KORAD Oļģerta Silova

SO Sia
Adrese: Rūpniecības iela 16
Jaunjelgava
Jaunjelgavas nov.
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26802777
+371 25768890
+371 29456819
Fakss: +371 63083833
Informācija: Juridiskā adrese
Kungu iela 17,
Jelgava, LV-3001
Darba laiks: 8:30 - 16:00
8:30 - 16:00
8:30 - 16:00
8:30 - 16:00
9:00 - 15:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Pakalpojumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

KORAD Oļģerta Silova - Sūdzības un atsauksmes

KORAD Oļģerta Silova - Krāpšana, klientu dezinformēšana

Krāpšana, klientu dezinformēšana Darbinieki dezinformē klientus, sākumā sakot konkrētas Cenas par pakalpojumiem un apbēdīšanas piederumiem, nepieminot, ka šīm summām klāt beigās būs vēl +pvn, kas nav maza summa un, ko vajadzētu pieminēt uzreiz (, ka teiktās izmasas ir bez pvn) . Rezultātā jūs samaksāsiet daudz vairāk kā plānojāt. Centāmies noskaidrot, kāpēc sākotnēji mutiski norunātā summa krasi atšķiras no čekā esošās, zvanot uz šo biroju, uz ko saņēmām nepatīkamu attieksmi no darbinieces un rezultātā nekas netika risināts un...

KORAD Oļģerta Silova - Paldies

Paldies Sirsnīgs paldies Jelgavas apbedīšanas nama,,KORAD,,darbiniekiem un personīgi Oļģertam Silovam par ļoti laipnu apkalpošanu,konsultāciju un klienta vēlmju ievērošanu,kā arī par kvalitatīvi izpildītu darbu pieminekļa izgatavošanā,uzstādīšanā un kapavietas labiekārtošanā. Patiesā cieņā,Nordenu ģimene.

KORAD Oļģerta Silova apbedinasanas nams - Nepareizas atiecibas ar pircejiem

Nepareizas atiecibas ar pircejiem Nepieņem naudu no bankas kartes,izturas rupji pret pircējiem , daži no strādniekiem strādā neoficiāli un par tiem nemaksā nodokļus lūdzu pārbaudīt šo firmu Dara ko grib prieks viņiem neka nau svēta . Kad mēs pievērsāmies pie šis firmas tad mēs nezinājām ka bus šādas problēmas Šī firma nemāk izturēties pret pircējiem ar cieņu Mēs domājam ka jūs atrisināsiet Šo problēmu .

Korad, Oļģerta Silova Apbedīšanas Nams - Хамское отношение к родственикам умерших

Хамское отношение к родственикам умерших За оплату не видают чеки , непринемают деньги с банкавской карточки , без придупреждения уберают паставление паметники и надгробники на кладбищях и ето не еденичный случий . Шантажируют , требуют дерьги больше чем надо . Прашу виеснить ест ли какиета жалобы от людей на фирму "KORAD", OĻĢERTA SILOVA APBEDĪŠANAS NAMS .

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes