Home4you

Adrese: Katlakalna iela 6D
Rīga
Latvia - LV-1073
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26623522
Informācija: Darbības veidi:
Mēbeles, interjera priekšmeti, dārza mēbeles, biroja krēsli.
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 17:00
slēgts
Kategorija: Mēbeles / Iekārtas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

17%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Home4you - Sūdzības un atsauksmes

Home4you.lv, mēbeļu veikals. Plašs unikālo mēbeļu klāsts‎ - Esmu pārliecināta, ka prece mums kalpos ilgi

Esmu pārliecināta, ka prece mums kalpos ilgi Nesen iegādājos dārza mēbeļu komplektu no home4you, kas izgatavots no plastmasas pletējuma. Esmu ļoti apmierināta par iegādāto produktu kvalitāti un tā vizuālo izskatu. Patīkami pārsteidza iespēja vēlāk papildināt savu dārza mēbeļu kolekciju ar papildu priekšmetiem, piemēram, krēsliem vai galdiem, kas ir tajā pašā vai līdzīgā stilā. Mēbeles lietojam ar lielu prieku un esam pārliecināti, ka tās mums kalpos ilgi.

Home4you.lv, mēbeļu veikals. Plašs unikālo mēbeļu klāsts‎ - bojājumi, slikts serviss

bojājumi, slikts serviss Iegādājamies pusdienu galdu 6 personām un 6krēslus, pēc 6mēn galda kājā izveidojas plaisa realitātē vēlāk arī dēļ šīs plaisas nolūzt arī kāja uz ko veikals atbild mūsu vaina, plus uz galda virsam veidojas plaisas, kas liecina ka koks nav pietiekami nagatavināts un sausā gaisa dēļ sāk kalst, plaisāt un deformēties. Neiesaku šo veikalu, preču cena neatbilst kvalitātei! Klientu serviss nekompetents un vienaldzīgs! Luudzu pirms pērciet preces šajā veikalā apdomājiet 2x mūsu komplekta cena bija 1,500€ nav dārgais gals, bet arī pēc 6mēnešiem par šadu summu galdam nevajadzētu deformēties.

Home4you.lv, mēbeļu veikals. Plašs unikālo mēbeļu klāsts‎ - Šausmīgas attieksme pret klientiem!

Šausmīgas attieksme pret klientiem! Pasūtīju kumode. Apsolīja atvest 2.01.2018. Šodien jau 6 februāri ne viens ne informē kad prece būs piegādāta. Bet pēc pusdienas pazvanīja DSV loģistikas kompānija un pateic ka pēc stundu kumode būs pie mums. Ja, viņi atveda, kumode, un atstāja uz ielas! Kad es pazvanīju uz home4you, viņi man pateic - piedot. Viss! Šausmīgas attieksme pret klientiem !

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes