Inter Cars

INTER CARS LATVIJA SIA
www.iclatvija.lv
Adrese: Dīķa iela 44
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67804009
Informācija: Тirdzniecības filiāle ''Pārdaugava''
Bieķensalas iela 9, Rīga, LV-1004
Тel: +371 6780 4009
Fakss: +371 6611 6775
E-pasts: [email protected]
Darba laiks: I - V 9:00 - 19:00 / VI 9:00 - 15:00


Тirdzniecības filiāle ''Brasla''
Braslas iela 29a, Rīga, LV-1084
Тel: +371 66117555
Fakss: +371 66117558
E-pasts: [email protected]
Darba laiks: I - V 9:00 - 19:00 / VI 9:00 - 15:00

Тirdzniecības filiāle ''Lidosta Rīga''
Plieņciema iela 35, Mārupe, LV-2167
Тel: +371 6793 4600
E-pasts: [email protected]
Darba laiks: I - V 9:00 - 19:00 / VI 9:00 - 15:00

Tirdzniecības filiāle ''Rumbula'' (LKW)
Maskavas iela 459, Rīga, LV-1063
Tel.: +371 27700216; +371 27700215
E-pasts: [email protected]
Darba laiks: I - V 8:00 - 18:00 / VI 9:00 - 15:00
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

10%
Sūdzības
12
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Inter Cars - Sūdzības un atsauksmes

Inter Cars - Slikts serviss darba

Slikts serviss darba Šausmig darba firma inter cars imanta. Bija labs darba prieks un pec tam jau slikti. Ina stāmere ir pretīgi pazemēt cilvēku. Esmu profesonal kurjer. Ina stāmere bija kopa parbaduj ar server klienti aprunāt es paspēju ja gan ne. Un Ina Stāmere teic ir slikti, kad vina beidzas brivs es pats eju uzzinat nav slikti vis ir labs. Un alga kavēt nav lidz 15.

Inter Cars - Slikta darba vide

Slikta darba vide Neieteiktu iet strādāt uz SIA Droga-A jeb InterCars. Savus darbiniekus vienkārši neciena. It īpaši tos, kas ilgi strādā. Nedod Dievs, iestāsies par sevi vai pateiksi savas domas, uzreiz samazinās likmi. Tu neko nedrīksti iebilst! Savādāk jau pēc pusstundas tev pienesīs lapiņu klāt par likmes samazinājumu. Meklē nevis darbiniekus, bet robotus, kas nerunā pretī un tikai pakalpo. Arī darba vietā ir vīriešu diskriminācija. Visas sievietes jālaiž pa priekšu ārā cauri apsargiem un nav svarīgi, ka tev...

Inter Cars - Briesmīga attieksme pret darbiniekiem

Briesmīga attieksme pret darbiniekiem Nav vienkārši vārdu. Priekšniecība ir bezjēdzīga, neviens nespēj normāli apmācīt un sagaida ka jau no pirmās dienas visu 100% zināsi. Uz jautājumiem atbild ar "tu esi idiots" un tālāk nekas netiek paskaidrots. Piesienas par katru sīkumu, nevar pat uz tualeti aiziet, kad jau dirš augumā. Darba innventārs (skeneri utml.) ir novecojis, Knapi lietojams, metams ārā. Drausmīga kompānija. Ilgāk par mēnesi mentāli vājākam cilvēkam tur strādāt būtu kā nāvessods.

Inter Cars - Продажа запчасти от другой модели авто и отказ её поменять

Продажа запчасти от другой модели авто и отказ её поменять В магазине автозапчастей intercars на улице maskavas купил топливный фильтр. Я не механик и понятия не имею какой он должен быть. Я предоставил всю информацию о машине продавцу и он предложил к покупке фильтр. В автосервисе где меняли фильтр оказалось что это фильтр от другой модели авто. Приехал с фильтром назад, чтобы поменять, а в этом intercare, отказались его принимать обратно. Но ведь это же их косяк а не мой, они мне этот фильтр впарили. Получается там работают мошенники, не отвечают ни за что. Никому не советую пользоваться их магазином, там жулье. !

3 333333 14.09.2022
Komentāri 2 Veikali

Inter Cars - Negrib atdot naudu

Negrib atdot naudu Nopirku stūres pastiprinātāja pumpi 170. Eur. , meistars uzliek pumpi, stūre smaga, knapi var pagriezt, pumpis nestrādā. Biju dzirdējis ka baldonā remontē, pārbauda hidroliskos sūkņus, aizsūtīju tur, atbilde, sūknī nav spiediena, varbūt nepareizi izsakos, neesmu mehāniķis, bet fakts ka sūknis beigts. Vedu atpakaļ sūkni uz veikalu, aizpildu to lapu, kur dažiem punktiem nepiekritu, un neparakstīju, pārdevējs Saka pēc 2. Nedēļām, šodien zvanu, nu jau 8. Maijs, man jautājums, vai tiešām viņiem ir...

Inter Cars - Kāds var pastāstīt vairāk par darbu Inter Cars?

Kāds var pastāstīt vairāk par darbu Inter Cars? Labdien. Kāds var pastāstīt par darbu inter cars? Uzņēmums ļoti bieži publicē jaunas vakances, nesen arī pārrakstījuši darba sludinājumus, norādot atalgojuma likmes, kas, principā, nav tik zemas, salīdzinot ar citiem uzņēmumiem nozarē. Interesē, kāpēc tik bieži meklē jaunus darbiniekus? 100% kaut kas nav labi viņiem tur iekšā. Paldies.

A AB 04.10.2021
Komentāri 6 Karjera / Darbs

AtrisinātaInter Cars - Melo

Melo Полное дерьмо а не работа. Платят реально копейки, а пашешь как черт-как дворник бесплатный, сборщик товара, весь день на ногах с 7 до 18. За это платят копейки. Если есть права (как у меня) будешь ещё и доставлять доставки. В лень наматываешь на ногах по 22км (врубал на телефоне не раз) . Отработал 2 месяца и ушёл-это ад а не работа. Сначала напоют хорошие предложения, потом если будешь пахать на износ получишь может быть евриков 600. Там закрывает даты спитый алкаш (видно по лицу по имени...

Inter Cars - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien iegādājos 11.06.2020 priekš sava auto uz 250€ ritošai daļai detaļas! Atbraucu majās izjaucu visu, un sapratu ka man iedeva ne tos bremža klučus! Devos atpakaļ uz veikalu lai samaina pret citiem bet uz ko man atbildēja mēs neko nemainīsim varat iet prom! Paldies intercars par servisu! Uzdāvināju 39€:)

Inter Cars - Slikts serviss un krāpšana

Slikts serviss un krāpšana Iegādājos priekšējos bremžu diskus ferrodo. Diski pēc nobrauktiem 300km sametās. Diskus aizvedu atpakaļ uz veikalu Jelgavā. Uzrakstīju iesniegumu par brāķētu profuktu. Šo iesniegumu iesniedzu, bet pretī nesaņēmu nekādus dokumentus. Saņēmu tikai atbildi, ka mums ir tāda kārtība un jums ir jāuzticas. Nu jau pagājis vairāk kā mēnesis, bet no inter cars ne ziņu. Zvanot uz turieni, saņēmu atbildi, ka diski nosūtīti uz Poliju, bet atbildes neesot. Un viņi man neko neva pateikt. Tā arī palieku muļķa lomā. Nav ne disku ne naudas un nezinu kad to atrisinās.

Inter Cars - Drausmīgs serviss

Drausmīgs serviss Drausmīga apkalpošana, pasūtiju preci internetā atnāk uz epastu apstiprinājums ar reģistrācijas numuru. Gaidu nedēļu, divas neviens nezvana, kaut gan epasta rakstīts ka 1-5 dienu laikā būs pasūtījums maskavas ielā tā mani informēs. Nesagaidīju zvanu aizbraucu uz vietas maskavas ielā 449 tur atgāzies krēslā teļš tik pasmīn, ka preces nav. Piedāvā sūtīt (bet es taču esmu jau pasūtījis!) un vēl par citu lielāku cenu un vēl piemetina, ka ar atlaidi:) ) ! Nu vāks, vairāk nav ko teikt..

Inter Cars - Slikts serviss

Slikts serviss Darbinieku attieksme pret klientiem ir šausmīga. Detaļas pēc VIN koda dod nepareizas,paši neko nesaprot,tiek iedotas detaļas no citu auto markām.Kasiere apkalpojot klientus ēd saldējumu. Ja darbinieki nav sagatavoti šādam darbam, tad viņiem tur nav ko darīt.

Inter Cars - Attieksme pret darbiniekiem

Attieksme pret darbiniekiem Attieksme pret darbiniekiem ir vienkārši briesmīga, izturās kā pret suņiem. . Tur ir sadalīti brigadieri 3 pakāpēs un katrs par sevi gudrāks. Par katru kļūdu tev kautko noraus no algas. Liekas kad liela alga bet mēneša beigas sapratīsi ka nav tik daudz jo tev esot bijas kautkadas mistiskas kļūdas vai sodi. Algas lapiņas arī nedod un ja iedod tad apmēram mēnesi pēc algas. Biezi liek darīt lietas kas nebūtu jādara. Tad vel bieži notur ilgāk darba jo kāds nav paspējis kautko izdarīt, daudza...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes