Iepazisanas.lv

Kategorija: Iepazīšanās
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Iepazisanas.lv - Sūdzības un atsauksmes

Iepazisanas.lv - Krāpšana

Krāpšana Zita Čubreviča aizņemas naudu un neatdot cilvēkiem. Trīs bērnu mamma, kura saņēma bērnu naudu un nepienācīgi izturējas pret saviem bērniem. Kurai ir atņemtas mātes tiesības. Apmelo vīriešus, ar kuriem iepazinas interneta un krāpj vīriešus naudas ziņā. Mele, krāpniece, zagle. Dzīvo augšDaugavas novada, Višķi, Višķu tehnikums 11 - dz.13. Neuzķeramies veči!

Iepazisanas.lv - Slikts serviss, briesmīga lapa!

Slikts serviss, briesmīga lapa! Pirms gadiem 7, joka pēc, piereģistrējāmies, ar draugiem, šajā vietnē. Kopš tā laika tur neesmu gājuši. Šobrīd šis ir kļuvis par nopietnu problēmu! Visu laiku saņemu spam ziņas epastā. Atradu paroli, atradu kā izdzēst savu profilu. Nopriecājos, ka viss, neko par šo vājprātu vairs nedzirdēšu. Bet par agru priecājos, arī pēc profila izdzēšana turpinu saņemt ziņas ar "jaunām zinām manā iepazisanas.lv" profilā! Profila man tur vairs nav, pieeja man tam nav nekāda, kā lai aptur ziņas? !

Iepazisanas.lv - Krāpnieks, naudas izspiedējs Janis Jarvinen no Somijas

Krāpnieks, naudas izspiedējs Janis Jarvinen no Somijas Vēlos birdināt! Raksta sievietei pieklājīgas, nopietnas vēstules, vēlas tikai nopietnas attiecības, tad sutis jums dāvanu, kura līdz jums nenonāks, jo dala bus jāapmaksā pašai, (mana gadījuma 70 eiro) tad kad dāvana bus ceļa, to pats atsauks. Tad nozudis no rezesloka, bloķējot savu e-pastu no jums. Loti viltīgs un manipulatīvs, jo uzķeros uz to, ka dāvanu izvēlas viņa dēls (7 gadi) atsūtīja pat dela fotogrāfijas. Nekāda gadījuma nedodiet savus telefona nr. Vai adresi, jo es pat tagad baido...

Iepazisanas.lv - Krāpšana

Krāpšana Gribu pasargāt cilvēkus no saita http://m.Iepazisanas.lv/,kuri lasa atsauksmes! Šajā saitā, lai saņemtu vēstules jums jāpērk salīdzinoši dārgs abonements, kad tas ir nokārtots jūs saņemat no it kā reāliem cilvēkiem vēstules, bet kad mēģināt sarakstīties, nekas tālāk nenotiek. Nav administrātoru, atbildēs nāk tukši e-pasti. Vienu vārdu sakot: ļaudis, uzmanieties, tā ir krāpšana!

Iepazisanas.lv - Krāpšana

Krāpšana Ļoti iespējams, ka šī vietne ir viskrāpnieciskākā no visām iepazīšanās vietām internetā Latvijā, jo tur acīmredzami uzdarbojas viltus profilu veidotāju brigāde, kas piesaista klientus ar feikām vēstulēm no daudzām it kā reālām sievietēm, tādā veidā liekot iegādāties salīdzinoši dārgu abonementu, lai varētu atbildēt. Bet tālāk par to arī nekas nenotiek, jo vairs nav nekādas atbildes, par spīti tam, ka bija saņemta ieinteresēta vēstule. Silti iesaku neapmeklēt to portālu un neuzķerties uz tiem...

Iepazisanas.lv - Krāpnieki

Krāpnieki Iepazišanas.lv Mājas lapā piereģistrējos ar domu iepazīties, taču sapratu ka tā ir pilnīga krāpšana. Tu nevari lasīt vēstules no citiem (it kā lietotājiem) kamēr neesi apmaksājis abonementu. Izdzēsu savu profilu, taču joprojām patstāvīgi nāk vēstules ar šādu tekstu:Sveiks Jāni, tev uzrakstīja tāda un tāda meitene: Jautājums kā viņa man uzrakstīja ja esmu izdzēsis savu profilu, īsāk sakot krāpnieku kantoris.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes