Kūriņš

Kūriņš SIA
Adrese: Kaugurciems 47
Jūrmala
Latvia - LV-2016
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67734677
+371 26529539
Darba laiks: 11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Kafejnīcas, bāri
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
15
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Kūriņš - Sūdzības un atsauksmes

Kūriņš - Slikts serviss

Slikts serviss Skarba pieredze. Pasūtījumu gaidījām 1 stundu ,15 minūtes. Acīmredzot par mums vienkārši aizmirsa. Ja noņemt no cūkgaļas karbonādes resno mīklas slāni, paliek maziņi, plāniņi gaļas gabaliņi. Subjektīvi: negaršīgi. Ar dārzeņiem (kas nāk klāt pie karbonādes) arī viduvēji: maziņa-maziņa čupiņa (acīmredzot dārzeņu neraža Latvijā) . "labas " tikai Cenas. Esam vīlušies. Ar to, kas bija agrāk, nevar salīdzināt.

Kūriņš - Неуважительное отношение к посетителям, хозяин заведения Хам !!!

Неуважительное отношение к посетителям, хозяин заведения Хам !!! Плохое отношение к русскоговорящим посетителям! Оскорбления в адрес посетителей! Приготовленное блюдо было не посолено, подано холодным. После замечания услышали возмущение в свой адрес. Бармен принципиально не говорит по русски, хотя прекрасно понимает. Не рекомендую данное заведение! Отвратительное отношение! Почитав отзывы на разных сайтах, понял что мы не одни такие!

Kūriņš - Slikts serviss

Slikts serviss Tiko saņemu zvanu un izziņu no iestādes īpašnieka ar apvainojumiem un rupjiem vārdiem. Labi ka man visi zvani pierakstās. Es esmu šoka 🤦‍♀️ārprāts kas par iestādi. Никому не рекомендую это заведение, хозяин сам лично позвонил и оскорбил за то что я оставила отзыв о них.

Kūriņš - Apkalpošana

Apkalpošana Pasūtījām ar bērnu vakariņas, pēc stundas zvanījām un jautājam kur ir mūsu pasūtījums, uz ko man pateica ka aizmirsa mūsu numuru un vairs nevedīs, ja gribat brauciet paši. Aizbraucam un paņemam, viss bija auksts. Sabojāts garastāvoklis ir uz visu vakaru. 👎👎👎👎

Kūriņš - Slikts ēdiens. Edienam bija ļoti daudz sāls.

Slikts ēdiens. Edienam bija ļoti daudz sāls. Pasūtīju gaļas podiņu. Atnesa man gaļas podiņu - kartupeļi, liellopa gaļa, siers... Pēc pirmā kumosa jau nepatika, ka ēdiens ir pārlieku sāļš. Un tas bija patiešām sāļš, ka sāls garša vēl ilgi palika mutē! Atteicos no ēdiena un man piedāvāja citu - asinsdesu! Nu pagaidīju apmēram 20-30 min! Nesagaidīju un bija jau laiks iet prom.

Kūriņš - Apkalpošana

Apkalpošana Очень не рекомендую даже близко приближаться. Считаю, что выгонять людей за стиль одежды, примешивать политику (тем более не связанную с Латвией) - это низко, подло и неэтично. Надеюсь на то, что их бизнес не закроется, а будет влачить жалкое существование без клиентов. Депутату - мошеннику - привет!

Kūriņš - Higiēnas prasību pārkāpumi!

Higiēnas prasību pārkāpumi! Pārkāpj pat elementāras higiēnas prasības! Personāls klepo nesot šķīvjus, ar tām pašām rokām padod traukus, mazgāt rokas uz to "padomju laika mantojumu" ko dēvē par tualeti iet ir vienkārši pretīgi. Grīda mev tīrīta Mēnešiem, visapkārt putekļi. Sūdzība arī Veselības inspekcijā!

Kūriņš - Slikts serviss

Slikts serviss Šausmīga apkalpošana! Nesen ieteicu šo vietu viesiem no Maskavas, kuri pavadīja karantīnu Jūrmalā. Viesmīlis, dzirdot ka cilvēki runā krieviski, īpaši nesteidzās. Iespējams, ka tur strādā vnk nelaimīgi cilvēki, bet pat pasmaidīt nevarēja. Ēdiens arī nebija pietiekami labs, lai ciestu tādu attieksmi. Garastāvoklis bija sabojāts!

Kūriņš - Attieksme un apkalpošana

Attieksme un apkalpošana Riebīga, rupja attieksme pret cilvēkiem. Ēdiens vienmēr pārsālīts, taukains, negaršīgs un, manuprāt, nesvaigs, tas ļoti ilgi jāgaida. Diezgan augstprātīga attieksme no oficiantu puses, viņi iet garām, it kā nepamanītu tevi, kaut var redzēt, ka viņi nav īpaši aizņemti, jo tā galīgi nav populāra vieta. Čeku nedod, kas pats par sevi aizdomīgi, ilgi jāstāv rindā, lai to dabūtu. Ja negribat sev sabojāt atputu un garastāvokli uz visu dienu, neieteiktu apmeklēt šo vietu.

Kūriņš - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien. Nepatīkami pārsteidza kūriņš. Zinu šo vietu jau sen un senāk tā tiešām bija vieta ar gardu ēdienu, patīkamu vidi. Tagad... Ēdiens jāgaida ļoti ilgi, tas ir pārsālīts. Piemēram, kotletes šķiet ceptas no vecas, etiķī mērcētas gaļas. Jau ar smaku. Izskatās, ka ēdiens gatavots bez mīlestības, ļoti primitīvi. Rupjmaizes grauzdiņi lieli, jēli un taukaini. Galdi taukaini, āra terasē puķes kastē jau sen nokaltušos. Čeku nedod. Tik pajautā vai termināla kopija vajadzīga. Bet kur ir čeks? Tomēr...

Kūriņš - Slikts serviss

Slikts serviss Lieliska vieta, gards ēdiens, bet apkalpošana vienmēr pieklibo. Bet 19. Marta vakarā tā īpaši izcēlās pie rēķina maksāšanas. Piebildīsim, ka bija jaunietis kas mūs apkalpoja klāt vēl esot meitenes kura apkalpoja citus galdiņus. Vakarā, labi ja 4 galdini bija aiznemti. Uzprasīju rēķinu un līdzņemšanai kastīti. Sākām gērpties gaidot rēķinu, un tad sākākās ilgā gaidīšana stāvot, kamēr mēs (4) tikām ignorēti. Ieskaitot manus vecākus, cienījamos gadis, saģērbušies - stāvām un gaidam. Mūsu jaunieti...

Kūriņš Kauguros - Slikts serviss un apkalpošana

Slikts serviss un apkalpošana Kāpēc interneta tiek publicēts 1 septembra pasakums ka ieeja par brivu bet aizejot mus izsviez ara ka bomžus ar aizbildinājumiem ka nau vietas kaut gan plkst 9.00 kurins bija pustuks un galdini ar bija brīvi zvanijam lai rezervētu bet neviens neatbildēja gajam lai atpustos padejotu bet kad apsedamies pie briva galdina mus izdzina ara kip vietu neesot gribejam nopirkt alkoholu pasedet bet ari sekoja atbilde vietu nau tas nekas ka vins bij pustuks un neviens nedejoja visi eda ja tas bij privāt...

Kūriņš Kauguros - Apkalpošana

Apkalpošana Kolēģa ieteiktā kafejnīca pie jūras rada labu iespaidu ienākot pa vārtiņiem, sākums daudzsološs, ēdienkarte apetītelīga. Pasūtījums veikts, galdiņš atrasts, taču 3 cilvēki ēdienu reizē nevar sagaidīt. Vienam porciju atnesa laikus, pēc aptuveni 30-40 minūtēm. Tālāk otru porciju gaidīja 50 minūtes. Kad viens cilvēks jau bija paēdis, trešais vel tikai gaidīja. Vairākas reizes tika jautāts, cik ilgi var cepties karbonāde, kad blakus galdiņš, kurš atnāca stipri vēlāk jau tādu pašu karbonādi ēda. Pēc...

Kūriņš Kauguros - saimnieks-rupeklis

saimnieks-rupeklis Ļoti nepatīkamu iespaidu un sabojāto garastāvokli uz visu vakaru garantē saruna ar iestādes saimnieku,paralēli Jūrmalas domes deputātu Arni Ābelīti.Kūriņš,vieta,kur par tavu naudu tevi aizvainos un pat neidomāsies atvainoties.Ļoti nepatīkami.

Kūriņš Kauguros - Apkalpošana

Apkalpošana Kafejnīcā Kūriņš Kauguros, jūras krastā ir viena no drausmīgākajām apkalpošanām kāda redzēta. Ja ejat vairāk par 2 cilvēki, tad ir gandrīz 100% garantija, ka Jūsu pasūtījums tiks sajaukts, vai pat neatnests. Pasūtījumu pieņemšanas meitene jau katru pasūtījumu pieraksta 3 reizes, putrojās un sāk no gala. Pēc aprēķina un apmaksas, pusei no 4 cilvēku kompānijas atnesa daļēji - pamatēdienu bez piedevām uz kurām bija jāgaida vēl pusstunda, līdz ar to ēdiens zaudēja savu jēgu. Apelsīnu sulas vietā...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes