Meka Bārs

Bārs Meka SIA
Adrese: Stadiona iela 5a
Ozolnieki
Ozolnieku nov.
Latvia - LV-3018
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 63050162
+371 26422543
Fakss: +371 63048494
Darba laiks: 11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 4:00
11:00 - 24:00
11:00 - 22:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Kafejnīcas, bāri
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Meka Bārs - Sūdzības un atsauksmes

Meka Bārs - Slikts serviss

Slikts serviss Ужасный сервис, официантка вашего ресторана блондинка средних лет которая работала сегодня не умеет общаться с клиентами выражается фразами - вы пришли не в тот день, у нас много народу, в смысле я тоже клиент? Хочу нормального обращения! Сразу отвела как собак ближе к выходу намекая что пора домой это вобще норма у вашего заведения? Спасибо впечетления все испорчены о вас, нашему окружуению переддим что у вас делать нечего! По словам вашей официантки к вам записыватся на посещения нужно удачи с такой (милой официанткой) 🤮

Meka Bārs - Slikts serviss

Slikts serviss Pie galdina bijam sesas personas plus 1 berns pasutot edienu viesmile nemineja ne to kad ilgak jagaida ne ko. Pasutijumu gaidam jau 64 min klienti kas atbrauca pec mums tika pavaroti pirmie un jau bija devusies prom bet mes nebijam vel edusi. Pie viena galdina bija kads pazistams darbiniekam tapec tie tika pabaroti pirmie.

Meka Bārs - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana Uzņēmums ir atzīmējies mājaslapā www.arsuni.lv, klaji maldinot klientus attiecībā par "suņiem draudzīgu vietu". Atbraucot uz konkrēto bāru, pamanījām, ka ir uzlikta aizlieguma zīme suņiem. Sniegt atbildes personāls nespēja, tikai pieļāva iespēju, ka vasarā ir atļauts sēdēt terasē. Tas NAV viens un tas pats! Arī Mcdonaldā var apsēsties ārā ar suni un paēst, tas nenozīmē "suņiem draudzīgu vietu". Lieki iztērēts benzīns un laiks!

Meka Bārs - Slikts serviss

Slikts serviss Ar draugiem devāmies atpūsties uz Meku, kuras darba laiks piektdienās ir līdz plkst.4.00 diemžēl vakars tika sabojāts... Plkst.2.30 visi bāra apmeklētāji tika palūgti atstāt telpas, jo esot maz cilvēku un neesot izdevīgi vairs strādāt. Cilvēku bija pietiekami, deju placis pilns. Paldies par sabojāto vakaru!

Meka Bārs - Attieksme pret klientiem

Attieksme pret klientiem Agrāk vienmēr likās, ka šī vieta ir labākā no visiem, kas ir Jelgavā un blakus tai, bet tagad mums tā vairs nešķiet. Es saprotu, ka sakarā ar ledus skulptūrām Jelgavā šogad pie mums brauca nenormāli daudz cilvēku, bet neļaut klientiem pasēdēt 10 minūtes un uzgaidīt kamēr pēc mums atbrauks, tas ir vispār... Pienāca oficiante, ap 40 gadiem, rudiem matiem un stulbu sejas izteiksmi un pateica, ka restorānā maksimālais laiks cik varam pasēdēt ir pusstunda, jo citi gaida. Tad teicām, ka atbrauks vēl...

Sia meka - Norēķināšanās kārtība

Norēķināšanās kārtība Iebraucām liela kompānija iekost pusdienas, bet kad vēlējāmies katra ģimene uz sava rēķina pasūtīt ēdamo, tad pateica ka var tikai trīs rēķinus uztaisīt! Nu labi gan jau sadalīsim naudu savā starpā, bet kad pienāca maksāšana gribējam samaksāt rēķinu divās daļās, bet nevar var tikai skaidrā vai nu ar maksājuma karti! Tad atnāca cita viesmīle prasija kāda bēda? Kad izstāstijam tad atbideja, ka ko jus te lecaties varbut ari var izdarit jusu prasitas maksājumu funkcijas bet tas ir sarežģīti un...

bārs Meka Jelgava -

V jetom zavedenii ceni stavjat kak hotjat. V menju stoit odna cena, no kogda prinosjat schjet, to on vsegda "prijatno" udivljaet. Ja zakazala porciju karbonada, toljko salat bez chesnoka, tak potom s menja sodrali plusom denjgi za salat, hotja on uze v cene porcii. A moja kollega po rabote zakazala porciju karbonada bez kartoshki, toljko s salatom, v itoge eta porcija stoila doroze chem s kartoshkoi. Takoj naglosti v obsluzivanii ja nigde ne videla.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes