam. Taja pat laika nirgajas par klientiem un uzskata par mulkiem. Pirms maksajat noteikti visu parbaudat ar lupu. Briesmigs iestadijums. Krapnieki!

MMT serviss - Krāpšanās

Krāpšanās Tika nodoti tīrīšanā paklāji ar solījumiem, ka tiks iztīrīti pilnībā, taču saņemot atpakaļ paklājs nav vispār tīrīts, maksimums, kas izdarīts varbūt izsūkts. Nu kā var tā melot un čakarēt cilvēkus. Drausmīgs serviss un tā vadītājs! Nepiedāvā risinājumu, bet nomet klausuli un turpmāk neatbild. Samaksu ńem uz rokas un pretīm neizsniedz ne čeku, ne pavadzīmi. Krāpj ne tikai klientus, bet arī valsti.

MMT serviss - Paklāju ķīmiskā tīrītava

Paklāju ķīmiskā tīrītava Pirms kaķa piemīztā paklāja vešanas uz turieni pārjautāju, vai viņi noņem arī dzīvnieku smakas, jo ir tādas ķīmiskās, kas ar to nenodarbojas. Teica, ka jā, tīrot arī dzīvnieku urīna smakas. Aizvedu. Pēc nedēļas bija gatavs. Kad atvedu mājās, izpakoju no plēves, no paklāja nāca tā pati kaķa urīna smaka. Moš bija patīrījuši tikai virsējo - mīksto - slāni, bet apakšpusi, kas arī bijusi piemīzta, nemaz nav aiztikuši.Vopšem nācās pašiem izmazgāt paklāja apakšpusi.Ja izdomājiet nest uz šo tīrītavu...

J Jopcikss 12.12.2015
Komentāri 3 Pārējās

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes