Mitau Industry

Mitau Industry SIA
Adrese: Mātera iela 23/25 - 63
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20570427
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Mitau Industry - Sūdzības un atsauksmes

Mitau industry - Algu nemaksāšana un darbinieku pazemošana

Algu nemaksāšana un darbinieku pazemošana Paskaidrojiet Lūdzu kā mūsdienu Latvijā rodas tādi uznemēji kā Armands Kančs, kas neciena savus darbiniekus un neizmaksā darba algu pēc noslēgta darba līguma. Ja vairākus mēnešus sola norēkināties laicīgi, bet to nepilda vienmēr ir kkadas atrunas. Šobrīd aizgāja līdz tam ka neejam uz darbu. Bet viņam pie vienas vietas.Kur skatās Valsts Darba Inspekcija un VID. Tādiem jāsēž cietumā nevis jānodarbojas ar uzņemēj darbību. Risinājums viens maksā laicīgi un mēs strādāsim.

Mitau industry - Zemiska attieksme

Zemiska attieksme Mitau industry uztaisīja kopā Dainis Sovinskis un Viktors Žarskis ar Arvis Vālodze un Kaspars Soļims, tas Arvis, kas Armet , tagad CBFix darbiniekiem algu nemaksāja. Patreiz arī Sovinskis turpina nemaksā algu un maksā skaidrā bez papīriem, it kā līgums ir, bet par mazu algu, sola lielu, kuru nav vērts gaidīt, jo uz papīra rāda mazu un tiesā tikai mazo algu no viņiem var piedzīt. Totāli shēmotāji, kuyr skatās valsts ieņēmumu dienests?

V Vins83 12.04.2017
Komentāri 1 Ražošana

Mitau industry - Nostradinasana. Algu nemaksasana. Mitau industry.

Nostradinasana. Algu nemaksasana. Mitau industry. Ja gribat strādāt Mitau industry, ar melnu muti un gaidit algu, kura ir sadalīta vairākos un mazos maksajumos. Tad drosi varat iet tur strādat. Priekšniecības attieksme ir zemiska, ta ka pret mesliem. Tikai baro ar solījumiem, ka viss bus kartība. Bet nekas uz labo pusi neiet. Tikai uz slikto. Neiesaku tur strādāt.

P Panelis 16.01.2017
Komentāri 12 Ražošana

Mitau industry - Attieksme pret darbiniekiem ir zemiska.

Attieksme pret darbiniekiem ir zemiska. Ja gribat stradat, ar melnu muti un gaidit algu, kura ir sadalita vairakos un mazos maksajumos. Tad drosi varat iet tur stradat. Prieksniecibas attieksme ir zemiska, ta ka pret mesliem. Tikai baro ar solijumiem, ka viss bus kartiba. Bet nekas uz labo pusi neiet. Tikai uz slikto. Neiesaku tur stradat.

P Panelis 16.01.2017
Komentāri 6 Ražošana

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes