LatTranZit

LatTranZit SIA
www.lattranzit.lv
Adrese: Mihoelsa iela 5 - 39
Daugavpils
Latvia - LV-5401
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: + 371 28118283
+44 7823757175
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

LatTranZit - Sūdzības un atsauksmes

Lattranzit - Slikts serviss

Slikts serviss Vispirms jau somas paņemšanas intervāls izmainījās no sākotnējām 2 stundā uz 6 stundām. Sūtījums jāved bija uz angliju. "vislabākais" bija tas, ka somu nometa lejā pie veikala, nemaz neinformējot par piegādi, kaut gan saņēmējs dzīvoja otrajā stāvā un bija sazvanāms. Turklāt sūtījumu nācās gaidīt no solītajiem deviņiem rītā līdz pusdienlaikam. Nekad neizmantojiet šo firmu!

Lattranzit - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Vēlējos sūtīt paciņu no Anglijas uz Latviju. Visslaik esmu izmantojis vienu kompāniju, bet takā viņi sāka vairāk prasīt naudu par mazām sīkpakām izvēlējos pamēģināt Lattranzit. Lielākā kļūda ko esmu pieļāvis. Vispirms piereģistrēju sūtījumu online viņu mājaslapā. Viņi man atsūtīja epastu ka pasūtījums pieņemts un vai nu sestdienā vai svētdienā šoferis piezvanīs un savāks paciņu. Atrodos Anglijas vidienē. Gaidīju līdz svētdienas vakaram un zvanīju atkal. Teicu ka šoferis vēl nav bijis, vai...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes