Labais Veikals

Iepirkumu grupa SIA
Adrese: Dzelzavas iela 117, 3.stāvs, Rīgā, LV-1021
Rīga
Latvia - LV-1021
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67338241
Fakss: +371 67338242
Informācija: Aizkraukles novads
Labais„Āboliņi”,
Aizkraukles pagasts,

Balvu novads
LabaisBrīvības iela 65,
Balvi, Balvu novads

Cēsu novads
LabaisL. Paegles iela 5, Cēsis,

Gulbenes novads
LabaisO. Kalpaka iela 62, Gulbene,

Kandavas novads
LabaisLielā iela 1, Kandava,

Kocēnu novads
Labais„Vecbrandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts,

Kuldīgas novads
LabaisJelgavas iela 73, Kuldīga,
LabaisMucenieku iela 26, Kuldīga,

Liepāja
LabaisZemnieku iela 60,
LabaisSila iela 3,

Madonas novads
LabaisSaules iela 55a, Madona,

Olaines novads
LabaisStacijas iela 16, Olaine,

Preiļu novads
LabaisBrīvības 75a, Preiļi,

Rēzekne
LabaisAtbrīvošanas aleja 163,

Saldus novads
LabaisRīgas iela 8, Saldus

Siguldas novads
LabaisPulkveža Brieža iela 111-111a, Sigulda,

Smiltenes novads
LabaisMazā Jaunā iela 12, Smiltene

Talsu novads
LabaisJaunā iela 23, Talsi

Ventspils
LabaisDurbes iela 38/40
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Labais Veikals - Sūdzības un atsauksmes

Labais Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Slikts serviss. Visas pārdēvējās laipnas, izņemot, pieņemto jauno meiteni. Blonda, strādā pāris nedēļas. Viņai nav iemācītas nekādas laipnības normas. Ne labdien, ne paldies, ne lūdzu. Skatās uz cilvēkiem, tā kā kāds viņai dzīvību būtu parādā... Ļoti nepatīkami, pilnīgi negribās vairs šajā veikalā iepirkties. Ieteiktu veikala vadībai veikt ar viņu pārrunas un iemācīt pieklājības normas, kā ir jāapietas ar klientiem.

Labais Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Nolēmu vienu reizi atrakt uz šo veikalu kuru man ieteica drugs. Kad es gribēju apmaksāt pirkumu es runāju pa telefonu par ko man aizrādīja kasieris. (apaļīga sieviete ar brūniem matiem) un pēc tam vel teica lai es nerunāju skali. Tādas attiecības dēļ es vairs nekad neienākšu labais veikalos!

Labais Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Šausmīga apkalpošana. Bojāti augļi.. Kasieres klačojas, nepalīdz izvēlēties alkoholu; pateicot ka tagad aizņemta in neviens nevar palīdzēt. KasĒ bij daudz pircēju, otra kase bez pārdevējas, kura tāja laika klačojas par visu, jo kāmēr stāvēju visu par visiem uzzināju :D stāvēja kasiere gandrīz pie kasēm, bet apkalpot nevarēja, bija citas "darīšanas". Plaukti pustukši.. veikals drausmīgs!

Labais Veikals - Gan krāpšana, gan slikts serviss.

Gan krāpšana, gan slikts serviss. Labais - mucenieku iela 26, kuldīga neskaitāmas reizes iegriežos šajā veikalā, jo tas ir tikai minūtes gājienā no manas mājas. Cenas superīgas, apkalpošana "so, so", bet pievēršat uzmanību čekiem. Ne reti vien būs jāsastopas ar izbīli, ka cena pie kases ne būt man tāda pati kā pie plaukta. Tikai divi no piemēriem: 1) nav laika gatavot, paņemu big lunch (nūdeles) , cena plauktā 56 eiro centi, bet pie kases 75 labi, nesākšu celt brēku, bet pasaku, lai nomaina cenu zīmi. 2. Reize, 3...

Labais Veikals - Bojajums. Slikts serviss. Krapšana

Bojajums. Slikts serviss. Krapšana Preiļos vajadzētu saukt PVD. Produktiem termiņi izbeigti daudziem, ilgi jāstav pie kases, kasieres nekad nav pie kases. Plaukti pus tukši. Alus ir skābs... cenas nesakrīt..strādnieki un vaditajs nevar isti paskaidrot kapec tada situacija ir veikala..

A AnnaBerm 04.09.2018
Komentāri 1 Veikali

Veikals Labais - Pircēju manīšana

Pircēju manīšana Ļoti nepatīkami, kad aizej uz veikalu labājs Siguldā iepirkties, cena pie preces ir viena, bet kasē iesit lielāku cenu. Protams veršos pie vecākas pārdevējas bet sakarīgas atbīldes nedzirdēju. Vakarā atkal devos uz veikalu labais iepirkties un atkal cena pie preces viena bet iesit atkal lielāku. Jautāju taj pašāj vecākai pārdevējai kas tad notiek ar tām cenām, atbilde bija ka viņāi tas ir apnicis. Kā turpmāk šajā veikalā iepirkties? Varbūt ir iznācis jauns likums par pircēju maldināšanu?

Labais Veikals - Drausmīgs serviss

Drausmīgs serviss Olainē, veikalā labais ir kasiere, jā nemaldos, tad viņu sauc Svetlana, apaļīga, brūniem čirkainiem matiem. Viņas attieksme ir drausmīga, apmeklētāju parasti nav šausmīgi daudz. Kad pircējs ieiet veikalā, iziet cauri un paņem, ko vēlas, dodas pie kases, pie kuras viņas protams nekad nav, viņa atrodas turpat pāris soļu attālumā, kaut ko krāmē plauktos, es pie kases esmu nostāvējusi pat 5 minūtes viena pati, viņa redzot ka es tur esmu, turpina krāmēt, tad ļoooooti lēni iet pie kases ar neapmierinātu seju un loooti lēni strādā, tā ir ņirgāšanās par klientiem, tādai nav vietas veikalā!

L Liiinka 26.01.2018
Komentāri 4 Pārdevēji

Labais Veikals - Veikala vaditajas attieksme pret darbiniekiem

Veikala vaditajas attieksme pret darbiniekiem Veikala vadītājas attieksme ir briesmīga, drabiniekus terorizē. Nekad nekas nav labi, tāda sajūta ka darbienieki ir suņi nevis cilvēki. Nolamas, aprunas savus stradniekus, bet nekad neuzslavēs. Slimot nedrīkst, uzreiz Tev pateiks, ka vari mekēt citu darbu. Necilvēciska attieksme pret darbiniekiem.. Žēl ka to priekšniecība neredz!

A Anete 10.11.2017
Komentāri 0 Tirdzniecība

Labais Veikals - Bojāti augļi,dārzeņi

Bojāti augļi,dārzeņi Interesē kādēļ gan veikala darbinieki nevar aizvākt vecos augļus un dārzeņus. Vairakkārt kad iepērkos stāv kaudze vecu sīpolu, paprikas, vecu gurķu. Labāk lai naw nekā. Pilnīgi nelabi paliek. Šodien kiwi kastee visi kivi beigti. Mazliet stingrak paņemot viņi rokā izšķīst. Kartupeļi arī sakaltuši puskaste. Vienreiz vispār atverot olu paku, ap olām pelējuma pūciņas. Es pārdevējai saku ka tā tam nevajadzētu but, viņa atbildēja ka tā tam jābūt, tas normāli. Es vienkārši šokā. Nekad tādas redzējusi neesmu un nepirktu. Nākamreiz bildēšu un saukšu pvd

Veikals Labais - Šausmīga attieksme pret darbiniekiem

Šausmīga attieksme pret darbiniekiem Veikals "Labais" Liepājā-Zemnieku ielā, tur strādājošā pārdevēja (viena,kura strādā tur visilgāk) iedomājusies, ka drīkst atļauties aizskart un ar vārdiem pazemot citus strādājošos, jo jauniņos,kas tikko sākuši strādāt izēd no darba vietas, viņa kliedz pilnā balsī virsū, pat kad esi kasē nekautrējas kliegt virsū, kad ir vesela rinda ar cilvēkiem.. pat tad,kad jāstrādā zālē- skrien klāt un rauj aiz rokas, aizskar ar vārdiem, attieksme vienkārši drausmīga! Ja vēl veikalvede un citas ir foršas un...

Veikals Labais - Ņirgāšanās par klientiem

Ņirgāšanās par klientiem Es iepērkos veikals Labais, jo tas ir vienīgais veikals kas atrodas vistuvāk mājām. Pārējie veikali atrodas 3 km attālumā. No sākuma kad iepirkos neņēmu verā darbinieku attieksmi un uzvedību pret klientiem bet tagad kad pašai nācās piedzīvot apkaunojumu no viņu puses malā palikt vairs negribēju, tā viņu ņirgāšanās par klientiem un nelaipnība ir drausmīga. Es iegāju veikalā neviena cilvēka nebija tikai strādnieku bariņš kas stāvēja pie kases un klačojās gribēju tikt pie kases bet tur viena...

P patr 21.03.2014
Komentāri 4 Tirdzniecība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes